Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

ce buna e cafeaua ta! si prajiturelele! Iata ca s-a inviorat subiectul nostru! Lipseste Georgia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Spun si io prezent si va trimit cate o si un !

N-am mai scris ca n-am nici o noutate. Am decis sa mai iau o pauza, sa tin postul in liniste, sa ma bucur de Craciun si sa intampin noul an cu optimism . Ca oricum in ianuarie fac 35 de ani, asa ca daca tot n-am obtinut sarcina pana in 35, de-acum Dumnezeu cu mila.

Dar va citesc in continuare si va sunt alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

felix ma bucur ca esti iar printre noi si mai animezi un pic forumul. Eu m-am operat la laparo exact cand eram la ovulatie. Intr-un final, azi de dimineata Z32 s-a transformat in sfarsit in Z1. Acu astept rabdatoare sa treaca zilele astea si sa inceapa perioada fertila sa putem presta corespunzator. Chiar mi-a fost dor de invitatia ta la cereale cu iaurtel....

magditza, trece-ma si pe mine te rog pe prima pagina: 31 ani, incercari naturale din oct 2006, ovulatie prezenta, laparo in oct cu diagnostic de cateva focare de endometrioza , urmeaza tratament cu dipheriline la inceputul anului 2009; sotul- spermograma oscilanta intre normala si astenoteratospermie moderata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragi,

Va multumesc pentru reprimirea frumoasa! Ma bucur ca va plac produsele pravaliei, si mie imi plac, mai ales cafeluta bauta impreuna cu voi in fiecare dimineata!

Lali, z1 este ziua inecperii sperantei, de fiecare data! Iti doresc ca mosu Nicu sa-ti aduca liniutele buclucase, cateva puncte de endo, si alea cauterizate, sigur nu-l vor impiedica pe bebe sa se instaleze la tine in burtica!

Mmc, multi ani fericiti inainte! Pana la urma vine el si bebele la noi! Am citit o chestiune cu un timp in urma: cica femeile care nasc mai tarziu traiesc mai mult timp iar daca fac fetite care si ele nasc tot tarziu, si ele vor avea viata indelungata! Asa ca eu sunt sigura ca ne vom bucura de puii nostri multa vreme, chit ca vor veni mai greu la noi!

Magditu

Pony

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Pony, acum mi-a venit in minte asa, ca un flashback : nu cumva tu ai mai fost insarcinata nu cu foarte mult timp in urma si ai pierdut sarcina ? Parca sa zic ca imi aduc aminte de o tipa cu nick-name-ul Pony care era pe lista de gravidutze si am scos-o pentru ca nu ne mai daduse demult de veste si am descoperit pe la alt subiect ca pierduse sarcina ? Poate ma insel, dar am sentimentul ca am dreptate.

Doamne ajuta sa fie bine de data asta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cred era vorba de Ponei. Scuze de confuzie.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

magda, sper ca in curand sa te rog sa imi pui pe prima pagina si povestea de mare succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

veselie mare pe forumul lui dr t. azi eu sunt z10. mi-a trecut durerea de ovar asa ca pot sa trec la. o noua luna o noua speranta. nu se stie niciodata cum ne ia prin surprindere.
mmc_nd eu zic ca niciodata nu e prea tarziu. sunt multe povesti de succes in care fetele au ramas mult mai tarziu.
feliiiiii mai vreau o praji.
sarah tu ce faci?
lali, mada, magdi, georgia s.a.m.d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Salut,

Sunt noua pe forum, pacienta domnului doctor din mai anul acesta. De cunoscut il cunosc de mult si am mare incredere in el. De fapt, este singurul doctor in care am incredere in problema infertilitatii.

M-am gandit sa scriu, in primul rand sa va multumesc pentru toate detaliile pe care le-ati scris aici si care m-au ajutat si ma auta in continuare si eventual sa va raspund la intrebari, desi nu am trecut prin nimic nou voua.

Thx

Mergi la inceput

raluca bine ai venit . Totusi iti doresc sa nu stai prea mult pe aici la subiectul asta si sa te muti cat de curand la odisee. Acest lucru e valabil si pentru noi restul fetelor. Spune-ne mai multe despre tine: ce probleme ai, cum sta sotul tau cu spermograma, de cand incercati sa aveti un bebe....si scrie cat mai repede 10 mesaje ca sa poti sa treci de monitorizare si sa-ti vedem mesajele in timp real

Mergi la inceput