Gravidutze si mamici de Cluj - 96
Raspunsuri - Pagina 18
puisorul spune:
Buna dimineata
Haideti la
. Decofeinizata si cu indulcitor.
Ieri a fost o zi asa frumoasa. Ne-am plimbat prin parc, am mancat o salata la Sinaia. Era plin de lume in parcul mare, parca era o zi de septembrie.
MamiAlexia, bine ca e mai bine Alexia.
Alex, am si eu programul ala Cosmopolitan Makeover, dar cum a spus si Dpop nu prea sunt realiste frezele si culorile. Daca vrei pot incerca sa ti-l trimit pe mail.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo adriana, pizza mica pt mine. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
ok

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
Neata!!!
uffffff..iarasi am avut o noapte cu multe treziri...
nu stiu ce sa-i mai fac... de ce doarme asa de agitat... or fi dintii??? posibil... dar se trezeste, de fapt nici nu se trezeste ci in somn plange sau scanceste, se ridica in 4 labe, se pune pe o parte, apoi pe cealalta,se foieste intr-una, nu-si gaseste locul..nu stiu ce sa-i dau sa doarma si el linistit...
oare sa-l duc la un medic? ce ziceti???
azi noapte l-am adus la noi in pat, ma saturasem sa fac drumul intre camera lui si a noastra...offfffffffff.....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
bex spune:
Neata
Adriana,draga mea, in primul rand un
Alexiei sa sa faca bien sa treca buba. Apoi pentru noi o pizza 4 formaggi mare.merci
Carina si-a primit deja cadoul, o masina transformabila Playskool, draguta, pentru interior.
Oana, iaurtul nostru minune este danone nutriday, deci nimic deosebit, ideea e sa fie orice iaurt natural, nu cu fructe, din ala cel mai simplu.
Gabi, sper sa fie trecatoare durerea asta de spate.
Diana, ce pregatiti de ziua Irinucai? Eu o sa incerc sa fac un tot mai special, ceva gen cheese cake, sa poate papa si sarbatorita.
o zi frumoasa mari si mici
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
ADRIANA bine ca puiutzu e mai "ok" pupam bubitza 
legat de orele de somn dimi trage un somn de 2:30-3 ore iar la amiaza nu stiu ce sa mai zic
oricum aseara a adormit f repede si s a trezit la 9 in dimineatza asta
si asa e ok ![]()
DIANA multum mult o sa ma uit sa vad programul
ANI ar fi super sa mi trim programul ,pe mess daca potzi
sau pe mail cum ai timp
CO super cadou ,fa ne poze cand ai timp 
VICTO ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa
ANDREEA poate din cauza dintisorilor e mai agitat puiu 
IMI pare rau ca nu se prea tzine si obiceiul asta cu taiatul motzului la noi e tare frumos
oricum si noi am pus obiecte pe tavitza si prima data a ales cheile de la masina ,banii ,painea si pixul ![]()
ce superrrrrr e afara 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ELENA puiule am notat nr de telef cand ni le a dat Ramo dar nu stiu unde le am pus ,cum le gasesc iti scriu
multe
ingerashului
iar cu bebe 2 mai asteapta un picutz sa ti mai revi ,ai avut un an f greu 
la anu ne punem pe treaba 
iar cu abdomenele pe zi ce trece is tot mai lenesa :(( dar 50 tot fac ![]()
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 salutare si de la noi cine imi da si mie nr unei dr homeopate???? as vrea sa merg sa il vada pe DRagos???? raluca??? ramona??? mersi mult ![]() va las k sunt atre obosita,noapte buna ![]() ![]() ![]() ![]() Elena si Dragos Stefan Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat.......... |
uite aici: Dr. NItu, 0744832667
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Victo spune:
maiiiiiiiiiiii..asteptati/ma si pe mine cu bb 2..prin iunie asa putem da startul
..sau vreti sa fiu eu burtica mica?
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
elenuta23 spune:

dargos doarmede la 9,45 si inca nu da semne de trezire si te sa megem la dr ,ii tare bolnavior are febra, ragusit, plange tot timpu si nu ii convine nimik, asa nu o fost niciodataa de bolnav 

su eu vreau programu cu frizuri 
de azi incep cele 100 de abdomene asa k alex hai la treaba nu fi puturoasa mami 

am cumparat cadoul pt party si cred k se potriveste oricarui copilas darin special pt fete k e roz , surpriiza ![]()
in legatura cu petrecerea cum e, sala o platim??????????
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........