Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Coletutza ,

Eu am facut o inseminare dar nestimulata si mi-a dat utrogestan, 2 pe zi seara. Intravaginal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Coletutza , dupa IA , bagi cate 2 utrogestane pe seara , timp de 10 zile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

FIV trebuie sa fac deoarece trompele sunt obturate (ma rog, una ar trebui sa fie mai ok....)Dr T a fost foarte hotarat cand mi-a zis de FIV...deci....
nu am mai gasit pe nimeni e forum care sa faca FIV cu Dr. T
Marti am fost la Dr Matei sa vorbim, ieri am facut o parte din analize (coresp z21), le mai am de facut e cele din z2,si sa speram ca incepm de luna asta procedura in functie de analize si in functie de ciclu(adica daca vine normal am timp de procedura, daca intarzie nu deoarece Dr T pleaca la sf lunii la un congres,pe 27);voi urma un tratament mai usor din cauza varstei...

Pony: felicitari pentru burtica!sa ai un bebeu sanatos care sa va umple sufletele de bucurie!
cine urmeaza, repede???

http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png

Mergi la inceput

Rocsy are dreptate, chiar asa s-a intamplat luni seara la cabinet
tare rau...
sa stiti ca urmaresc mereu mesajele pe forum, nu prea am timp sa postez...dar ma ajutati enorm este super ca exista acest forum

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

multumesc tare mult anaconda2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Valy, si eu sunt in aproximativ aceeasi situatie ca si tine- ma refer la indicatia pt FIV. Am vazut ca s-a mai interesat o tutunica daca face cineva procedura asta cu dr. T, insa fetele de la FIV nu stiu pe nimeni. Normal, asta nu inseamna ca nu face nimeni la el!
Iti urez succes! Sa fie cu noroc!
Pony, te sustin si eu cu
Iliraluca, bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

iliraluca,

tu ai endometrioza? ma intereseaza daca mai da ceva pentru sustinerea eventualei sarcini, daca ai endometrioza.

multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara fetelor

Eu m-am intors de la Tutu si sunt mai optimista.Ma pus la ecograf si a vazut acolo un punctulet de 2.5mm.Mi-a zis ca 99% punctuletul ala ar fi sarcina, dar ca sa nu mai avem dubii m-a pus sa fac testul de sange maine si sa ma duc la el din nou.

Sarah te-am vazut la cabinetAi stat cu funduletul la mine cand ai venit.Mi-a fost jena sa intru cu tine in vorba.Mult succes la gift.Eu cred ca am spart gheata

Magdi, Tamaryllis, Vally, Lally, Anaconda, Rocsy, Aerilian, Felix, Rala si tuturor tutunaricilor multi si aveti incredere ca veti reusi pana la urma

Dupa ce o sa am si rezultatul de la bhcg ( adica sa fie in valori normale) am sa va spun si povestea mea ca sa o postati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

fetele scuzati greselile gramaticale, dar am scris asa de repede...

Mergi la inceput

tamarylis : si tu ce faci in continuare? scuze...dar nu am retinut...o sa faci FIV sau mai incerci natural? tu ai facut vreo inseminare?
hai c-am tabarat pe tine!scuze

Mergi la inceput