Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 8
Andree27 spune:
La multi ani !MAria si StefanSa cresteti mari si voiosi si sa va bucurati parintii
Sper ca nu ne-ati uitat daca nu am mai intrat asa de des!!!
Azi am fost la profesorul Lupea sa il vada si dansul pe Ericut,am stat la el o ora jumate,l-a consulatat din cap pana in picioare,a zis ca e un copilas super sanatos.AM mers mai mult la dansul sa vad el ce imi spune despre diversificare.Si mi-a dat o schema cum sa procedez si de maine incep sa ii dau morcovel!!Abia astept cu toate ca am niste emotii de numa,daca nu o sa ma descurc!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Gabriela77 spune:
Pe Antena 2 e o emisiune superfaina, deja de vreo ora.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Ioana13 spune:
Gabi, s-a terminat. A zis cumva cum sa ii dezvatam pe copii sa loveasca. P imi mai trage cite o palma peste cap si arunca jucariile. Nu stiu cum a invatat si mai ales nu stiu cum sa il dezvat.
Eu vreau pizza quatro formagi. Mare. fara kechup.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR, MARIA SI STEFAN! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!
Eu tot pizza vegetariana as vrea.
bex spune:
Gabitzo, nici eu nu am mai prins emsiunea...aveam musafiri.
Esti o mare, mare oraganizatoare:D multumim de listute si programari
si mai ales pupam fetita plimbareata.
Diana, asteptam poze cu Irinuca:) sper ca ai facut poze la cresa:P
Ada, subscriu la ce au zis fetele si ti-am zis si pe viu, ai o fetita superba:)
2 fete foarte frumoase am vazut si pe contul lui Meli, Timi este o papusa si mami la fel
Ramo, ma bucur tare ca sunteti bine, zic sa va pregatiti si voi de aniversare ca nu ami aveti mult;)
Nico, ai vazut PM-ul?
fetelor, cum sunteti cu spatele?
Si Carina va face ROR, mi se pare aiurea sa o supun la chinurile unor boli pe care le putem evita.
Andreea, spor cu diversificare! ai nevoi de putina rabdare, cel putin la inceput:)
Apropos de mancare, Carina nu a facut mofturi aproape niciodata, dar cand nu mai vrea sa pape (ea face din caput ca nu si zice nnn si nu mai deschide gurita), cam cand mai are un sfert din portie, scot obiectul magic, adica iaurtul. il pun sa il vada si ca prin minune deschide iar gurita si paap tot, incercand sa deschida iaurtul. uneori il mai papa si pe ala, dar de majoritatea datilor doar il tine in mana. pt ea iaurtul e papica minue care poate fi oricand bienvenita cat ar fi de satula. alaturi de biscuiti.:)
Lapte papa de 2 ori / zi de la 8 luni, dimineta si seara cam 330 ml/portie. in restul zilei nu ii dau niciodata lapte, numai cele 2 mese solide, pranmz si gustarea de la 5. si inainte de lapticul de seara biscuiti, painica, din astea.cel putin asa stiu ca se procedeaza 2 mese de lapte /zi. si pt ca intreba Ada cred, de laptele de vaca, stiu ca e de preferat sa nu inlocuisca laptele praf, deoarece asta contine Fe si multe alte vitamine benefice cresterii si dezvoltarii copilasului, iar aportul nutritiv al laptelui de vaca e mai scazut. Dar am auzit si de lapte de vaca introdus la 5 luni...asa ca iarasi ajunge la vb Gabitei, fiecare face cum crede
o seara placuta mari si mici
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
nrl spune:
Nu pot sa creeeeeeeeeeeed. M-am intalnit cu Stefanut in parc azi si am uitat sa-l felicit personal

Oare daca ii mai spun o data la multi ani aici ma iarta? 
Of ce dusa pot sa fiu....
Stefanut inca o data
LA MULTI ANI

Si o
pentru mamica ta cea frumoasa
Co multumesc de PM, sper sa fie de ajutor
Ce zi ametita am avut :(
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
antoni spune:
buna seara scumpelor!
La multi ani sarbatoritilor, sa aiba parte numai de bucrii, fericire si multa-multa sanatate!
Bex-mersi de complimente.
Gabi-e super ok tortuga, mie imi place cel mai mult pizza de acolo.Si eu vreau o pizza mare, Quatro Stagioni,yami....
Abia astept fetelor sa ne vedem, yupiii, ce ma bucur ca ne intalnim, si ce bine ca ne avem,hihi.
parerea mea de ROR sincer, eu zic ca nu e cazul sa va ganditi la autism.Hai sa fim seriosi, eu zic ca trebe facut.
Noi cu somnicul suntem pe invers Ioana,mami de Sara,nu pot s-o fac sa stea treaza mai mult de 8 seara de cand am dus ceasul inapoi.Pana acum macar statea pana la 9.Si dimineata se scoala pe la 7.Mi-ar placea sa se culce la 9 si sa se trezeasca numai pe la 8, sa mai lenevesc si eu putin cand pot.dar asta este, poate mai incolo.De adormit, adoarme tare usor seara, o pun in patut si se culca singurica.Poate daca ar dormi si ea singura, ai putea sa incerci.Ai lasa-o de cateva ori sa mai planga putin si s-ar obisnui.Incearca s-o ignori cateva seri, poate se va culca ca se plictisi sa faca faze.ma gandesc, hm, nu stiu ca noi n-am patit asa.
va pupic pe toate, va doresc o seara faina alaturi de cei dragi!
Meli+
Timea-Larisa
RAMONELLA spune:
Am fost la pediatra.Suntem okkkk!!!Sanatoase tun!!!Nu i-a venit sa creada doctoritei cand a vazut analizele.
A zis ca n-avem ce sa-i facem.Numai sa descoperim ce mancare ii place.Mi-a urat succes.Mi-a marit umpic doza de Senzyme,pentru amidonul din kk,sa digere mai bine.In concluzie,asa e Beiuta mea,micuta si draguta.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI, MARIA!!!

LA MULTI ANI, STEFAN!!!

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
ati scris nu gluma azi, se vede k avem sarbatoriti
gabyesti un bun organizator, felicitari 

alex
multumim de baloane pt party
eu doresc pizza de post
melipitici au acelasi proogram de somnik adika seara de pe la 8-9 pana dimineata la 7 , Dragos se ,ai trezeste 1-2 ori pe noapte cateodata delok, ns dc depinde
fetelor cum stati cu abdomenele???//haideti nu va lasati 

am avut o zi tare grea, insfarsit am ajuns sa imi scot si eu diploma de licenta de la oradeea, au un program tare aiurea acolo , am mai fost odata si nu se lucra in ziua aia
, am rezolvat si cu scola lui tati asa k suntem multumiti.
Dragos s-a comportat f bine la un asemenea drum ,de dimineata de la 10-19 acum doarme

merg la baitza si la somnik
va pupik si ne auzim maine cu vesti bune sper
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........