Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca

La multi ani fericiti domnisoarei Maria si nazdravanului Stefan!!!!!

si acum sa savuram cafeaua de la Nico...a doua pe ziua de azi ca si al meu Mihai a avut o pauza de somn de la 5-6, moment in care eu nu m-am mai culcat!

Alina, ma bucur ca bb e OK, Doamne ajuta sa mearga bine toata sarcina!

Ramona...normal ca BEA e OK! Mami e mai stresata....ti-am pove eu cum am trait aceleasi episoade cu Ilinca!

Gabi, Alex, Delia ati facut ROR-ul domnisoarelor?

Fug la ore, sa aveti o zi frumoasa....!!!

Raluca mami de Ilinca si Mihai

lamuriti-ma av rog si pe mine.. vaccinul asta, ROR, e optional? sau? si cand se face?

tks!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adab

Am avut sambata asta nunta in familie....fratele sotului s-a insurat. N-am avut nici o treaba cu Sara....pe cat de stresata eram pt. ea. A rezistat de la 10 dimin. pana la 9 seara. A dormit de 3 ori (de 2 ori la sala si odata la primarie in carucior). Apoi cand auzea muzica era in culmea fericirii. Va pun cateva poze ce-am facut cu ap. meu....de la fotografa (i-a facut o gramada de poze la Sara) inca nu le avem.

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)
http://community.webshots.com/user/adabutus

ada, tare frumusele si elegante mai sunteti... si ammi si printesa...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Fetelor eu sunt asa de fericita ca merge mamaruta! Si-a dat ea drumul mai greu, dar uite acum ce misuna prin casa. Am fost in Polus, asa fericita umbla pe acolo. Cred ca ii place si ei senzatia asta de libertate. Si in plus are si mai multa independenta! Nici noi nu ne plictisim deloc in casa, citim din carti, dansam, ne jucam cu bilele, cu jucariile, mai nou desenam, cautam prin sertare si tot felul.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Bravo ,Sara!!!!!!! Ce fetita mare si cuminte are mama!!!!!! ne primiti si pe noi la recilcare vreo saptamana??? Poate invatam si noi sa papam mai bine, sa dormim mai bine, sa stam pe olita...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, din cate stiu eu ROR-ul e obligatoriu. Noi l-am facut la 1 an dar in general am auzit ca se face pe la 1 an si 2 -3 luni.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Andreea, din cate stiu eu ROR-ul e obligatoriu. Noi l-am facut la 1 an dar in general am auzit ca se face pe la 1 an si 2 -3 luni.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

aha, merci Adriana... deci mai avem si noi un pic...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Mey, mi-am amintit sa va povestesc de olita... la Andrei ii place, mai nou il pun de fiecare data cand se trezeste direct pe olita si caca nu mai face deloc in scutec. Dar... cum il pun pe olita hop cu mana pe putza, cateodata o scoate afara pe cand face pipi, alteori doar o tine bine acolo si evident tot pisu ii ajunge pe mana, dupa care ce credeti ca face... o duce catre gura razand, da asa, cu incetinitorul, ca stie ca il opresc

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yami, yami, ce buna e cafeaua!!!!MUltumim, Nico!Desi astazi cred ca bem sampanie ca avem doi frumosi sarbatoriti:

La Multi Ani, printesa Maria!!!! Sa iti bucuri toata viata parintii care te iubesc nespus!!!
La Multi Ani, nazdravanule Stefan! Sa cresti mare, sanatos!

Raluca, noi facem ROR saptamana viitoare!
Adab, din proprie experienta iti spun, ca nu laptele e de vina, ci fata! Pur si simplu nu se omoara cu laptele. La fel suntem si noi! Am vizionat pozele, sunteti niste frumoase!

Ani, ce mai faci altfel?
Adriana, fara sa te speriu, dar contactarea parazitilor in colectivitate e ceva destul de frecvent din cate stiu.
Andreea, va primim cum sa nu? Asa baiat frumos, mai incape vorba??? Lasa ca va sta el si pe olita si va papa mai bine, inca e miculut. Pentru toate e un inceput mai greoi! Va pupam cu drag!ROR nu e obligatoriu, din cate stiu eu, desi medicii de familie asa il prezinta, dar e dreptul fiecarui parinte sa decida sau nu in consecinta, e pentru rubeola, rujeola, oreion. Noi il vom face, ca bolile de mai sus mi se par destul de urate.
Co, ce face iubitica Cari?
Elenuta, suntem norocoase cu asa copliasi cuminti.

Bun, am stabilit data, locatia, vaaloarea estimativa a cadoului, lista finala de participanti. Am stabilit ca vom comanda pizza, va rog sa spuneti cine doreste ca sa avem si acea lista alcatuita(sa nu mai pierdem vremea atunci). Pentru mai multa eficienta propun alegerea din timp a sortimentului(as merge pe meniul de la Tortuga, daca va place pizza de acolo, si asa putem sa hotaram dinainte si atunci doar vom lansa comanda. Ce ziceti?

Puncte ramase de bifat: bautura(eu zic sa luam ceva suc si apa pt noi si pici)si cafea daca se doreste. Si ar maai fi ceva baloane sa arate mai festiv locatia.

Allte idei si sugestii sunt binevenite.
DE biletele pt tombola ma voi ocupa.

Va pup, o zi frumoasa! Sunt incantata de numa-numa de micuta mea bipeda. Tot ii fac poze!

Iar la final lista actualizata:

Petrecere pitici
Data:propunere 28 noiembrie(vineri)
Ora propusa: 16.30-19.30
Valoare estimativa cadou: 30 Ron-jucarie

LISTA FINALA PARTICIPANTI

1.Gabi+ Sara + tati
2.Alex+Tiadris+tati
3.Meli+piti
4.Elenuta+Dragos
5.Ioana+Sara
6.Co+ Cari
7.Victo+Stefanut
8.Raluca+ MIhai +Ilinca
9.Andreea+ Eric cel mare
10.Oanaalina+ Maria
11.Loredana+ David
12.Magduta+Victoras
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico+ Andrei
15.Adriana+Alexia
16.Diana+ Irina +tati
17.AncaB+ Stefan
18.Delia + Iris
19. Ani+ Stefana
20. Monica+ Daniel + Cristian
21. Adab +Sara
22. Anca+Sorana
23. Andreea+Daria
24. Ioana+Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Mey, mi-am amintit sa va povestesc de olita... la Andrei ii place, mai nou il pun de fiecare data cand se trezeste direct pe olita si caca nu mai face deloc in scutec. Dar... cum il pun pe olita hop cu mana pe putza, cateodata o scoate afara pe cand face pipi, alteori doar o tine bine acolo si evident tot pisu ii ajunge pe mana, dupa care ce credeti ca face... o duce catre gura razand, da asa, cu incetinitorul, ca stie ca il opresc

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Hai ca m-am amuzat bine....Sa stii ca si Sara mai umbla cu mana pe acolo....mi-l si imaginez pe Andrei!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yami, yami, ce buna e cafeaua!!!!MUltumim, Nico!Desi astazi cred ca bem sampanie ca avem doi frumosi sarbatoriti:

La Multi Ani, printesa Maria!!!! Sa iti bucuri toata viata parintii care te iubesc nespus!!!
La Multi Ani, nazdravanule Stefan! Sa cresti mare, sanatos!

Raluca, noi facem ROR saptamana viitoare!
Adab, din proprie experienta iti spun, ca nu laptele e de vina, ci fata! Pur si simplu nu se omoara cu laptele. La fel suntem si noi! Am vizionat pozele, sunteti niste frumoase!

Ani, ce mai faci altfel?
Adriana, fara sa te speriu, dar contactarea parazitilor in colectivitate e ceva destul de frecvent din cate stiu.
Andreea, va primim cum sa nu? Asa baiat frumos, mai incape vorba??? Lasa ca va sta el si pe olita si va papa mai bine, inca e miculut. Pentru toate e un inceput mai greoi! Va pupam cu drag!ROR nu e obligatoriu, din cate stiu eu, desi medicii de familie asa il prezinta, dar e dreptul fiecarui parinte sa decida sau nu in consecinta, e pentru rubeola, rujeola, oreion. Noi il vom face, ca bolile de mai sus mi se par destul de urate.
Co, ce face iubitica Cari?
Elenuta, suntem norocoase cu asa copliasi cuminti.

Bun, am stabilit data, locatia, vaaloarea estimativa a cadoului, lista finala de participanti. Am stabilit ca vom comanda pizza, va rog sa spuneti cine doreste ca sa avem si acea lista alcatuita(sa nu mai pierdem vremea atunci). Pentru mai multa eficienta propun alegerea din timp a sortimentului(as merge pe meniul de la Tortuga, daca va place pizza de acolo, si asa putem sa hotaram dinainte si atunci doar vom lansa comanda. Ce ziceti?

Puncte ramase de bifat: bautura(eu zic sa luam ceva suc si apa pt noi si pici)si cafea daca se doreste. Si ar maai fi ceva baloane sa arate mai festiv locatia.

Allte idei si sugestii sunt binevenite.
DE biletele pt tombola ma voi ocupa.

Va pup, o zi frumoasa! Sunt incantata de numa-numa de micuta mea bipeda. Tot ii fac poze!

Iar la final lista actualizata:

Petrecere pitici
Data:propunere 28 noiembrie(vineri)
Ora propusa: 16.30-19.30
Valoare estimativa cadou: 30 Ron-jucarie

LISTA FINALA PARTICIPANTI

1.Gabi+ Sara + tati
2.Alex+Tiadris+tati
3.Meli+piti
4.Elenuta+Dragos
5.Ioana+Sara
6.Co+ Cari
7.Victo+Stefanut
8.Raluca+ MIhai +Ilinca
9.Andreea+ Eric cel mare
10.Oanaalina+ Maria
11.Loredana+ David
12.Magduta+Victoras
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico+ Andrei
15.Adriana+Alexia
16.Diana+ Irina +tati
17.AncaB+ Stefan
18.Delia + Iris
19. Ani+ Stefana
20. Monica+ Daniel + Cristian
21. Adab +Sara
22. Anca+Sorana
23. Andreea+Daria
24. Ioana+Patrick

gabi, multumim de incurajare... asa sa fie... sper...

cat despre pizza, da, eu vreau... exista si vreun meniu undeva?sunt de acord si cu bauturile si cu baloanele..

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SALUTARE
TU fetelor ce mi place cum canta SADE mor dupa ea ,are niste melodii trazent,imi aminteste de liceu de o gramada de chestii faine

NICO super tare prichindelu
GABI asa e unii bebei au nevoie de mai mult somnic asa ca inca suntem norocoase
multumim tare mult pt lista
si pizza de la Elite e f buna ,dar putem sa incercam si ce ai propus tu mai ales ca ai mai comandat acolo
legat de baloane o sa ma ocup eu de ele ,voi aduce 30 de baloane gata umflate

RAMO SUPERRRRRRRRR ca puiutzu e f bine ,ma bucur din inima

TU fetelor is tare despre ce ROR e vorba habar n am ,voi de unde stiti ca trebuie facut ?
ce e ?
scuze mi tare aiurea ca nu stiu :(

ANI da ne detalii despre puiutz ,cum sunteti ?

ne vedem in parcul mare pt cine vine ,mai ales ca e o zi asa de minunata

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput