Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
cherieactiv spune:
nature,sunt si eu pe aici...filmu ala n-a fost destul de plictisitor incat sa ma adoarma...
mamiseli, alra.,criss...nuuu...e prea devreme....chiar daca bb e maricel..sunt 34 sapt...nuu....si durerile nu dispar...beh..poate doar am racit...alra, asa am zis si io azi noapte...macar geanta aia sa o caut in garaj...ca daca e de ceva,o face tati rapid si o aduce la spital..
danduseee...cum esti???hai ca o venit vremea....tin pumnii!!!
windyyy......
fata ta va fi mandra in viata asta de tine...esti tare, tare de tot!
Cherie
34+
Ale(xandru)
Amalia spune:
Alexutza si eu simt ca se apropie de data asta..
Nature uite ca nu esti singura insomniaca aici!
Mi-a placut tare mult ce ai povestit legat de Ilinc
a...draga de ea, s-a apucat ea sa faca treaba ca sa vine bebe mai repede!
Copiii astia au o capacitate extraordinara de a iubi...avem ce invata de la ei!

Ank83 of, amigdalita iti trebuia!
Esti o curajoasa ca reusesti sa le cureti cu sarea aia..mie nu mi-a iesit niciodata figura, dar imi aduc aminte ca asa imi facea si mie bunica cand eram copil..
Eu am reusit sa tratez asta doar cu felii de cartofi cruzi, stropiti cu spirt si pusi pe gat. Multa sanatate!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Ank83 of, amigdalita iti trebuia! Esti o curajoasa ca reusesti sa le cureti cu sarea aia..mie nu mi-a iesit niciodata figura, dar imi aduc aminte ca asa imi facea si mie bunica cand eram copil.. Eu am reusit sa tratez asta doar cu felii de cartofi cruzi, stropiti cu spirt si pusi pe gat. Multa sanatate!![]() |
Bine de stiut si asta
... daca pana dimineata nu merge ma bag si intre cartofi... Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Ginye scuze ca nu am reusit sa rapsund in cap trecut... Nu am stiut ca nu are voie Eduard sa stea pe burtica... Al meu avea voie dar pana la 5 luni nu a vrut sa stea pe burta nici legat ... facea niste istericale
..Pana nu a reusit sa se intoarca singurel de pe burta pe spate nu a vrut si gata 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
cherieactiv spune:
am reusit sa vad copilas de spiridus...waw ...doamne fetelor...bebeii ;nostri;...sunt niste scumpi, niste frumosi...si pana acuma am obs ca sunt niste parosi si niste brunetei...
...ce mai...minuni!!!incep sa ma emotionez tot mai tare![]()
dar babyzapi si rafael???am inteles ca bb a inceput sa pape...sa creasca...asta conteaza...ca e sanatos,se va face el mare...asta e sigur...
Cherie
34+
Ale(xandru)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui cherieactiv am reusit sa vad copilas de spiridus...waw ...doamne fetelor...bebeii ;nostri;...sunt niste scumpi, niste frumosi...si pana acuma am obs ca sunt niste parosi si niste brunetei... ...ce mai...minuni!!!incep sa ma emotionez tot mai tareCherie 34+ Ale(xandru) |
sper ca de data asta sa fiu si eu in stare sa nasc un copil cu niste par pe cap
... ca primul a fost un chelios si inca este... nici mot nu prea am avut de unde taia Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
cherieactiv spune:
amalia, mai esti?da si la fata juma de sandwich...
...ia,acuma ma aud,tu mergi catre nascare..si is in stare sa iti iau hrana de la gurita...nu mai vreau nimic, papa tu tot...
...
ank...hehe...si io as vrea asa de muuult un brunetel flocooos!sa speram..bine...![]()
Cherie
34+
Ale(xandru)
Amalia spune:
Ank83 parca ai vorbit de al meu!
. Din "cheliuta" si "pufulet" nu-l scoteam
. Ajunsesem sa cred ca nu va avea par niciodata. Pe motivul asta, i-am luat motul la 3 ani si nici atunci nu avea par..doar un pufulet. Doctora de familie chiar ne spunea ca o perioada asa mare fara par, n-a vazut inca
....ete nah, sa vezi ce par frumos are acum, des, creste normal...fiecare cu dezvoltarea lui!
| citat din mesajul lui Ank83 sper ca de data asta sa fiu si eu in stare sa nasc un copil cu niste par pe cap ... ca primul a fost un chelios si inca este... nici mot nu prea am avut de unde taia Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 7 saptamani pana vine Cecilia |
si
39+
Luca Gabriel
cherieactiv spune:

valeu, cat chin...de abia acum incep cu adevarat sa le inteleg pe fete...cum e cu nedormitul,cu bazinul, cu miscatul greoi...n-am crezut ca ma ajung zile de astea...

Cherie
34+
Ale(xandru)
Amalia spune:

Mai fetelor, daca nu ma apuca nasterea de la atata ras si zguduit copilul in searaa sta, atunci sigur apuc provocarea de luni
Cherie iubita, acusica ma apuc si-ti fac si tie o portie cu tot cu lapticul aferent!
N-as putea sa te refuz, doar ca uite, la ora asta uit sa fac pe gazda si sa servesc si pe altii, cum fac fetele dimineata cu o cafea, un ceai 
![]()
| citat din mesajul lui cherieactiv amalia, mai esti?da si la fata juma de sandwich... ...ia,acuma ma aud,tu mergi catre nascare..si is in stare sa iti iau hrana de la gurita...nu mai vreau nimic, papa tu tot... ...ank...hehe...si io as vrea asa de muuult un brunetel flocooos!sa speram..bine... Cherie 34+ Ale(xandru) |
si
39+
Luca Gabriel