Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 20
bex spune:
Super, Diana!!! un pupic mare Irinucai, care este o dulceata! Cari inca nu merge singurica, tot timpul cauta puncte de spijin, sta singura, dar nu paseste mai mult de o jumatate de pas, ma gandesc ca va fi de folos jucaria, deja incerca sa o impinga singura, prin urmare e obligata sa pasesca.
Sper sa` iti iasa si faza cu afinele, ar arata f fain:)Nici eu nu ii dau nimic cu zahar, sare, Carinei, dar in praji o sa pun zahar brun, biscuitii vor fi digestivi, oricum nu cred ca va gusta ea blat. Ea are biscuiti f buni, cu gust ca si aia comunisti, fara zahar, de la Milupa. din pacate aici nu sunt, noi i-am luat din austria si mai avema numai o cutie, dar ii mai dau piscotele nestle.
va pupam si sporrr la treba
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puisorul Alex, da-mi adresa de mail sau de mess sa vad daca pot sa trimit programul. Andreea, tot ce se poate sa fie dintisorii ca si noi trecem exact prin asa ceva. Si noi am cedat si doarme cu noi temporar. Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery |
Ani, eu n-as vrea sa-l obisnuiesc cu noi in pat, si asa mi-a fost greu sa-l dezobisnuiesc de dormit cu mine(noi 2 am stat o buna bucata de vreme la ai mei, iar acolo dormea cu mine in pat, imi era mai usor, desi avea patutul lui)...cand ne-am intors si l-am pus singurel in camera lui, a afcut figuri... si acu adoarme greu, uneori cu plansete, leganat in brate, tot tacamu'...sa vedem cat o tine asa, ca daca mai dureaza mult ma lasa pe mine nervii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bex Uau, Diana!!! super!! si mie imi palce sa pregatesc mesele f tare. si eu la fel, imi fac lista, meniu etc. Dar tinand cont ca noi avem petrecerea cu bunicii la buni, unde face ea tot...anul asta fac masa doar pentru noi 3:) fix in 13. ca petrecerea cu familia e in weekend. asa ca meniul va fi subtire anul asta. dar sunt f interesata de ce planuiesti sa bucataresti si felicitari ca te gandesti sa gatesti tu, mai ales ca esti si la servicu...esti o "rara avis":PRetea de cheese cake e de aici http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake.jsp Alexutzo, aici e jucarioara http://www.jucarii.store.ro/html/content.php?menu_item=Produse&record_id=329 Mai fetelor, dar stiu ca va grabiti cu bb 2, nu gluma, spor tuturor curajoaselor:) ![]() Co + Carina Alysa (13 noiembrie 2007) |
Co, si eu vreau sa-i cumpar lui Eric un antemergator... vroiam sa stiu asta al vostru e suficient de greu si stabil sa-l tina pe copil atunci cand merge cu el??? adica sa nu fuga inaittne? (nu stiu daca m-ai inteles, sper...
eu am agsit unul de la VTECH,, are 3 kile, e tare dragut si cred ca o sa i-l iau pana la urma...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui roxanaz georgiana310 Trimis la - 03/11/2008 : 15:46:41 -------------------------------------------------------------------------------- Am descoperit recent acest forum - la fel de recent ca si sarcina si sper sa gasesc aici mai multe informatii despre voi, care, sunteti la fel ca mine, viitoare mamici! Eu am 25 de ani, 16 saptamani de sarcina si ... multe de invatat despre ce va urma. Merg la clinica GYNIA, la dr. Iuga, de care sunt extrm de multumita si astept sa vad ce se va mai intampa nou. Eu personal sunt in fiecare zi extrem de mirata de tot ce se intampla in interiorul meu, atat fizic cat si psihic. Despre asta sunt curioasa sa povestesc cu voi... Asadar, va invit la discutii, viitoare mamici... cu atat mai mult din Cluj! |
roxana, bine ai venit la noi...
sarcina usoara iti doresc! mai ai drum lung pana la marea intalnire...

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui elenuta23 cu toate k suntem bolnavior de dimineata am fost cu mama la cumparaturi pt nepotelu nostr care pe 7 face 1 aniisor ![]() azi a fost ziua de ucparaturi mai bine zis de jukarii i-am luat la dragos o masinuta de curte http://www.vanstore.ro/masinuta-jucarie-jungle-p-406.html?osCsid=e77accbbc6383e0dd7961fb0da3dcacd , un televizor muzical, o carticica cu animale domestice, un puzzle si un trenulet cand am venit de la dr am intrat pe la piatza si i-am mai luat si o roata mare care o impinge ![]() pana la mos nu mai cumpara,m nimik , ne pune tati cip pe buzunare si pe bani CO ce bien arata prajiturica ![]() ![]() ![]() PUISOR si eu vreau programu ![]() Elena si Dragos Stefan Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat.......... |
elenuta, da ati cheltuit ceva bani...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
mai fetelor, acum stau si ma gandesc la ce jucarie sa cumpar pentru marele chef...
ce vroiam sa zic: jucaria ar trebui sa fie aorecum'neutra', adica nici masinute nici papusele... sau daca se nimereste sa fie papusa la baiat si viceversa, facem schimb acolo??![]()
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
puisorul spune:
Si noi avem aceeasi masinuta de la playschool.
Andreea, inteleg ce vrei sa spui. Cred ca e mai folositoare copiilor care umbla bine deja si folosesc masinuta doar ca un sprijin usor.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
puisorul spune:
Andreea, nici noi nu vrem sa se invete cu noi in pat dar alta solutie nu am gasit. Nici nu pot sa o aud cum plange la 1 noaptea. Am incercat sa o linistesc in brate sau la san dar cand incerc sa o pun inapoi in patut plange. Sper ca e doar o faza si ne intoarcem in patut.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!
Co, din pacate, nu e temporara durerea mea de spate, dar asta e, nu prea am ce face, tratamentul medicamentos ma poate ajuta, dar nu rezolva problema. Masinuta Carinei e f frumoasa si cu sguranta o va incuraja la mers. Sa speram ca nu se va plictissi prea repede de ea.Yami-yami, ce tortulet bun ne-ai aratat tu acolo!Ne pregatm incet-incet pentru marele chef...
Adriana, imi pare tare rau de cazatura Alexiei, te inteleg perfect! Urasc ca toate cazaturile Sarei au loc cu mine in preajma...De cand umbla, normal ca si cade mai des.
Diana, ptiu, ptiu sa nu te deochi, pe tine, nu pe Irinuca. M-ai cam lasat fara cuvinte cu gatitul tau...Marturisesc cu rusine ca nu sunt o bucatareasa asa sofisticata, desi de cand cu CIC, am evoluat uimitor. Irinuca a crescut asa de mult, e tot mai dulce. Adorabila cand rade asa cu toata fata.
Nico, ce mai face Andrei?
Meli, tu lucrezi? Piti cum mai e? Unde o pot vedea si eu in poze?
Alex, sper din suflet sa gasesti o solutie multumitoare pt Tiadris, ca sa fii liniistta. E greu, pentru ca vrem ce-i mai bun pentru copiii nostri, si, din pacate e greu de gast locul perfect pentru ei.
Andreea, da, la aproxmativ 30 de ron am ramas. Sa stii ca chestia cu masinute pt baieti si papusi pt fetite nu e universabil valabila. In cazul nostru, cu siguranta, nu. Ai rade daca ai vedea procentajul masinilor din totalul jucariilor Sarei. Si la orice superamarket primele care o tenteaza sunt masinutele. Totusi eu sugerez niste cadour neutre, pentru mai multa siguranta(cuburi, carti etc)
Elenuta, bine ca nu e bolnav Dragos.
Raluca, cum sunteti voi?
Fetele, ni am fost la Deva, scurt, de sambata pana duminica, dar intens. M-a surprins reactia Sarei cand am ajuns acolo. Chiua de buccurie si era atat de surescitata...le pupa continuu pe fete si nu mai stia ce sa faca sa arate cat e de fericita. S-a jucat asa de frumos, a umblat pe acolo si i-a uimit pe toti cu siguranta ei la mers, a primit iar cadouri...CE mai, mi-am zis ca musai trebuie sa fie si bb2, ca pre afericita e in cmpania copiilor. La noi insa abia peste vreo 3 ani, ca daca incep serviciul, vreau sa fac ceva treaba ape acolo, nu iar sa raman gravida![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
bex spune:
fetelor, ca tot vorbeam mai devreme de biscuiti de al milupa, fara zahar..tocmai am primit un pachet de biscuiti hipp, exoandate de orez, cereale si tot felul de produse care nu se gasec la noi. am comandat pe www.babypoint.ro si cam intr-o saptamana au venit produsele si bonus o crema de bb, foarte multumita sunt, desi eram circumspecta la comenezi pe net, de la patania cu alexutza. firma e din germania, dar trimit in bucuresti, sibiu, timisoara, taxele postale au fost 12 lei, ce pot sa va spun, produsele sunt cam la pretul din austria, germania etc, asa ca merita sa comandati, daca doriti produse din astea speciale pentru copilasi.
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)