Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 23
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Da, Diana, chiar sunt dulci, de cand merge parca e mai simpatica, asa un omulet mic defiland prin casa, si acum e bucuroasa ca ma poate urma oriunde, la baie, in bucatarie, asa fericita vine inspe mine, ce mai...imi creste inima de bucurie cand vad ce minune am creat! Cred ca toate simtim asta! Niste poze ca pentru voi: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Doamne, cum cresc copiii astia...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
antoni spune:
am aparut si eu putin,eu cu scoala, cu lucrul(nu mai stiu care ma -ntreba),cu piti,deci nu prea ma plicti,hihi.
suntem bine, crestem si ne smecherim pe zi ce trece.
Gabi-superbe pozele, o scumpa ce mai!poti sa vezi niste poze pe hi5.
va las dragelor, ma duc ca am o groaza de treaba,va pupi!
aaaa, si apropo,bataita la elevele mele, hihi, daca nu se tin de treaba.
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Diana acum am vazut si pozele voastre. ce minune de fetita. merge deja? Ce somn ii era in filmuletul ala... a adormit in scaunel pina la urma? Cit e de micuta de incape asa bine in lighean? sau e mare ligheanu?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Elena, nu se plateste sala, platim doar ceea ce comandam. Mie mi-ar placea sa nu spunem ce cadouri cumparam, dar procedam cum doriti.
Diana, exact asa face si Sara cand spal vase,vine si se prinde de picioarel;e mele si se alinta. Nu-i rezist nici eu, te-ai prins.
Ioana, la petrecere ma fericesti cu DVD-ul?
Raluca, abia se mai vede zgarietura, a trecut repede, o sa mai fie ele, important e sa nu fie grav.
Meli, sa-mi spui cum sa caut pe hi5, ca vreau sa o vad pe piti a ta!
Andreea, tu cand ni-l mai arati pe Eric cel frumuesel?
Va multumim de complimente. Adevarul asta este, avem niste copilasi grozavi!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
ioana, ligheanul e al nostru de rufe. e marime medie. a adormit in scaun, dar am mutat-o rapid in patut. e singura data cand a fost asa somnila, da de obicei ducem razboi psihologic cu somnul.
ca discutati voi metode de pus la somn copiii, va spun cum fac eu. azi am chef de povesti, ca e mai lejer la servici
. deci sunt 2 cazuri: cand ii este somn fetei chiar daca inca nu e ora de somn - daca e ziua o las sa doarma, dar daca e aproape de 7 seara mai trag de ea un pic, ba cu un joc interesant, apoi cu o baita mai lunga, sa se faca 8 cand la noi e ora minima de somn. cazul doi e cand stiu eu ca e ora ei de somn. aici aplic maximul orei 8.30 - hai 9, daca a dormit de 2 ori. la ora respectiva s-au impartit pijamalele, mergem in patut. acolo are ea jucaria ei preferata, un ursulet de plus f moale pe care il ia in brate si-l smotoceste, si cu care de multe ori adoarme. de patut mai am agatat un balon cu heliu, ala pe care l-ati vazut in filmuletul in care se joaca cu tata-sau.
o pun in patuc cu jucaria, fac lumina mica, numai cat sa pot citi, si ma pun pe canapea, langa patutul ei, cu o carte. dar nu ma mai joc cu ea, nu mai povestim, nimic. daca e in toane bune, il smotoceste un pic pe ursulet, se pune pe o laterala cu el in brate si sta cu ochii deschisi o vreme, apoi adoarme. cand vad ca e asa cuminte, nici nu mai stau sa adoarma de tot, sting lumina si plec imediat.
dar de multe ori nu e in toane bune
(adica bune pt mine, ca pentru ea is bune ca vrea distractie) caz in care mai da doua palme la balon, il mai arunca pe ursulet pe jos (eu i-l dau inapoi cand incepe sa maraie dupa el, dar mai intai il strang un pic in brate si-i dau un pupic sa o fac geloasa
). in fine, uneori face si circ si plange tare, dar nu ma induplec, o mangai acolo in patut, sau o imbratisez printre gratiile patului, pana se linisteste - de obicei destul de repede. ideea e ca ea sa stie ca eu is acolo in caz de nevoie, desi nu fac nici un zgomot (doar intorc paginile la carte). dupa ce adoarme (cand e f agitata si maraita plange daca inca nu doarme si aude ca eu plec) sting lumina cu totul, si plec.
puisorul spune:
Buna idee, Diana.
O sa incerc si eu varianta asta cu statul langa patut. Poate functioneaza.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
dpop spune:
fetelor, va rog mult, AJUTOR
m-au sunat de la gradi ca a vomitat fata de 3 ori. la 3, toata masa, apoi i-au dat biscuite cu banana, la 3.30 a vomitat iara, si apoi la 4.
am adus-o acasa, i-am dat paracetamol + imunorezistan, i-am dat suc de porto si ceiuc, si apoi la 6 si un pic mi-a cerut mancare. i-am dat branzica, si numai ce mi-a vomitat-o iata. pe toata.
nu vomita cu jet, deci ca un regurgitat serios, dar a dat afara tot.
ce sa fac??
in seara asta, deci amu urgent va rog sa-mi ziceti. ii bai, nu-i, ce fac cu ea?
ca maine il sun pe pediatru ...
puisorul spune:
Nu poti suna pediatrul acum? Sau eventual sa mergeti la Pedi 2? Cineva e de garda si te poate ajuta. Eu nu cred ca as sta. Sau daca vrei sa stai pana maine sa ii dai lichide sa bea sa nu se deshidrateze.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
puisorul spune:
Parca doctorita Campean venea si acasa. Daca vrei iti dau numarul de telefon.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
dpop spune:
mersi ani. faza e ca nu vreau sa fiu nici paranoica. starea ei e buna, e vesela, nu are febra... e f activa...
nus' ce sa fac!