Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Nu-mi face laparo.

Mi-a spus sa astept sa-mi vina natural rushii, apoi sa-mi fac o tona de analize (pe care le mai am facute de vreo 2-3 ori- dar nu a vrut sa se uite pe ele)- dupa aceea incepem stimulare cu clomifen - prima luna si gonal - luna 2a

I-am spus ca nu-mi vine cm natural si ca am ovare mpc si ca nu ovulez deloc.
Dar el m-a trimis la dr.homeopata sa-mi dea trat sa-mi vina natural.

Dar nu cred ca va rezolva nimik trat.
O sa incerc sa beau ceai de napraznic si sa iau tinctura de muguri de zmeur.

Am inteles ca regleaza cm.

Eu am mai luat vreo 3 luni - dar nu mi-a venit.

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

salut tutunici'

am reusit sa mai ajung si eu la dr T aseara...si concluzia a fost clar FIV
rocsy:
asa ca incep sa-mi fac dosarul...cine a mai facut FIV? as vrea sa stiu mai multe detalii legate de tratament...

multumesc mult
sa aveti o zi superba

http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

elly alina 27 a avut aceeasi problema ca si tine si uite a ramas a doua oara gravi. ai incredere in tutu.
valy...se mai intampla si mununi totul e sa crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Neata!
Rocsy ma bucur ca totul este ok. Eram sigura ca T o sa te linisteasca cumva.
Elly, eu zic sa ai incredere in T. Eu ajung sunt din ce in ce mai convinsa ca (virgula) chiar daca noua ni se pare ametit si cu prea multe pe cap, el stie foarte bine ce zice fiecareia dintre noi in parte. Ai rabdare. Umple timpul cu ceva placut. Te-ai apucat de regim? Nu ca asta ar fi ceva placut...
Pup restul fetelor si multumesc pt incurajari: Lali Magdita Felix, Tamy, Sarah, Aerilian....
A! Si sa nu uit, ultima oara cand am fost la T era acolo o gagica care a spus ca a reusit la a doua IA, Anaconda o cunoaste ca au stat de vorba, poate ne povesteste ea mai multe.
Eu am facut analizele, de data asta nu mai am toata mana vanata. Am avut si ceva emotii pentru ca lui T i se incurcasera programarile, dar pana la umrma mi-a zis sa vin maine asa cum am stabilit. Sa nu-ti vina sa-l pupi? Mie mi-a venit dar m-am abtinut.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Vally, cel mai bine il intrebi pe Tutu sau pe medicul cu care vei face FIV ce analize iti trebuie.
Daca intri la subiectul FIV 198, o sa gasesti multe info pe prima pagina, inclusiv lista de analize, insa fiecare medic are niste cerinte doar ale lui... insa hormonalele si infectioasele sunt de baza...
Multa bafta!

still counting...

Mergi la inceput

fetelor ieri cand am ajuns la cabinet erau foarte multe fete acolo. si ca sa ne ajunga a iesit foarte zambitor "am o nastere" a plecat si s-a intors in 15 minute. dupa a vazut ca tot veneau paciente s-a enervat. ne-a pus sa incuiem usa si ne dadea drumul pe partea cealata. saracul nu ma scapa de noi. era disperat ca el tot consulta si afara tot aglomeratie era. il cred. eu cred ca as innebuni in ritmul asta. nu stiu cum de rezista. eu am iesit la toaleta si cand m-am intors el a auzit usa si a iesit si a zis "vreti sa va las cu ochii in soare. eu plec. pai ce naibaera chiar caraghios. ma bufnea si rasul. era cat pe ce sa imi inchida usa in nas daca nu intram. ramaneam pe afara. dar ii dadeam mesaj. ii spuneam dl dr am fost la toaleta imi dati si mie drumul?

Mergi la inceput

valy a fost martora la tot ca ne-am intalnit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

helooooo..ce fac zanicile ... bine sanatoase .. am venit sa va intreb cand ne mai gravidim si noi ... macar la cap ...ca vaz ca sor'mea e suparata rau di tat.. pupa mama micuta suparata ... lasa zanica ca ne vine si noua randul .. ma simt ca la coada la ratie , cand zic asta ..dar ...

magditule ... hai ca ma bag si io la o excursie colorata prin trompite ...cat si io un doctorila dar dupa ce termin cu lista de cadouri pe care vreau sa i-o trimit lui mos craciun, ca acum nu am vreme ...sunt prinsa cu lucruri importante

va pupacescccccc dulce dulce pi tate ... si mai trec sa vaz ce mai faceti .. oricum stau cu ochiul geana pe voi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

georgia magdita felix mada pe unde tot umblati si nu mai dati nici un semn de viata pe aici pe forum. hai lasa felixica nu fi trista ca reusim noi. eu sunt sigura.
aseara cand am iesit de la tutu am iesit impreuna cu o fata. si am intrebato daca ea a facut IA si zice nuuuuuuuuu si nici nu cred ca mai fac ca eu deja sunt insarcinata. zic: cum ti-a zis acum? zice: nu mi-a zis ca sunt gravi mi-a zis ca s-a spart foliculul. i-am explicat cum sta treaba ca saraca zicea ca e gravi. i-am zis mie mi s-au spart 3 si nu inseamna ca am fost. dar de acum incolo trebuie sa prestezi. a fost chiar amuzanta tipa. si avea cred peste 35. dar nu prea citise ca noi.poate e mai bine ca ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mai fete, voi ma scoateti din barlogu meu caldut si lacrimogen!

M-am prapadit de ras mai Rocsyca! Mi te si imaginam batand in fereastra lui Tutunila cu o prajina: "don doftor deschide, sunt eu Lazarica!" "m-am dus numa sa ma pipilesc si tu ma inchizi pe afara?" Vezi ce norocoase suntem noi ca avem netu? Altfel cum mai deveneam doftoroaie intr-ale jinecolojiei?

Sunt supi din cauza ca nu-mi functioneaza jordeaua acasa decat cu greu! Dar rezolv eu tot si ma vedeti imediat cu bebe la marsupiu!

Va pupacesc pe toate si vreau sa vad odata si vesti bune printre noi, cele care ne chinuim de ceva timp! Ca fetele, incepatoare asa ca Pony (hai spune-ne ca e cu ochisori), ne aduc teste cu doua liniute rapid, sunt sigura de asta!!!

Felix

Mergi la inceput