Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:

LA MULTI ANI MARIA
LA MULTI ANI STEFAN

FELICITARI MAMICILOR PT INGERASHII VOSTRI
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
LA MULTI ANI MARIA!!!

LA MULTI ANI STEFAN!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Raluca spune:
Ptr. cele interesate: vaccin ROR-rujeola, oreion, rubeola. Da, este obligatoriu dar daca nu vreau sa-l fac, nu-l fac.......ci dau cu semnatura. Se face intre 1 an-1.6 ani! Ce ma supara pe mine este ca din n-spre discutii ar fi unul din vaccinurile care prin compozitie ar cauza autismul....no' si de aici pasarica mea, sa-l vaccinez sau nu pe baiet????? Da' ios mai batuta in cap asa ca....
Nico, si Mihai are astfel de indeletniciri la baie iar sora sa se distreaza tare pe seama lui....
Gabitza, iesiti dupa amiaza?
Gabriela77 spune:
Raluca, am citit si eu de ROR si autism, dar sincer, nici nu imi vine sa ma gandesc la asa ceva...eu cred ca il fac!Cred ca iesim dupa amiza ca nu am ieist de dimineata. Sun.
Alex, e vaccinul la care te-a chemat doctorita la 1 an si 2 luni. Super ca te ocupi tu de baloane. Cu pizza, putem comanda de la Elite, cum doriti voi!
Daca vreti sa vizionati(pizza e buna, pe testate):
http://tortuga-pizza.ro/tortuga_ro.php?lang=ro
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
puisorul spune:
Inafara de problema cu cearcanele nu ma pot plnge de nimic. Are si un dintisor de saptamana trecuta ocazie cu care a devenit extrem de maraita noaptea si ca urmare am luat-o cu noi in pat. Stiu ca nu e solutia ideala dar incerc deja sa o reobisnuiesc in patut.
Mananca foarte bine si aproape orice. Pana acum nu a refuzat decat pestele si mamaliguta.
Inca nu merge de-a busilea decat inapoi
. In rest e cumintica, se joaca singurica cu jucariile, de zis zice numai baba.
Eu intru sa va citesc aproape in fiecare zi doar ca nu prea am timp sa si scriu. Decat cand am vreo problema 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
puisorul spune:
Gabriella, daca ai incercat pizza de la Tortuga e ok. Intru sa vad ce au in meniu.
Am pus si niste poze noi sa ne vedeti ce am crescut.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
dpop spune:
tu fetelor azi am avut carnavalul toamnei la cresa
ce haos a fost!!
cred ca tre sa ai mare daruire si rabdare ca sa fi educatoare
dar is tare dragutei piticii, mai ales cei care au venit costumati, iti venea sa-i mananci, nu alta.
noi vrem o pizza vegetariana,orideunde, o vom imparti intre noi.
adab spune:
Si eu sunt de acord cu pitzza de la Tortuga....mai ales ca a fost incercata deja.
AM uitat sa va spun ca piticitza mea de la 6 luni face kk la olita.....eu am pus-o de cum a stat singura in fundic si am si avut rezultate f. rapid. Pe ea o ajuta f. mult olita, caci inainte asa impingea de greu , o mai ajutam si eu sa o pun in pozitie favorabila. Dar acum impinge singura cu piciorusele sprijinite si se mai apleaca putin in fatza. Scaunul e normal, nu a fost constipata si sa fie aceea cauza.
SI acuma , dupa ce papa o pun pe olita si rapid face. De multe ori mai ramane din papa cateva linguritze , nu mai are rabdare in scaunul de masa , o pun pe olitza si continuam acolo. Nu stiu cat e de bine...pe o parte intra, pe alta iese ....hihihi
La nunta am uitat sa pun olita cu mine, am zis ca doar face in pampers daca e cazul....ca doar a mai facut asa cand nu eram pe faza cu olitza....si ce credeti, n-a facut nimik toata ziua (ea are cam 2-3 scaune pe zi).....doar seara cand am ajuns acasa, la 10 si am pus-o pe olitza a facut kk. Deci is super fericita ca e obisnuita deja cu ea.
puisor , si noi tot in spate mergem......da avem asa o viteza cand suntem pe parchet ca aluneca bine...
mami_alexia spune:
Gabi, Raluca, si eu am citit despre ROR si autism.In final, l-am facut.
Cu cearcanele m-ati pus pe ganduri...mai asteptam putin si pana la sf anului cred ca o sa facem analizele. Totusi, inca cred ca se trag de la oboseala si plans.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
OanaAlina spune:
eu la munca si in consecinta am "trecut" pe aici rapid dor ca sa va multumesc din suflet, in numele nostru, pentru urarile facute! o sa mai intru pe seara, sper...
ce repede a zburat timpul! parca acum ne incurajam reciproc si ne uram nastere usoara si acum avem bebelusi mari! sau am trecut de etapa de bebelus? hmmm! greu raspuns! ceea ce cu siguranta stiu insa este faptul ca viata noastra s-a schimbat enorm (si numai in bine!!!!) de cand Maria a ajuns in viata noastra! fiecare clipa petrecuta alaturi de ea ma face sa ma simt mai implinita si mai fericita! am invatat incetul cu incetul sa fim parinti si sa apreciem darul care l-am primit! ma apuca plansul(de fericire!)!
va pup cu mult drag si va multumesc inca o data pentru urarrile facute!
La multi ani Stefan sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra