Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
rocsy2007 spune:
bun venit raluca.
lali de ce sa plecam de aici ca doar titlul capitolului e si pt cele gravi . eu promit ca nu plec daca raman gravi. va scriu mesaje in fiecare zi. si daca ma dati afara tot nu plec. na
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iliraluca spune:
Multumesc de urari!
Sotul este super ok,doamna Matei mi-a spus ca mai rar vezi asa spermograma buna, eu am doua puncte de endometrioza,cate unul pe fiecare ovar si sunt la inceputul tratamentului cu diphereline.
pony spune:
buna feteleVa pup pe toate
Imi place cand vad ca sunteti active
Magditule nu sunt eu. Eu nu am mai vazut doua liniute in toata viata mea, desi le-am asteptat doi ani.
Cu alte vesti vin diseara dupa ce vin de la tutu
lalitica2000 spune:
rocsy draga daca raman gravida si eu voi continua sa scriu la acest subiect. precum vezi pe aici scriu mai mult fetele care inca nu au reusit sa raman insarcinate, fetele care deja sunt gravidutze intra mai mult pe la odisee sau la celalalt subiect al lui Tutu. Mie mi-ar placea ca toate sa ramanem gravide si sa trecem la discutii specifice gravidutelor...doamne ajuta sa se si intample asta si sa ne intalnim la usa lui Tutu toate bortoase asa cum ne-am inteles noi mai demult
magdita spune:
Raluca, bine ai venit printre noi si ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii. Situatia voastra nu e rea deloc, sper ca dupa tratamentul cu diphe sa vii cu II rapid
.
Pony, ma bucur ca nu esti tu, pentru ca eu consider ca e cumplit sa pierzi o sarcina, mai ales dupa ce vine atat de greu. Te asteptam cu cele mai bune vesti diseara
.
Lali, Doamne ajuta sa ne intalnim gravidutze la usa la T & Iosup, asa cum ne-a fost vorba
.
Pup fetele.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
tanima_i2002 spune:
Fetelor, am vb cu ceva vreme in urma cu cineva de aici despre pregnyl si imi spunea ca lucreaza la un depozit de medicamente. Imi cer scuze ca nu mai retin cu cine am vb, stiu sigur ca acest pregnyl nu se mai importa, insa am vb cu dr T despre profasi si a ajuns la concluzia ca are aceeasi substanta activa, ca are aceleasi indicatii, deci ca ar fi acelasi medicament produs de alta firma Serano. As dori sa stiu daca se inporta asa ceva la noi in tara si unde s-ar gasi. Pe la farmacii am tot intregat si nu il au in baza de date ceea ce imi da de inteles ca nu se importa, dar poate cine stie, aflam ceva despre el. As fi tare bucuroasa daca am gasi un raspuns.
Numai bine tuturor.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
rocsy2007 spune:
abia astept sa avem toate burtici si sa ne intalnim la usa la tutu. eu am de gand sa fac 2 ca sa ma satur ca prea mult am asteptat.
coletutza spune:
Buna ,
am si eu o intrebare pentru fetele care au fost diagnosticate cu endometrioza si au facut inseminare cu dl dr Tutunaru....ce v-a recomandat pentru sustinerea sarcinii , dupa inseminare?eu am uitat pur si simplu sa intreb cind am fost ultima oara , eram prea emotionata
.
multumesc tare mult.