Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84
Raspunsuri - Pagina 7
anaconda2 spune:
Vally , dar ce probeme ai , de ti-a indicat direct FIV..?
Rala , bafta maine la operatie !
Rocsy , ti-ai luat augumentinul ? Sper ca nu te mai doare ovarul..
Eu am intrat pe subiectul FIV si am intrebat acolo daca e cineva care face FIV la clinica la Tutu . Mi s-a raspuns ca ...nimeni ! Stiu clar ca are o mare agenda cu FIV-uri in derulare , deci inseamna ca pe acel forum nu intra nici o pacienta de-a lui .
rocsy2007 spune:
felixica nu mai plange ca ne vom tine noi si bibicii in brate.
anaconda ma mai doare. nu are cum sa treaca de la 2 pastile. si cine stie poate nu o fi de la ovar durerea asta desi pe mine acolo ma doare.daca aveam anexita cred ca tutu vedea la ecograf. n-a zis nimic. a zis ca e ok dpdv anatomic. oricum am fazut aseara pe ovarul cel care ma doare am 2 foliculi babani. acum poate incepe sa ma doara si de la ovulatie.
magdita spune:
Buna fetele mele,
Rocsy, ma bucur ca esti ok anatomic, Doamne ajuta sa fie luna norocoasa cu cei doi foliculi pe ovarul dureros. Poate de-aia te si doare. M-a distrat ce ne-ai povestit de aseara de la cabinet .
Vally, imi pare rau ca pana la urma tot la FIV esti nevoita sa ajungi. Speram sa reusesti natural cu acea trompitza desfundata la histero. Insa atata timp cat exista posibilitati de a ne atinge scopul, trebuie sa fim optimiste ca avem sanse.
Fire, imi pare sincer rau .
Felixutul meu, ai grija cu jordeaua, cum o aplici si cat de des .
Georgic, te-ar tenta o excursie colorata ? Poate nu va mai fi nevoie si primesti darul mult asteptat mai devreme decat te astepti.
Madutzul meu drag, esti in barlog? Pup nasica fericita.
Ana, tinem pumnii sa vezi II sambata .
Rala, bafta maine la laparo si rezultat beton .
Tamy, Crisarh, Elly si toate fetele nementionate.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
rocsy2007 spune:
fetelooooooooooor stiti ce mi-a zis un dr? ca din cauza faptului ca am animale nu raman insarcinata ca e o posibila cauza. ca am o alergie la animale si nu raman.
pony spune:
Buna fetele
M-am gandit sa va scriu.Asa cum spuneam, acum vreo 5 zile aveam un test cu doua liniute dar cea de bebe f f f pala.Acum am 5 teste ( 3 berze si un clear blue) sau cum s-o numi, care-mi arata toate ca e bebe.Si inca foarte clar Cred ca am reusit.Cred ca am spart gheata.Astept sa mai treaca ceva timp si ma duc la eco sa vad ca samburelu e ok si ca s-a prins bine.Rusii nu mi-au venit, burtica jos nu mai mai doare cred ca e totul spre bine.Gandesc pozitiv
Felix oi fi eu incepatoare aici pe forum dar incerc de vreo doi anisori sa devin gravi.V-am citit de mult pe forum dar nu am avut curaj sa scriu.Cred ca Tutu cu mono a lui m-a ghidat bine si m-a rezolvat.Dar pana la Tutu am facut si tratamente si alte investigatii.
Eu zic sa nu va pierdeti speranta.
la toate tutunaricile
alina_27 spune:
buna dragele mele
Elly- relaxeaza-te or sa vina si rusii...stai calma, ia-ti tratamentul si nu mai face scenarii....o sa vina menstruatia cand o sa vrea ea. Eu am avut si intarzieri de 9 luni.....de ziceai ca mai am putin si nasc. Si bebe a venit tot cand a vrut el... asa ca.....relaxeaza-te.
Pony - Felicitari draga mea! Succes mult in continuare, o sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc........te rog frumos, suna-l urgent pe dr.T si spune-i de testele pozitive.......trebuie sa incepi urgent tratamentul de sustinere....si mult succes!
Pe toate celelalte va imbratisez fara exceptie si va tin pumnii.....Doamne ajuta tuturor! Fiti optimiste si o sa reusiti...trust me
Alina 15+ cu
magdita spune:
Pony, felicitari din suflet !!! Alina are dreptate : suna-l pe dr.T si spune-i de testele pozitive. Sigur te va indruma sa faci un beta hcg si cu rezultatul sa mergi la cabinet, probabil. Oricum, din ce stiu eu, cu mult noroc, sarcina se vede la eco la 5 sapt. Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !
Alina, ma bucur ca mai intri sa incurajezi fetele, e foarte important sa fim incurajate de gravidutze .
Rocsy, stii deja parerea mea, mi se pare o prostie treaba cu alergia provocata de animalutzele de casa motiv de infertilitate .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
alina_27 spune:
Off dragele mele....... daca ati sti ca toate framantarile, grijile, sperantele, temerile si depresiile pe care le traiti ( si pe care le-am trait si eu) inainte de a vedea doua liniute se inmultesc de un milion de ori cand sunteti insarcinate...........poate v-ati relaxa si ati deveni mai optimiste.
Vroiam sa va spun ca sarcina e o experienta in care iti trebuie foarte mult curaj....imi aduc aminte de momentele de dinainte de cele doua liniute pe care le traiam la intensitate maxima si mi se parea ca nimic nu poate fi mai rau decat Z1 sau foliculi care nu cresc sau o spermograma proasta...ce stiam eu atunci??? Acum sa vedeti griji, analize, ecografii, sperante ca totul este si va fi bine, un milion de intrebari.... si asta e doar inceputul.
Concluzia mea este urmatoarea : capul sus si fiti optimiste....nu va intristati si amarati, priviti cu credinta si speranta in viitor..pentru ca o sa aveti destul timp si de griji si de probleme...
Si inca ceva....aveti incredere in Tutunaru.....daca nu reusiti cu el, fugiti in strainatate.....nu irositi bani, nervi si timp pe la usile tuturor doctorilor parveniti care nu fac nici macar o monitorizare completa...... Va spun asta pentru ca in ultima vreme, am avut destul de multe probleme cu bebe....si Tutunaru a fost singurul care a avut o pozitie ferma, un raspuns documentat si concis la intrebarile mele( chiar daca a durat doar 5 secunde).....sincer, acest dr., cu toate toanele lui cu tot, a devenit colacul meu de salvare....
Va pup dulce si ma scuzati daca am batut campii.....vroiam doar sa va impartasesc putin din trairile mele....
Alina 15+ cu
tamaryllis spune:
Rala, iti tin pumnii sa fie bine maine! Rezultat beton!Oricum, tu esti curajoasa; eu am fost cred ca cea mai plangacioasa cand a venit voprba de laparo- sau cel putin asa ma vad eu...
Pony, felicitari! 9 luni fericite si bb sanatos- de fapt opt, ca atat au mai ramas!
Rocsy, esti o scumpa! M-am prapadit de ras, singura, in fata calculatorului; mi-am imaginat toata treaba...
Valy, de ce nu iti face GIFT pe trompa desfundata? Cu cine vrei sa faci FIV?