Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Neata fetelor, eu inca astept rezultatul de bhcg pentru ca nu m-am gandit sa fac testul la urgenta.Mi s-a sus ca ori azi dupa amiaza, ori luni.
Azi noapte am visat tot felul de chestii legate de testul asta.Cred ca ma streses cam mult.
La multi ani tuturor sarbatoritelor,

Si succes tuturor tutunaricilor, ca sunteti cele mai dragute

Sarah succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Am zis eu ca nu anunt....insa nu pot sa ma abtin , ptr ca sunt foarte contrariata , aproape nervoasa . M-am jucat cu cateva teste ...desi am spus ca n-o mai fac...
Ieri , in ziua 11 , se vedea a 2 a linuta pala , abia vizibila . Azi , ziua 12 , iar a aparut , si se vede destul de clar . Insa tot de azi dimineata , am sesizat pe hartie dupa ce-am mers la baie , ceva ...maro , si ma doare si burtica , de parca ar sta sa vina uratii...dar , ar fi normale durerile , jena , sa zicem , in cazul unei sarcini . Luni mi-am programat sa fac beta .

Nu stiu ce sa cred ! Nu mai am incredere in testele de urina ! Si luna trecuta mi s-a pozitivat in ziua 12 , si in ziua 13 mi-a venit ciclu . Apoi in ziua 14 , beta - 1 ...
Nu inteleg un lucru . Sunt multe care fac Pregnil , si totusi nu li se pozitiveaza nici un test daca nu exista sarcina . Si la mine s-a intamplat asa , de cand tot fac inseminari , sau cand faceam monitorizari , sa nu mi se pozitiveze nici un test , desi faceam si atunci Pregnil !! Si cumpar acelasi fel de teste , ori barza , ori sure check . Ceva se intampla...
T a zis ca e de la Pregnil luna trecuta..., dar , cum spuneam , si in alte luni am facut , si nu mi s-au pozitivat testele !
Voi ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor.

Mergi la inceput

Anaconda poate e cu ochisori.Eu am vazut a doua liniuta foarte pala la 9 zile de la ovulatie.Dupa aceea imi luam cate un test la doua zile sa vad daca se mai accentua.Am in total 8.Dar tot astept testul de sange.
Eu iti tin pumnii.Nu te mai stresa si fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Anaconda, eu cred ca sunt 2 variante: fie organismul tau metabolizeaza mai greu pregnylul, (varianta care este inlaturata in cazul in care a 2-a liniuta se vede din ce in ce mai pronuntata la al 2-lea, al 3-lea test), fie bb incearca sa se prinda. Eu iti doresc, evident, sa fie cea de a 2-a varianta!
E normal sa fii bulversata, dar mai bine te linistesti si faci ceva frumos- o plimbare la munte de ex., caci e clar ca stresul nu te avantajeaza!
Daca T a zis ca a incheiat discutia cu septul, inseamna ca treaba asta chiar nu are cu ce sa impiedice o eventuala sarcina! Eu nu cred ca iti facea atatea inseminari daca el considera ca nu ai sanse sa ramai din cauza septului!
Hai, ne "auzim" luni cand o sa ne povestesti ce frumos te-ai distrat weekend-ul asta si ce bhcg mare ai!
La multi ani, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Jasmin, probabil ca a 2-a zi dupa ce ai facut monitorizarea, LH-ul a scazut si de aceea nu ti-a mai aparut cea de a 2-a liniuta. Cand testul iese pozitiv, ovulatia are loc la 24-36 de ore. Probabil ca ai ovulat mai devreme decat credea T.
Vorbesc din experienta mea, dar nu e neaparat sa am dreptate!
Dar nu te-a mai chemat si azi la monitorizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Tamy , acel sept , este acoperit de mucoasa uterina , deci este vascularizat !! Uterul meu are o forma mai ciudata , poate e impropriu spus "septat" . dar faptul ca e acoperit de mucoasa , nu ne "deranjeaza" in vreun fel , deci are loc bb , si se poate prinde daca e sa se prinda . Problema e ca , am avut in ultimele 2-3 luni , endometru f mic , de 6 mm aproape de ziua IA ... Nu creste , si n-am ce sa-i dau ...
Vedem luni , daca au avut sau nu dreptate , de data asta , testele de urina .
Pony , dar la tine a vazut T in uter CEVA , un sac gest micut ! Ai 8 teste pozitive , daca era de la Pregnil , nu stiu daca mai ieseau toate 8 ... Sau nu iesea si cel din ziua 15 , de ex...
Cand iei rezultatul la beta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ana, vad ca nu te=ai putut abtine si ti=ai cautat de lucru in week-end. eu iti doresc sa fie cu ochisori si sa nu fii nevoita sa mai faci si alte inseminari. Tin pumnii stransi sa vii cu vesti bune luni

Mergi la inceput

Buna seara fetelor

Eu sunt un pic dezamagita.Am primit rezultatul bhcg si este 630.
Cred ca e prea mic.Asa ca m-am bucurat degeaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Pony, ti se pare mic 630 ??? Esti gravi 100% !!! Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos iti doresc !!!! A inceput sezonul de graviduzte ! Doamne ajuta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput