Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Alina, ai si tu dreptate!Grijile sporesc! Prietena mea care mai are putin si naste imi spune ca are chiar o depresie. Dar eu zau, prefer depresia de tipul asta, decat cea in care ma cufund in perioada asta!
Apropo de necunoscatoare, o cunostinta imi pune vesnica intrebare: Tu cand faci un bb? Eu ii spun ca mai astept... Ea imi zice sa nu mai astept mult, ca daca nu vine cand il vreau eu? O intreb cat a asteptat ea, caci imi tot zicea ca daca nu ii iesea nici in luna in care a ramas, renunta la toata treaba. Mi-a spus: "3 luni! Da stii ce naspa este cand astepti si nu vine?" Imi venea sa imi dau palme, zau asa, mai fetelor! Auzi, trei luni si gata, renunta!
Dupa laparo nu ma mai incerca invidia cand vedeam o gravi, caci mi se daduse si mie o explicatie a infertilitatii! Dar aseara chiar m-am enervat!
Ei...iar v-am incarcat cu diverse....
, sa imi iertati negativismul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

alina27
tamy fi optimista mai devreme sau mai tarziu va veni. stie el cand.
magdi ...da sefa am inteles sa traiti.
georgi, feli mada, lali, pamy, sarah s.a.m.d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Pony,sa dea Dumnezeu sa fie bine!Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Sarrah,astept sa-mi spui ca ai ajuns cu bine acasa,cu trofeul in siguranta.Aratai superb astazi,ca de obicei!
Georgic,mi-e dor de tine si imi lipsesti.Cum merge treaba?In continuare fetita cuminte si fara dracanei de dipfre?
Lali,tu ce mai zici fata frumoasa?Te-ai refacut?Esti apta de scuterit?
Rala,tinem pumnii si asteptam vesti bune cat de repede poti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bon jia ... sau ma rog ..caci e cam seara...
pony m-ai lasat fara replica .. 2 ani nu te-ai potrivit cu sosulica la jucat sub plapumica .. si uite ca nenea tutu te-a ghidonat bine .. bravoooooooooo ..sarcina usoara si sa nu ne uiti , sa ne treci sir pe burtica ca sa ne iei dupa tine

rocsy ..era misto , daca nu reuseai sa intri inapoi in cabinet sa te uiti printre obloane , ca aia mici de se uita pe gaura cheii .. mai si comentai o taruca la diagnostic ...

lilisoara... da draguta mea... sunt flexata de la diphe asta , ca parca incepe sa-mi placa .. nu tampoane , nu dureri , nu chin cu pampersi ... super fain ... daca se lasa si cu bb ... io il laud pe nenea "tuctunaru"

va pupacesc pe tati (toate) , sa nu cumva sa cititi altceva .. ai auzit sorme'o ...si mai trec sa va povestesc din isotrioarele dipherilinului

aaaaa.. si sa nu uit ... machusicaaaaaaaaaaaa... unde ai fugit.. pls mai vino si pe la noi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COCO2255 spune:

Multumesc ca va amintiti de mine,va citesc zilnic,sunt alaturi de voi.
Eu nu am noutati,luna asta fac analize hormonale.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Fetelor eu sunt din alta poveste. acuma fac fiv. ma gandeam daca nu iese sa incep sa ma monitorizez. Cum face Tutunaru monitorizarile, zilnic? incepand cu ce zi a ciclului?
va multumesc, succes la toate sa fiti mamici cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna dimineata!
Claudia, pai tu de ce ai inceput cu sfarsitul? Ce problema ai (scuza-ma daca ai mai zis aici si nu imi amintesc)? De ce nu ai facut inaite monitorizari? Eu am CM de aprox 30 zile si m-a chemat la monitorizari incepand cu Z 10. Pe mine ma chema la 2 zile, dar cred ca in functie de ce vedea el pe acolo, deci nu cred ca e o regula. Parca tin minte ca mi-a spus sa vin si la 2 si la 3 zile in timpul aceluiasi CM.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza dragele mele,

rocsy, am ras in fata calculatorului cand am citit patania ta. ma bucur ca nu a vazut nimic in neregula Tutu.

lilishor, eu sunt in Z31, tot astept sa-mi vina ciclul. Ce am ajuns sa fiu nerabdatoare sa apara odata rushii....Vreau sa trec repede la prestat. sa stii ca la o saptamana de la operatie cand m-am dus sa-mi scoata firele am fost cu scuterul. S-a minunat Ioana cand m-a vazut cu casca. M-am refacut tare repede dupa operatie, asa ca n-am avut nici o treaba.

pentru mine vine o perioada pana la sf anului in care nu voi mai intreprinde nimic, vom incerca natural, ne vom vedea de ale noastre si daca n-oi avea norocul Arisicai sa se prinda bebele repede atunci la inceputul anului 2009 incerc dipherilinul. Cam asta ar fi despre mine

va pupacesc,

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor

Va multumesc ff mult pt sfaturi si incurajari- voi tine cont de ele

Eu iau in continuare trat homeopat- dr. Vladutzu mi-a spus sa-i 'acord' 3 luni sa rezolve problema.

Momentan a trecut doar 1 luna- mai am de asteptat.

Oricum incerc sa-mi umplu timpul cu "de toate" - sa nu ma mai gandesc la bb.

Eu mai am si alte analize proaste- VSH, ASLO si FIBRINOGEN- voi incerca sa "le rezolv"

Am fost la un dr. reumatolog si mi-a dat niste analize de facut sa vada ce- de ce - cum ...
Le voi face sambata.

Deci am alte preocupari- dar tot pe la doctori- nu pot sta departe de ei.

Va puuupp

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna dimineata la fete! Gata, eu sunt acasa de vreo ora jumate, ca n-am avut stare si m-am simtit si super bine. Din spusele Ioanei sarcina mea era bine merci oprita din evolutie pe una din trompe. Deci a fost f bine ca am facut laparo. Mi-a cusut la loc trompa dar Ioana spunea ca nu stie in ce masura mai e functionala... Endo pe unul dintre ovare. T a vorbit cu Aris si a zis ca a lasat trompa pe loc ca poate ii vine mintea la cap. Mi-e cam somnic acum si cred ca o sa ma retrag la depou nitel si va mai scriu pe seara.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput