Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 84

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetelor

Eu inca nu ma linistesc pana nu aflu ca totul este bine.Maine ma duc la Tutu sa-mi zica cum stau si daca totul e ok.

Pana maine stau in stres

Dar mai am putin..

Doamne ajuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hai Pony, caci o sa fie bine si maine o sa ne dai de baut virtual!
Atunci asteptam maine povestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sarrah,o sa te tin de manuta virtual duminica si saptamana viitoare,cum ma intorc,vreau sa stiu ca esti bine si cu bb la purtator!Curaj!!!
Lali ,se pare ca am recurs amandoua la aceiasi strategie,si eu vreu sa traiesc ca un om normal o perioada.Poate ne iese asa!
Rala,pe mine nu ma incanta foarte tare ce ai aflat...Cum adica,e posibil ca trompa aceea sa nu mai fie functionala iar sansele tale,practic sa se injumatateasca?Cand vei stii sigur cum stau lucrurile?Te pup si ma rog ca lucrurile sa stea bine cu tine!!!
Mada,sunt cu bagajele la usa de o saptamana(glumesc!) si sunt pregatita pentru marea aventura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete,

Va asteptez la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aoleu a iesit feli din butoi. asa draga ca ne lipseai. buna cafeluta. multumim

Mergi la inceput

Pony, sunt cu ochii pe tine si pe rezultatul tau super pozitiv! Hai da-ne o veste buna, cea mai buna! Majortetele forumului au cam somat asa ca le scot la inaintare pentru tine si bebicul de la purtator

Sarah, bafta multa! Felicitari pentru productia de oute!

Rala, imi pare rau de endo si de trompita dar sper ca ea sa fie functionala si sa il ajute pe bebe sa vina la tine, de data asta acolo unde trebuie!!!!

Tamy, sunt sigura ca se vor termina odata si toate problememe astea ale noastre!

Madutz, am fost la butoi, dar am iesit cantand, din pricina de alcool de doaga! Acum sunt bine!

Lilisor, ia-ma si pe mine in tari straine! Poate veniti 3 de acolo! Sper din suflet!

Jorjicut dragut, scribuiesc iar ca sa-mi treaca vremea! Pooop fata injectata!

Magdi, gasesti tu pana la urma pe doftorila care sa bage lichide pe trompite si ne vei aduce rezultatul numa bun!

Lali, voi ati facut prostioare in perioada fertila? A fost cumva imediat dupa laparo? Poate semnele de rusnaci sunt de sarcina!

Rocsy, si eu iau aspenter, asa preventiv! Sper ca aspirina asta micuta sa te ajute sa tii puiu la piept!

Io-s bine acum, mi-au trecut supararile si ma gandesc sa ma histeruiesc la Tutu in primavara! Asta daca nu apar ochisori la burtica mea intre timp! Speram, speram, speram!

Pupicesc pe toata lumea, fara exceptiune!

Felix

Mergi la inceput

offfff felix ce bine ar fi sa ramanem cu aspenter. ar fi asa simplu. tot ramanem noi odata si odata totul e sa avem rabdare. stii ce mi-a zis tutu cand am ajuns prima data la el? a zis ca o sa raman dar totul e sa am rabdare. exact asa a zis. ca in problema asta e nevoie de multa rabdare. asa ca RABDARE fetelor.vine si la noi puiutul mult dorit. abia astept sa il tin in brate.

Mergi la inceput

Rocsy, sa vezi tu de cata rabdare vom avea nevoie atunci, cand va fi deja in brate la noi! Probabil ceea ce facem noi acum este un exercitiu care ne va pregati pentru ceea ce vine dupa!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

stii se spune ca atunci cand Dumnezeu ne incearca nu e bine sa intrebam de ce ci pur si simplu sa ne rugam. eu de multe ori l-am intrebat pe dumnezeu de ce tocmai eu. dar am aflat ca nu e bine. asa ca nu voi mai intreba ci ma voi ruga cu credinta si speranta. eu in viata cam totul am obtinut greu. a trebuit sa trec prin niste incercari ca apoi sa ajung la rezultat. ma gandesc ca asa va fi si de data asta.Dumnezeu nu ne va lasa fetelor. el se gandeste la fiecare dintre noi si stie cel mai bine ce e bine si ce nu pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Felicicule, ma bucur mult ca esti mai bine si ca ti-ai redeschis pravalia. Cafea ca a ta nu face nimeni .
Pony, fii optimista si relaxata ca bb e unde trebuie si il vei tine in brate sanatos la sfarsitul sarcinii . Te asteptam cu vesti si cu povestea sarcinii sa o trecem pe prima pagina.
Madutz, tin pumnii stransi.
Georgic, Lali, Tamy, Rala, Sarrah, Aerlilian si toate fetele nementionate pupicei dulci.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput