Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Co, si eu am comandat produse de pe babypoint dar le-a ridicat cineva din Sibiu. Taxele le-ai platit in functie de numarul de produse si de greutate sau e o taxa fixa? As vrea si eu sa mai comand cate ceva si ma intereseaza cat ar fi taxa de expediere.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Ani, nu stiu exact, cum spuneam, la mine a fost 12 lei, pe site scrie ca e in functie de greutate parca si distanta...pachetul a aavut 3.1 kg.

va pupam , noapte buna

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oh, si pe mine ma intereseaza biscuitii astia din strainatate. eu am gasit ceva in ungaria asta vara..acum iau organix de la sensiblu..

co, deci in cluj nu livreaza babypoint?eu nu am pe nimeni in sibiu sau timisoara..iar in bucuresti e jale sa pun pe cineva sa imi ridice pachetul..sa il retrimita etc..cu brambureala asta de pe la posta..plus orasul ala care iti mananca tot timpul..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!! PT DARIA, ALVARO SI TIADRIS

apropope unde e GEANNY??????

merg la culkare k azi am fost tare harnicuta si sunt onbosita

noapte buna

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA multm mult
cum e puiu ?

tu fetelor ingerashului meu ii iasa 3 maselutze saracaaaaaa de ea ,asa de tare saliveaza ,sper sa treaca cu bine totul

CO super masinuta si multumim mult pt site ul cu bunatati pt bebe ,o sa l studiez mai tarziu ,desi sincer lui Tiadris nu i plac dulciurile ,am incercat si biscuitii de la Nestle ,a mai facut si soacra mea cate ceva ,dar se pare ca nu i incantata de nimic dulce

DIANA bravo chiar ca mai rar asa ceva si mie imi place tare mult sa gatesc dar parca totusi nu m as baga la atatea

GABI super ca v ati simntit bine la Deva si noi mergem maine la mami la Blaj de abea astept sa vad reactia puiului
offff ce bine ar fi daca ar sta mai aproape si bunicii astia :)

ELENA ,Geany s a mutat si probabil ca nu are inca net acolo

tu fetelor eu zic ca i ok sa spunem ce cumparam pt copilashi nu ?
eu ma orientez sper o carte cu "zgomote"sau cum sa i spun ,chiar sapt trecuta i am cumparat una lui Tiadris cu animale si ii place f f mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

LA MULTI ANI!!! PT DARIA, ALVARO SI TIADRIS

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LA MULTI ANI LA TOTI SARBATORITII...SI PUPAM COPILASII BOLNAVIORI SI ZBURATORI...

si eu ma gandeam la vreo carte muzicala..ceva de genul..si ma gandeam ca daca cumva primim ce avem acasa...putem face schimb?

elena ce puzzle i-ai luat?ca tu esti cu puzzelurile?ii plac?nu le rupe?sara le cam rupe...si mai nou imi rupe si foile din albumul cu poze..scrie cartile..rupe revistele..

azi iarasi a fost la el...adica mai bine zis la maica-sa.s-a intamplat asa cum a zis.el s-a dus la lucru si pe ea a dus-o acolo.cu toata groaza am sunat acolo sa vad daca a papat si ce..toata ziua m-am gandit is m-am consumat..cand a adus-o s-a vazut ca ii era dor de mine..m-a pupat,m-a iubit..saracuta.am intrebat-o cu cine-a facut nani..si mi-a zis ca cu buti,adica strabunica ei,bunica mea la care mergem noi des si cu care a mai dormit...la maica-sa lui nelutu nici n-a stiut sa-i zica pe nume..in fine.nici nu tsiu cum a culcat-o.el nu mi-a spus..a zis ca ce-s asa de pisaloaga,ca conteaza ca a culcat-o,ce rost are cum.nu stia daca a facut caca,de papat stia ce a papat ,dar nu a stiut sa-mi spuna excat cat a dormit si cum.ma enerveaza treburile astea,eu stiut tot despre sara de cand e,si dintr-odata sa nuami stiu...a fost si obosita de cum am laut-o.rea si in parc...maraita..si acuma seara a adormit mult mai repede si fara prea mult tamtam cum facea ea..deci ii clar ca nu se odihneste.asta-i concluzia mea..e alt mediu..etc.i-am zis lui asta ca schimbarea de mediu..la care a zis ca e mediul ei,ca v-a fi mediul ei si ca trebuie sa se obisnuiasca...mai vedem astasper ca nu v-am obosit cu atata

somn usor la toata lumea si vise placute

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata
Victo, poti comanda de pe site si ti le trimit si in Cluj. Din Sibiu, Timisoara si Bucuresti poti sa iti ridici comanda si nu platesti transportul.
Elenuta23, nu stiu daca ai primit programul pentru ca eu am adormit aseara. Daca nu l-ai primit mai incerc azi

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
IOANA (Sara) sper sa treaca totul si sa fie mai bine pt tine si puiutz
ANI
ADRIANA cum e papusica ?

multumim inca o data pt urari

sa aveti o zi minunata

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Buna dimineata, fetelor!

In dimineata asta va servesc eu .

Multumim pentru urari.Cu itntarziere doresc si eu LA MULTI ANI PENTRU SCUMPA NOASTRA TIADRIS SI PENTRU DRAGALASUL ALVARO!

IOANA (MAMI DE SARA) - Am reusit sa-ti citesc intamplarile sau mai bine zis pataniile.Sincera sa fiu, nu cred ca-i bine pentru psihicul copilului sa schimbe atat de des mediul ei de acasa.Parerea mea ca numai tu ar trebui sa faci ceva in acest sens;mai tarziu s-ar putea sa fie mult mai grea acomodarea pentru Sara si cand te gandesti ca este numai o fetita de 1 anisor care trebuie sa treaca prin toate experientele astea.
pentru voi si sa procedezi cum crezi tu ca este mai bine pentru papusica ta draga si nu pentru tatal ei, care si asa din ceea ce-ai scris mai mult e plecat decat sa se bucure de fetita sa.

Mergi la inceput