Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR, MARIA SI STEFAN!

Sa fiti sanatosi, fericiti, cuminti si sa aduceti familiilor voastre bucurii peste bucurii!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Multum mult pt explicatii da cum saracia sa nu stiu de vaccinul asta ?doar ca l stiam la forma lunga
si normal ca sunt pro vaccin
CO imi pun centura pt masaj in fiecare zi si imi face tare bine ,dar pe moment
super ca papa piticutza si Tiadris e innebunita dupa iaurt ,dar daca il arat "no chance "sa mai pape mancarea numai"urt"(iaurt)striga pana il desfac
oricum intre supa si felul doi avem pauza de o ora asa ca nu avem probleme cu felul doi si mai ales ca de cateva zile il serveste in parc chiar papa tot

TU fetelor eu cred ca ar trebui sa va implicati una din voi cu comanda :sa se faca o lista cu ce pizza vrea fiecare iar banii ii impartim la cate persoane o sa fim nu ?
doar nu ma apuc sa platesc numai pt pizza mea ...sau nu stiu cum sa facem ,voi ce ziceti ?

RAMO super super ca e bine puiutzu ,acuma nu ti zic decat bafta si sa nimeresti mancarica ce o vrea

ELENA cu abdomenele sunt ok dar nu prea fac 100/zi :((

MELI nici eu nu mai am rabdare pana pe 28

fetelor se pare ca nu sunteti interesate de club :(( pacat o sa fie super fain ciuda ciuda

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ok si acuma sa va zic de cresa
am fost astazi cu puiutzu meu si nu pot spune decat ca n am mai fost asa de incantata cum am fost prima data ,era mult mai frumos acolo ,imi pare tare rau ca si au schimbat locatia
spatiul de joaca e f mic ,camera unde copii dorm nu are geamuri si chestia asta nu mi place deloccccccc ,mai ales ca Tiadris cand doarme in cursul zilei are f multa lumina in camera ( sincer urasc incaperile fara geam ,nu pot nici eu sa dorm cand e intuneric bezna )
i am spus d nei educatoare si a zis ca se rezolva...cum,,nu stiu
clar ca no voi duce anul acesta ,ramane pe anul viitor
o sa merg sa vizitez cresa de la Tandarica si ramane sa hotarasc ce voi face
si inca o chestie care nu mi a placut SCARILE alea is cam aiurea iar cresa e la et 1 si chiar am vazut educatoarea coborand cu 6 bebeii singura ,am si intrebat o :NU VA ESTE TEAMA ?daca pica vreun copilash pe scari ?cel mai mare bebe cred ca avea 2 anisori
offffff tu fetelor oare o sa gasesc in tara asta ceva sa functioneze cum trebuie
aaaa si mai era un bebe careia ii curgea nasucu si tusea ,,,educatoarea mi a spus ca e din cauza dintisorilor
in fine nici nu stiu ce sa mai zic

va pup ,pe maine

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor,va multumesc din suflet pentru urari! La toate, toate..nu va enumar...
Nico, stai linistita, e in regula..nici eu nu stiu multe date de nastere ale multor copii.

Oana, la multi ani si voua, sa creasca Maria mare, mare..
pana la urma unde ati comandat tortul?

Azi am tot reiterat ce faceam anul trecut pe vremea asta..

Delia..pe tine n/am cum sa te uit, caci cu tine m/am semesuit in seara aia..si a doua zi...

fetelor, cred ca puiul meu va trece la un somn pe zi..am asa o presimtire..vorbeam si cu Nico azi..ca sper asta..de vreo 2 zile..de fapt de cd s/a schimbat ora..dupa ce venim din parc, deci pe la 16,15..adoarme in masina, dar nu mai mult de 5, maxim 10 minute.
cd ajungem acasa, se trezeste imediat..si desi il bag la nani repede repede..nu mai doarme..tot se fataie..se miauna, se scanceste..si banuiesc eu ca va renunta in curand la somnul asta..si probabil voi incerca pe cel de pranz sa il fac mai tarziu un pic.

el care acum o saptamana dormea de la 16,30 la 18...

al meu are alta problema legat de violenta..se auto/loveste...cu palmutele peste obraji...si mai are faze cd sta rezemat de ceva tare..si se da cu capusorul..imi vine sa mor cd il vad...
nu stiu de ce face asa ceva..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Co, din pacate, ma doare spatele tot mai rau, seara ma apuca niste dureri ingrozitoare. Nu am facut deocamdata nimik decat Aulin si Coxtral. Dar e nasol.

Fetele, imi pare rau ca nu ati prins emisiunea, daca m-as fi trezit maai repede sa scriu, dar eram prinsa.A fost cu tipa aia Irina, psihologul de la Supernany, superbuna, si vorbeau despre cum sa gestionezi relatia cu copilasii, cum sa ii adormi, cum sa le spui nu, cum sa te joci cu ei, cum sa tratezi crizele de nervi, ma rog...problemele cu care ne confruntam toate.

Intre timp, ne-am vazut cu vecinul MIhaita, am ramas surprinse, si eu si Sara ce mult s-a schimbat! E atat de frumusel. Co, sorry, dar daca nu e Cari in zona, noi actionam!!!Sara a tras o tranta de tota frumusetea fix cu fata intr-o scandura, asa ca acum suntem julite. Asta e, trece.

Fetele vizavi de organizare, cu toata bunavointa si placerea, nu cred ca imi va permite timpul sa ma ocup eu de tot. Asa ca propun sa impartim sarcinile. UIte, Alex aduce baloanele. Eu ma voi ocupa de tombola. Daca poate cineva sa se ocupe de intocmirea listei cu papa si acolo doar sa lansam comanda. Pe Elena o desemnam din start, fotograf-sef. Ce ziceti, e ok asa?

Vs pup, ma duc la somn, ca ma doare rau.Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex mama, cum adica camera fara geam? eu nu am mai vazut asa ceva..lumina ca lumina..ca cica totusi e mai odihnitor sa dormi pe intuneric..dar eu ma gandesc la AER..cum se aeriseste camera aia???
si ziua sa fie asa, bezna??? e cam ciudat, sincera sa fiu...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ramonella – ma bucur din suflet ca sunteti bine! va pregatiti de chef? Mai tii minte anul trecut cand ne tot fofilam pe aici de frica? Si acum suntem deja mari!

Gabriela – stiam noi ca esti o harnicuta! Multumim ca te ocupi cu atata seriozitate! Eu v-as ajuta cu mult drag insa nu imi permite timpul! Maria, serviciu si tot ceea ce tine de casa… stiti si voi cum e… Pupici pentru Sara! sanatate muuulta tie!

Despre ce iaurturi minune vorbiti fetelor? simple, cu fructe, facute in casa?

Alex – deci si-a mutat locatia cresa de pe racovita? Sau despre ce cresa era vorba?

Victo – cu cine sta flacaul tau acum? Cu mama ta?

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La multe lunite!!EricutSa cresti mare puiutul lui mama!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

multa si proaspata
am facut 50 de abdomene, nici mie nu-mi ies intotdeauna 100 pe zi dar perseverez
ce zi splendida se arata

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, SZENDE!!!!
M-am intalnit ieri cu sarbatorita, a crescut pitica!!
Iko, mai treci pe aici.

Dati-mi si mie de facut pentru party. Ce as putea face?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput