Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
O pupa pe Alexia pe buzita umflata, adica P o pupa acolo Are patut de ala de plastic? Pot sa ma astept ca si P sa zboare intr-o zi? Atitea mai mesteresc copiii astia, ce nici nu ne gindim

Am fost aseara la ziua unui baietel, 2 ani, si au fost numai baieti... offf, bine ca facem intinirile astea, mai vede si P fetite frumoase. Asa bine s-a simtit, s-a jucat cu jucariile, a si interactionat cu copiii, nu prea mult, dar pt virsta lui e bine.

Deci de 30 cumparam cadou? Ce vrea fiecare? Si e surpriza, sa nu spunem? sa nu fac vreo boacana

A, a papat azi la amiaz fara nici un moft, a deschis gurita cind m-a vazut cu lingura. Ideea e sa fie infometat, ca dimineata nu a vrut sa manince, a mincat 2 biscuiti mici si 2 felii de portocala.

Elenuta lasa ca e bine ca doarme mult, trece mai repede boala.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bex eu o sa gatesc toata petrecerea, mi-am facut din timp un meniu si un calendar cu ce sa fac in fiecare zi, ca deh, si cu serviciul, trebe organizare sa apuc sa fac tot ce vreau mie-mi place sa bucataresc, dupa cum se vede

tortul o sa-l fac cu 2 etaje (padurea neagra, ca e simplu)+ deasupra 1 bucatica mica, separat, in gen cheesecake cu miere, pentru irina + vara-sa.

daca te intereseaza pot sa-ti dau sa vezi planu da' cred ca numai io is sarita de pe fix sa ma ocup cu asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, da-mi adresa de mail sau de mess sa vad daca pot sa trimit programul.
Andreea, tot ce se poate sa fie dintisorii ca si noi trecem exact prin asa ceva. Si noi am cedat si doarme cu noi temporar.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

maiiiiiiiiiiii..asteptati/ma si pe mine cu bb 2..prin iunie asa putem da startul ..sau vreti sa fiu eu burtica mica?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

te astept eu, atunci voi incerca din nou pt bb 2 din iunie si cand se va prinde va fi bine venit

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

am sosit de la dr totul e ok , nu ii racit sau ceva de genu ci tre sa ne iasa maselutele de jos iar Dragos asa reactioneaza

exact acu o luna am patit la fel iar dupa o saptamana de muci au iesit si 2 maselute , nu m-am gandit ca se paote chiar asa sa fie dar uite el asa e , defiecare data cand ii iesea un dinte era cu muci si ziceam k ii racit

e periculos cu patuturile si Drgaos o cazut din cel de lemn , sper sa nu mai avem acea neplacuta intamplare
fetita zburatoare, cu toate k a mai cazut de la mama din pat adica s-a catarat peste pat si bufffffffff am sarit toti k arsi, iar de atunci un vecin ii zice aviator

va las k merg sa ma ocup de el , acum e ok fara febra cu chef sper sa fie ok

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Uau, Diana!!! super!! si mie imi palce sa pregatesc mesele f tare. si eu la fel, imi fac lista, meniu etc.
Dar tinand cont ca noi avem petrecerea cu bunicii la buni, unde face ea tot...anul asta fac masa doar pentru noi 3:) fix in 13. ca petrecerea cu familia e in weekend. asa ca meniul va fi subtire anul asta. dar sunt f interesata de ce planuiesti sa bucataresti si felicitari ca te gandesti sa gatesti tu, mai ales ca esti si la servicu...esti o "rara avis":P

Retea de cheese cake e de aici
http://www.bbcgoodfood.com/recipes/2869/new-york-cheesecake.jsp
Alexutzo, aici e jucarioara
http://www.jucarii.store.ro/html/content.php?menu_item=Produse&record_id=329

Mai fetelor, dar stiu ca va grabiti cu bb 2, nu gluma, spor tuturor curajoaselor:)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

georgiana310
Trimis la - 03/11/2008 : 15:46:41
--------------------------------------------------------------------------------

Am descoperit recent acest forum - la fel de recent ca si sarcina si sper sa gasesc aici mai multe informatii despre voi, care, sunteti la fel ca mine, viitoare mamici!

Eu am 25 de ani, 16 saptamani de sarcina si ... multe de invatat despre ce va urma.

Merg la clinica GYNIA, la dr. Iuga, de care sunt extrm de multumita si astept sa vad ce se va mai intampa nou.

Eu personal sunt in fiecare zi extrem de mirata de tot ce se intampla in interiorul meu, atat fizic cat si psihic. Despre asta sunt curioasa sa povestesc cu voi...

Asadar, va invit la discutii, viitoare mamici... cu atat mai mult din Cluj!

Mergi la inceput

co
sa stii ca si noi am vrut sa luam dinaia! dar m-am gandit ca irina e prea mare pentru ea (cutia mi s-a parut cam mica) si i-am luat avion de la auchan. taare mult ii place, mai ales ca se invarte elicea cu luminite, canta, etc. am fost incantati de achizitie.

si noi in familie facem doar, in weekend. vom fi 13 persoane (daca vin toti :) ). fix de ziua ei nu cred ca vom face nimic deosebit insa.

eu inca mai sunt paranoica cu mancarea irinei, nu i-as pune albusuri ori zahar in prajitura. abia sapt trecuta i-am dat prima oara biscuiti (si ma tot intreb, aia sigur pun si albusuri in ei, da' teoretic nu e voie, nu?)

ma gandeam sa improvizez ceva in genul ala: partea de jos: biscuiti de bb nestle, amestecati cu unt topit (deci nu mai pun zahar)
si deasupra fac branza de casa mai moale (las laptele inchegat mai putin la "incalzit" ) pe care o bat bine cu vreo 2 galbenusuri, coaja de lamaie, (poate si un pic de zeama de lamaie) eventual ceva smantana de frisca (daca gasesc). si miere. daca e prea moale pun un pic de faina. mai am o idee, sa pun in 1/3 din branza afine si sa fac cercuri gen prajitura zebra... dar sigur nu o sa mai apuc...

o chestie ciudata: in magazin, am cautat lumanari in forma de 1 pt un an. nu erau nicaieri. erau 0,2,3.. pana la 9. dar 1 deloc!

noi de bb2 ne apucam dupa ce ne "reparam" tre sa merg la dentist, la diversi doctori, si-apoi ... unda verde

Mergi la inceput

cu toate k suntem bolnavior de dimineata am fost cu mama la cumparaturi pt nepotelu nostr care pe 7 face 1 aniisor
azi a fost ziua de ucparaturi mai bine zis de jukarii i-am luat la dragos o masinuta de curte http://www.vanstore.ro/masinuta-jucarie-jungle-p-406.html?osCsid=e77accbbc6383e0dd7961fb0da3dcacd , un televizor muzical, o carticica cu animale domestice, un puzzle si un trenulet
cand am venit de la dr am intrat pe la piatza si i-am mai luat si o roata mare care o impinge asta e cadoul pt un an jumate
pana la mos nu mai cumpara,m nimik , ne pune tati cip pe buzunare si pe bani

CO ce bien arata prajiturica

PUISOR si eu vreau programu , id ,meu se mess e elenuta23

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

no hai ca am pus cateva poze, filmuletele nu am timp sa le transform

Mergi la inceput