Gravidutze si mamici de Cluj - 96

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana pe Horea e bine de mers. Sa nu chemi salvarea, du-te tu cu ea undeva, daca simti ca e cazul. Are diaree? Mai bine ii dai lapte, fara fructe sau alte alimente. P cind a vomitat(+ diaree) numai laptele l-a acceptat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, mami, imi pare rau ca nu am intrat mai repede. Nu-i ok sa verse mai multe mese, e clar ca ceva are saracuta! Nu te considera nimeni panicoasa daca o duci sa o vada un dr. Eu, clar asa as face, intre timp lichide si odihna. Urmareste-i si scaunul. Pupam micuta Irinucaa. Sa ne tii la curent si daca putem ajuta cu ceva, cu tot dragul! Sanatate multa, sper sa fie totul ok. Nu neaparat varsaturile sunt asociate cu rosu in gat!

Si noi avem o seara groaznica, tot plange si e agitata, n-a mancat decat f putin azi, o dor rau maselutele.

Elenuta, si tati e la meci, noi acasa! Sanatate lui Dragos!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

DIANA draga cum e puiu ? ce mare a crescut si ce frumoasa e
multa sanatate

eu mi am lasat ingerashu la mami asaaaaaa mi de dorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de iubita mea micutza n am cuvinte sa i multumesc lui Dumnezeu pt ce minunatie mi a dat ,nici nu mi as putea imagina, nici macar pt o secunda ,cum ar fi viata mea fara ea
e asa de fericita acolo ,cand o ia mama in bratze nu mai vrea la mine

GABI cred ca ai dreptate ,poate e mai bine sa nu spunem ce cadouri cumparam sa lasam sa fie surpriza
e tare scumpa Sara si f f eleganta iar de tati nu zic decat ca se vede cat e de mandru de papusica lui
asa mi de ciuda ca nu s a inventat ceva pt durerea dintisorilor ,eu ii mai pun gel ,desi nu stiu cat de mult ajuta ,,,
multa sanatate bolnaviorilor
tu fetelor cred ca v am mai scris eu ii dau lui Tiadris zilnic cate 3 lingurite de suc de lamaie sper sa nu mi se imbolnaveasca ,numai cand ma gandesc ma ia groaza ...desi stiu ca tot se va intampla daca nu acuma mai tarziu :(

ANDREEA la multe lunite si pt puiutzu tau
am mai fost in parc dar niciodata nu gasim pe nimeni cunoscut :(

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

fetelor, mersi de raspunsuri

l-am sunat pe pediatru, i-am dat metoclopramid, dar tot a varsat - si laptele. am trecut pe ceai si a fost ok. noaptea fara incidente (s-a trezit si a plans un pic, eu cred ca de foame), azi mergem la dr, dar numai dupa 12 e disponibil. pana atunci mai vad.

saracuta ii e tare foame, si nu ii pot da nimic

si tati a avut bilet la meci dar a stat acasa cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irina,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mareee!!!!

Pupam fetita bolnavioara,sa se fraca bine!!!Saracuta,chiar de ziua ei nu poate papa tortulet...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput