Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84
Raspunsuri - Pagina 16
anaconda2 spune:
Sarrah , nu inteleg de ce a "gandit-o" asa Tutu , sa-ti intrerupa tratamentul . Si endometru numa de 4 ...in ziua 10 ??
Te sfatuiesc sa ai grija cu Estrofem-ul , ptr ca este estradiol pur....hormoni adevarati ! Sa citesti si tu cu mare atentie prospectul , desi cred ca ai facut-o...
Am luat si eu luna trecuta (si dupa IA de luna asta ) , dar doar vreo 7-8 pastile , cate 1 pe zi , tot dat de Matei... Si vreau sa-ti spun ca , pe langa faptul ca nu mi-a facut chiar nimic la endometru , in sensul sa-l mai "dospeasca" , nu-mi mai "revin" nici cu sanii ! Parca am numa chistulete in ei , sunt mari si durerosi , si de 2 luni tot asa sunt . Chiar ma gandeam sa fac o mamografie , ca nu e de joaca cu hormonii astia !
Oricum , mai mult de 6 mm nu mi-a crescut endometru , nici luna trecuta , nici la IA de luna asta . Insa l-am mai ajutat putin cu utrogestanul ! Macar la 8-9 sa fi crescut ...
Vedem luni daca s-a si prins bebe , sau nu ...
Tu ..? Cand s-a hotarat sa faci procedura ?
Iti urez BAFTA !!
jasmine30 spune:
Sarah, sa dea Domnul sa ai gura aurita si sa ramanem cu toate gravi ! Si eu am pierdut 2 sarcini dar mici, insa stiu cum e sa simti ca in burtica ta e sufletelul tau si apoi brusc sa nu il mai ai langa tine...
Lasa, ca pana la urma va fi totul bine, ai sa vezi ! Sa stii ca daca ai ramas insarcinata o data macar ai mari sanse sa se intample si a doua oara. Ai sa vezi ca va fi totul bine si ne vom tine bebicii in brate cat de curand.
Important e sa nu ne lasam si sa luptam cat putem noi. Dar trebuie sa ne rugam si la Dumnezeu ca fara El... nici Tutu si nici nimeni nu ar avea nici o putere asupra noastra.
Offf ce ma fac eu cu mucusul asta de ovulatie care a nu mai apare de cateva luni....Eu stiam clar cand ovulez iar acum zero...Foliculul cica e in crestere, insa mucus=0. Pai spermatozoizii cum sa intre ei pe trompite daca sunt blocati la intrare?
Ce o mai fi insemnand si asta? Voi ati patit asa ceva? Sa aveti mucus si apoi sa va dispara brusc in anumite luni?
monicabo spune:
Pony, cum a iesit bthg-ul? Iti doresc sa fie sarcina, si sa fie totul bine implantat.
Bafta fetelor cu laparo!
Si in general, tuturor fetelor de aici
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
38+
Ana Maria
iliraluca spune:
Sarrah,
Iti doresc si eu bafta la GIFT. Sa mergi acolo cu toata increderea in domnul doctor, eu sunt sigura ca este cea mai buna varianta pe care o avem si ca suntem niste norocoase ca se ocupa de noi. Stiu ca tot auzi lucrurile astea si incurajari insa acum trebuie ca toata lumea sa se gandeasca mult la tine si la domnul doctor sa faceti cea mai buna pereche.
Multa, multa putere si sa fie bine.
rocsy2007 spune:
fetelor va pup pe toate.
jasmine infundata zici pai ar trebui sa schimbam numele subiectului:)) sa scriem pacientele infundate si viitoare infundate ale lui tutu mutu
.
jasmine30 spune:
Buna fetele. SUnt intr-o mare dilema - am fost aseara la monitorizare si doctorul mi-a spus ca vede un folicul de 16,8 si ca probabil pe duminica voi ovula. Cu o seara inainte facusem test de ovulatie, aparusera doua linii insa cea de-a doua un pic mai pala dar nu foarte tare.
In seara asta fac test de ovulatie din nou si ce credeti? E negatiiiiiiiiiiiv clar. Cum Dumnezeu sa fie negativ daca aseara foliculul era acolo si se vedea clar ca ne apropiem de ovulatie?
Bai nene eu cred ca o iau razna definitv !
clau0072 spune:
Multumesc mult, Magdita!!! Fetelor, ajutati-ma si pe mine intr-o chestie : Tutu mi-a zis sa fac
din ziua a 9-a pana intr-a 16-a din 3 in 3 zile. A incercat cineva asa? e ok,? Eu ma gandeam din 2 in 2 zile!!! Ce parere aveti???
georgia_c spune:
LA MULTI ANI , tuturor gabrielelor si mihaelor, celor apropiati voua ..sanatate si numai impliniri va doresc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anaconda2 spune:
Clau , pei....nu te-a mai monitorizat , sa vada clar cand are loc ovulatia , apoi sa-ti zica cand prestezi ?
Te-ai dus in ziua 9 sa incepi monitorizarea si...ti-a zis doar cand sa prestezi , fara sa mai faci si ecografii ? Ca n-am inteles...