Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 21
Ank83 spune:
si eu vreau o portie
...dar fara lapticul aferent.. ca nu am uitat inca cum acum aproape o sapt era sa ajung la spital de la crampele provocate de laptic 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Off de sapt asta au inceput sa mi se umfle picioarele... doamne paca am piciorul lui Ghita Muresan .... Aveti vreun 40 cu toc
???
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Amalia spune:
Ank83 fara laptic!

Si pentru doritoare...in seara asta sunt dispusa si la alte meniuri..voi spuneti, eu execut..macar sa fac ceva productiv, ca energia vad ca nu mi-a scazut!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Ank83 fara laptic! ![]() ![]() Si pentru doritoare...in seara asta sunt dispusa si la alte meniuri..voi spuneti, eu execut..macar sa fac ceva productiv, ca energia vad ca nu mi-a scazut! ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 39+ Luca Gabriel |
Pai sa dai de acum papa si mancarica... ca maine poate nasti si nu mai ai timp de noi sa ne hranesti
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
nature spune:
Noi ne-am mutat de relativ putin timp intr-un alt apartament, in seara asta am trecut pe la vechiul apart si am mai luat cateva nimicuri, mirodenii, tacamuri- prostiutze, asa ca am avut cu ce sa imi umplu inca o parte din noapte, tocmai am terminat de aranjat.Si pt ca nu mi s-a parut suficient, m-am apucat si am mai si lipit pe mobila de bucatarie niste bumbi transparenti
, din aceea care se pun pe interiorul usilor si sertarelor, ca sa nu se tranteasca. A, si am mai pus si niste facturi in ordine, prin dosare ....![]()
Ce nu face omu' disperat la ora asta. Si ce o sa mai tanjesc dupa orele astea in care as fi putut ( teoretic) sa dorm si nu am facut-o......
Ank83 spune:
Ies si eu ...merg la somn ca junge domnule huhurezeala asta ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Amalia spune:
Gata fetelor, ma retrag si eu, chit ca nu-mi e somn!
Am facut un dus cald, doar-doar..ma
bag langa sotior ca vad ca doarme de rupe so poate ma ia si somnicul.
Oricum e de bine, deja la ora asta ma simt minunat...fusera si se dusera si senzatiile alea ca la ciclu, bebe s-a culcat si el..deci pot sa dorm linistita..nu asta e noaptea ![]()
Va pup dulce, noapte buna!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
wndyctygirl spune:
Amaliate-nsurasi cu forumul gagics????am ajuns acasa si am obs cu stupoare ca ai fi facut orice numai sa nu te culci....o energie demna de invidiat madam,da' te inteleg caci nici io nu mai dorm de vreo saptamana neam...si acum sunt si singura acasa...sa vezi ce-o pun de bairam in nopatea asta....o sa fac caca pe mine de frica de nenumarate ori...
Dandushica baby m-ai facut sa plang.....si io te iubesc mult, mult de tot, si te rog sa termini cu prostiile referitoare la expus amar personal pe forum...caci doar de-asta bantuim atat de solidare prin zona, stralucitoareo, asadar, varsa tot...angoase, spume, lacrimi...hai sa ne luptam cu hormonii impreuna....ii vom birui!!!!
Ank draga mea, tu m-ai facut sa rad....so spank you darling...or thank you...ce te face mai fericita, aplic amndoua metodele...pivcior de Ghitza muresan zici...ha ha ha..ciudat, si mie au inceput sa mi se umfle picioarele din nou...dupa o binemeritata pauza de doua luni...cred ca se umfla muschii pe mine, clar!!!!!!pacat ca nu e si creierasul meu organ muscular ca uite-asa s-ar ma oputin...da' lasa ca limba e, ha ha ha...mi s-a umflat limba si de-aia scuip prostii...din cauza sarcinii....
Cherieactiv tutzi nu ma mai complimenta atat ca ma ud toata...si n-o sa mai stiu cand se desfac portile de fier I ca sa iasa apa amniotica...ce-ti mai face putza???? Sa ne tii la curent...
37+ cu 
wndyctygirl spune:
Ie-te ca mi-a luat-o butterfly-ul inainte...Oceanborn iubito la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...sa fii iubita, fericita, sa nashti in doua ore cu totul si sa fiti sanatosi cu totii si la punga grosi!
Restul gashtii, pa si pusi, ma duc sa imi ashez parashuta si ugerele la orizontala si sa urmaresc seriale cu crime inteligente...vin io pe urma sa va dau idei de exterminat soacre si alte animale nefolositoare, da?
Azi cine nashtem?????????????????????? Urata eroare gramaticala e intentionata Prutencelor....
37+ cu