Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Daca crezi ca e ok las-o in pace pana maine. Eu sunt un pic mai panicoasa din fire .

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Diana-sicer nu-mi dau zeama ce poate fi, odata ni s-a zis la facultate ca daca a inghitit ceva corp strain poate sa reactioneze asa ca organismul vrea s-o elimine.acum nu stiu cat poate fi de adevarat. dar eu sincer m-as duce la urgente cu ea. nu de alta dar se si deshidrateaza asa.du-te pe motilor.multa sanatate si tine-ne la curent

Mergi la inceput

vorba lui Ani, nici eu n-as sta. mai incearca sa vezi daca papa si da afara

Mergi la inceput

vorba lui Ani, nici eu n-as sta. mai incearca sa vezi daca papa si da afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Diana, acum toata lumea a sarit..si eu ma panichez repede...S-ar putea sa fie ceva din gat sau de la stomac..nu-mi dau seama, de obicei Alexia vomita din cauza rosului in gat, asociat cu febra. Multa sanatate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

MERSI ROXANAz pentru mutarea subiectului...

Vad ca aici sunt cvea mamici cu vechime! Good to know!

Voi avea de la cine sa cer detalii!

Cu bine,

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Dianacum zicea si ADRIANA cred k e rosu in gat , asta e reactia copiilor la rosu in gat varsa, au febra....acuma daca ceva nu e in regula dute la pedi 2 la urgenta , pe motilor e mai nasol la urgenta poti muri de 10 ori pana te baga in seama. SANATATE MULTA

noi suntem tot mai rau tuseste din ce in ce mai mult si e tot mai agitat , marait

revin k a inceput filmu

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

eladea, nu sunt din Constanta! Probabil Roxanaz, cea care m-a ajutat sa ajung la voi este... Eu stau in Cluj de 1 an de zile... si vin din Timisoara.

:)

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

DIANA - Am aflat despre scumpica ta. Dupa cum spunea si Elena mergi mai bine cu ea pe Horea (cred ca la Pediatrie 2). Pe Motilor am auzit de la niste mamici ca-s de groaza.

Da-i lichide si vezi cum reactioneaza.Daca se repeta, parerea mea sa mergi la Urgente.Mai bine s-o iei din timp decat sa astepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

tati ii la meci iar noi pe acasuca

HAI CFR!!!

acum Dragos doarme s-a mai linistit adika nu mai tuseste sper k nici la noapte sa nu tuseasca e groaznic cu maselel astea, abia astept sa avem toata dantura sa nu mai avem probleme de genu.

mai am un pik de stras prin casa iar apoi trec la antrenament 100 de abdomne.

gaby, dianaam vazut pozele cu 2 fete superbe, una si una deja dupa ce implinesc 1 anisor asa repede trece timpu parca acuma erau mititei.profitati din plin , e cea mai frumoasa periaoda

noapte buna

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput