Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna tutunici,

ileana- si tu aratai impecabil ! "trofeul" a ajuns cu bine si e nevatamat ! se afla in locul in care trebuie ! merci mult de tot !

am fost, mi-am facut analizele hormonale si am facut si monitorizare. am 9 foliculi. 4 pe un ovar si 5 pe celalalt. am oprit tratamentul pentru stimulare si mi-a dat altul pentru sustinerea foliculilor. mai merg si maine la monito...si cred ca duminica sau luni facem GIFT. sunt putin ingrijorata ca imi va face 2 anestezii generale in aceeasi zi...dar...poate va fi cu ochisori ...de data asta !

pupici pentru toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Rala, ma bucur ca te simti bine. Tot raul spre bine acum, Doamne ajuta . Poate ai norocul Arisicai si scapi de diphe .
Sarrah, buna productie. Iti tinem pumnii si sa vezi II la sfarsitul lunii .

Pup toate fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Rala , imi pare bine ca esti OK. Eu iti zic de pe acum spor la bb!
Sarah, de ce trebuie sa faci doua anestezii in aceeasi zi? ai mai vb despre asta si nu mai tin eu minte? Oricum, succes!
Si eu am vsh-ul marit. Adica fata 10 cat e limita superioara, eu am 20. Nu stiu ce de. M-am gandit initial ca e de la hidrosalpinx, dar am mai vb cu fetele de la hidro si nu toata lumea are VSH-ul marit. Asa ca nici nu stiu carui medic sa ma adresez.
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

sarah iti tin pumnii.
rala ma bucur ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragutzele
Rala... ma bucur ca te simti bine , iti tin pumnii s-o patesti ca surioara ta
Sara.... hai cu outzele
Elly.. vineri merg si io la homeopata asa ca iti tin companie , dupa trei luni ai sa te rogi sa nu-ti mai vina, ai incredere
Felixule.. sa nu stai prea mult in butoi ca vin dupi tini
Giorjic.. cum stai cu caldurile iubita? ma pregatesc se beu ai grija
Magdutz...colacelul meu de salvare te tzuc tare
Tamy.. iti tin pumnii
Aerlilian...ce faci te-ai pregatit de distractie? sa ai cea mai minunata aniversare
Pony... felicitari din suflet, sarcina usoara
Coco, Anaconda..
Lali...si daca nu mai vine vre-o noua luni ce zici
Alina..lasa stresul ai incredere in DD si va fi bine, pupam burtika sa se faca mare
Rocsy...pupam fata sa-i treaca durerea
Stie cineva de Malina? sper ca este bine

milioane de pupici la toata lumea

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

madaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde umbli?
ne-ai parasit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sunt aci iubita alaturi de voi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

mada
de ce te duci la homeopata?
nu mai faci inseminare?

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

rala, ce bine imi pare ca esti bine. Ai vazut ca n-a fost greu? A trecut repede. te asteptam cu mai multe amanunte despre ce urmeaza sa faci.

mada draga mea mi-ar placea mie sa nu-mi mai vina rushii deloc, dar am simptomele clasice de dinainte de invadare, plus ca am fost acum la baie si dau semne sa bata la portita. Tu ce planuri ai pentru mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pony, nu uita sa ne trimiti un mesaj cu povestea ta pt prima pagina!
Of, mai fetelor, acum am inceput sa caut informatii despre VSH marit! Numai probleme pe capul meu! S-or termina? O sa ajung si eu sa stau 6 luni fara medic?

Mergi la inceput