Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 22
Gabriela77 spune:
Alex, parca fetitele noastre ar fi surori, nci Sara nu e cu dulcurile, in schimb e fan acrituri.Distraactie placuta la Blaj, ce frumos ca mergeti mai ales ca e asa vreme frumoasa, imi pare rau ca nu am stat macar o saptamana la Deva, doar ca saptamana asta trebuie sa facem vaccinul.
Ioana, imi pare rau de situatia creata...Am vrut sa scriu si ieri, dar am zis sa nu iti mai tot amintesc. Offf! Si eu cred ca e bulveresant asa pentru ea, normal ar fi fost, daca tot a cerut drepturile astea sa profite de ele, adica sa petreaca timpul asta cu ea. Asta ar fi de incurajat, dar ce se intampla acum, nu cred!MUlt succes si ia atitudine acum ca situatiaa sa nu degenereze!
Mey fetele, musai sa o mai laud un pik pe mamaruta mea. Asa misuna pe aici, imi creste inima nu alta, Ioana, m-am amintit vorbele tale legat de mersul lui Patrick, asa si Sara cand a inceput sa umble a facut-o foarte bine. Vreau sa spun ca fara probleme se ridica singura de jos si umbla, fara nici un sprijin, si cade tot mai rar. DE vorbit nu zice ea mare lucru, in schimb intelege TOT! Am ajuns si noi la un singur somn pe zi, papam foarte bine, cred ca ne-am si ingrasat, trebue sa verificam, ies si la noi maselutele.
Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Andreea, nici noi nu vrem sa se invete cu noi in pat dar alta solutie nu am gasit. Nici nu pot sa o aud cum plange la 1 noaptea. Am incercat sa o linistesc in brate sau la san dar cand incerc sa o pun inapoi in patut plange. Sper ca e doar o faza si ne intoarcem in patut. Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery |
da, stiu ce zici, te inteleg perfect... si Eric se trezeste de mult ori noaptea, ma duc la el, il linistesc (de obicei ajunge intr-o pozitie din care nu se mai poate misca, fiind adormit si atunci ma cheama)uneori daca e cazul il iau in brate, il leagan putin pana adoarme si-l pun la loc in patut...
AZI NOAPTE S-A TREZIT DOAR O DATA, PE LA 3, DIN CAUZA CA ERA PRINSA MANUTA SUB EL, STATEA CUMVA PE O PARTE, SI NU SE PUTEA INTOARCE... l-am pus la loc, pe spate, i-am dat 2 guri de ceai si a adormit la loc...
scuze ca am scris cu litere mari...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
Ioana mami de Sara, sunt de acord cu fetele, si stiu ca si tu gandesti asa, dar trebuie sa iei atitudine!!! Fa ceva!!! Nu e normal ca atunci cand e ziua lui de stat cu fata sa o lase cu maica-sa sau cu cine o mai fi p'acolo....
spune-i verde in fata ca nu mai tolerezi situatia si ca daca continua asa vorbesti cu avocatul sa schimbe programul de vizita..
Pupiiic la Sara iar tie, mami, curaj si fruntea sus, nu mai amana ceea ce trebuie sa faci!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
dpop spune:
felicitari gabi! nu-i asa ca-s foarte dulci cum se sprijina ei pe manute si se ridica?
eu ma topesc cand mergem la baita
o las in putica goala la ea in camera, sa mearga singura pana la baie. atata poate fi de dulce cum se grabeste ea inspre baita, si uneori se bate pe burtica 
gata am pus albumul toamna 2008 definitiv.
Gabriela77 spune:
Da, Diana, chiar sunt dulci, de cand merge parca e mai simpatica, asa un omulet mic defiland prin casa, si acum e bucuroasa ca ma poate urma oriunde, la baie, in bucatarie, asa fericita vine inspe mine, ce mai...imi creste inima de bucurie cand vad ce minune am creat! Cred ca toate simtim asta!
Niste poze ca pentru voi:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
acum am ajuns acasa , am fost putin pe la bunicii mei care s-au distrat de minune cu Dragos, iliubesc tare mult
azi a inceput sa tuseasca , are o flecma in gat care il macina de la nasuc i se trage insa numai dimineata pana il curat, in rest e ok vesell, activ , ne jukam papa,m f bine, k dacaa ar fi vorba de raceala nu ar papa si ar fi altfel
ioana mult succes in alegerea ta, stiu k nu e bine schimbari atat de multe in viata unui copil , am vazut la Dragos in septembrie cu atatea nunti k era bulversat saracutu si l-am lasat cu cine ii place lui si se simte bien insa am avut mari probleme. acum tu hatarasti ce e bine pt voi
gaby se palteste sala pt petrecere pana la urma sau nu, k nu mai inteleg 
spunem ce cadou am luat sau nu ???sa fie surpriza???
puisor nu mi s0-a descargat programu , poate reusim azi
da-mi un buzz iar daca e deschis kalku iti raspund
noi ne retragem incet sa ne punem la somnik k e tarziu si imediat vine matusa mea la masaj
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
dpop spune:
ce frumoase poze, mi-a inflorit ditamai zambetu pe fata, se uita colegii de birou la mine c-am innebunit
ce fain ca sta in masinuta cosului de cumparaturi!
eu nu reusesc sa ma tin tare cand vrea sa se rasfete si imi inconjoara cu manutele ei picioarele, ca vrea sa o ridic in brate ... mai ales cand spal vasele, se simte ignorata
Raluca spune:
Ouauuu ce fete harnice la scris....
Diana...m-am uitat la filmuletele de la gradi..ioi ce draguti sunt, ilinca asa iubea carnavalul "doamnei". Am vazut ca Irinuca e tare indragostita de Mis Cristina-Kikina ii ziceam noi! e o teacher f. buna! Din primavara vreau sa-l duc si pe Mihai la clubul juniorilor, sa inceapa sa se obisnuiasca cu ideea de gradinitza
Gabitza, ce poze frumoase aveti, din nou...sper ca a trecut zgarietura , tare rau imi pare ca ati patit-o la noi!
Ramona, Bea arata f. bine, bine ca v-ati lamurit ca domnioara e bine!!!
O zi buna ptr. tota lumea!
A, o pizza 4 formaggi mica ptr. subsemnata
Ioana13 spune:
Ce harnicute sinteti!
Gabi ce fetita frumoasa ai si ce breton trendy i-ai facut
. E tare tare finuta. Noroc ca doarme P, ca nu ar mai sti de cine e indragostit. Ieri in parc, i-a luat o fetita mingea si i-a lasat-o
, desi nu prea lasa el jucariile, numai daca insist eu.
Alex drum bun si sa beti mult must!
Ce frumos a fost dimineata, soare, acum vad ca se lasa ceata.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dpop spune:
raluca, am pus doar filmele reusite, ca era asa un haos cateodata acolo! o fetita a plans aproape non stop, ca nu reusisera sa vina parintii; am mai stat noi cu ea, sotul cred ca seamana cu tatal ei ca de el s-a lipit
... apoi un baietel a plans mult ca (ziceau educatoarele) e obisnuit numai in brate sa stea, si in plus tocmai ii plecasera parintii...
apoi se prabuseau unii peste altii de exemplu cand au facut un fel de hora si s-a impiedicat unul din ei, s-a facut gramada ![]()
se mai intampla si sa mai dea unul in altul, dar era pe faza educatoarea si nu-i lasa ...
eu cu miss cristina nu am prea avut tangente, chiar ma mir ca s-a lipit irina de ea, pentru ca nu e educatoarea ei, ci cealalta, miss emoke. sincer, cred ca reunesc grupele si ii tin pe toti in aceeasi sala. mie imi place ff mult miss ioana care e dupamasa, e exact genul de om care as vrea sa aiba grija de irina.

Ani de