Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84
Raspunsuri - Pagina 5
tamaryllis spune:
Magdi, ma bucur ca ti-a dat o veste buna T.
Ma mir insa ca ti-a recomandat HSG, in ciuda faptului ca el tot milita pt abolirea acestei practici barbare
Sper sa fie totul bine si sa se duca lichidul prin trompe. Bine faci cu sala! Eu m-am convins ca daca e sa fie, nu se sperie bb de putina miscare! Sora mea a mers la sala chiar si gravi fiind!
Felix, zau ca si eu vreau sa stiu. Pe mine ma intereseaza in special de FIV, ca IA nu am de ce sa fac! Nu ca m-ar tenta sa fac la el, dar pur si simplu as vrea sa stiu.
Are cineva tupeu sa-l intrebe?
Aerlilian, la multi ani fericiti!
Sarah poate iti reuseste tie GIFT-ul si dai tonul la
In rest, eu sunt plina de si m-am certat cu aproape toti colegii!
lalitica2000 spune:
neatza dragele mele,
magditule ce pot sa zic decat ca tot raul spre bine. gaseste un doctor bun care sa-ti faca HSG ca sa poti sa scapi si de nesiguranta asta si pe urma sa mergi mai departe. Avem noi de muncit mai mult dar cu siguranta vom fi si noi mamici intr-o zi. Si ce de mamici vom fi......
felixicule, stii ca suntem alaturi de tine. imi pare extrem de rau ca nu a iesit cu ochisori. te stiu ca fiind puternica si luptatoare si stiu ca vei merge mai departe, nu conteaza ca va fi la Tututnaru sau la altul. Important este sa-ti urmezi visul si sa fac totul pentru a ti-l indeplini. Stiu ca nu este o consolare, dar tot de aici am aflat ca de abia de pe la a treia inseminare cresc sansele. te rog nu te lasa si lupta in continuare.
rocsy, sa ne tii la curent cu ce iti spune Tutu. Sunt tare curioasa sa vad ce iti zice, de la ce sunt durerile astea asa puternice pe care le ai.
lilishor, asa aveti parte de un week-end frumos, calduros, relaxant si plin de iubire. La Multi Ani!
bravo sarah, vezi ca se poate!!! iti tin pumnii sa mearga totul bine. Ce tratament i-ai dat sotului tau de a avut asa rezultat si cati gigei are acum?
rala, maine mergi sa-ti faci analizele, nu? Mai ai un pic si scapi si de laparo. Parca aici am citit ca daca la laparo esti pe ciclu e chiar mai bine ca se vad mai bine aderentele. Tinem pumnii sa vii cu rezultat beton!!!
despre mine eu nu prea am ce sa va spun, astept sa-mi vina rushii. Azi este Z29 si astept sa pice din clipa in clipa. De mult nu i-am mai asteptat cu asa ardoare, vreau sa vina si sa si plece repede ca sa ma pot apuca de-o treaba
magdita spune:
Tamy, si eu am ramas putin surprinsa de recomandarea lui, insa mi se pare logic, decat o noua laparo, mai bine HSG. Chiar mi-a zis ca el nu o recomanda si nu o face ( stiam ), decat in cazuri extreme, ca al meu. Oricum, tot respectul pentru el , m-a primit fara programare si chiar m-a bagat prima in cabinet, inaintea tuturor celor care asteptau la clinica, explicandu-mi calm si fara sa se grabeasca. Sper sa aiba dreptate si sa aflu la HSG ca am trompele permeabile si ca m-am stresat o luna si ceva degeaba .
Ilenus, we placut iti urez de-acum, sa va distrati si sa va simtiti bine.
Lali, Doamne ajuta sa ai norocul Arisicai.
Rala, bafta multa la laparo si rezultat beton !
Feli, nu mai e nevoie sa iti scriu nimic, tu stii ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul . Va veni si ziua noastra, sunt convinsa !
Georgi, Madutz si toate fetele nementionate pupicei multi .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
claucia spune:
Buna ziua fetelor,
Sunt o fosta tutunareasa si am o intrebare pentru voi: stiu ca Tutu are o schema de tratament pentru gravide, stie cineva care este? eu nu o mai tin minte foarte bine. adica mai precis o stiu pana la 14 saptamani. dupa aceea am pierdut firul.
Multumesc pentru ajutor si va urez succes si cu siguranta o sa ramaneti gravidute cu toatele. si sincer...perioada de asteptari si de nelinisti este uitata atat de repede!
Sunt alaturi de voi!
Va pup
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
aerlilian spune:
Dragele mele dragi,va multumesc din suflet pentru urari,nici nu ma asteptam sa dati atata importanta deceniului meu de casnicie...M-ati facut sa intru deja in atmosfera de vacanta si abia astept sa plec si sa ma bucur de orasul ala frumos care mi-a alinat sufletul mereu...
tamaryllis spune:
da Magdita, acum inteleg si eu de ce ti-a recomandat HSG. Recunosc ca fara explicatia asta eram in ceata si incepusem sa cred ca dr T si-a schimbat opinia referitor la analiza asta.
Dragelor, deci nu stie nimeni de reusitele lui T in ceea ce priveste FIV-ul?
Am vazut ca mai face cineva sapaturi referior la treaba asta
Sarah , parca prietena ta spuneai ca face FIV cu dr T, nu? Ii ureaz bafta! si te rog sa ne spui si noua daca reuseste!
Felix, ti-am furat jordeaua si imi fac de cap cu ea. Asa iti trebuie daca ti-ai inchis pravalia si nu ne mai servesti cu nimic dimineata!
Pony, ce ai facut? Nu ne povestesti si noua? Sper ca esti in regula!
Mai Coco, am eu ceva cu tine si te instig mereu sa ne mai trimiti si noua mesaje! Ce mai faci?
rocsy2007 spune:
buna seara deagele mele tutunici. am fost la tutu. acum am ajuns. din fericire nu am nimic. nu am chist nu am fibron. a zis ca este ok dpdv anatomic. mi-a zis sa pun in continuare ketonal cand ma doare si mi-a dat augumentin. este posibil sa fie o inflamatie. am scapat de indoiala ca imi era frica de chist.
va pup si noapte buna. acum nu mai stau maine va povestesc mai multe.
elly_me spune:
Salutare fetele- sa stiti ca mai sunt si eu pe aici "prin Umbra"- va citesc zilnic.
Nu prea am vesti- astept rushii- sunt in Z52.
Nu cred ca vor veni curand- nu sunt semne
Am terminat prima parte a trat homeopat- voi incepe al 2-lea "modul"
Nu cred ca vor veni nici dupa al 2lea trat- dar il fac si astept cumintica.
Desi as prefera o laparo si s-ar rezolva pr. mea- dar cine sa mi-o faca???
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png