Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
Amalia spune:
Se vede ca n-am somn in seara asta
...vorba Dandusei...poate ma apuca ceva in seara asta si eu bantui pe aici. Mi-am pus sa si mananc vrei 2 sandwichuri si o cana cu lapte...poate-poate
...astept efectul!
Ca niciodata, in seara asta parca le simt pe toate...incordare, usoare dureri de mijloc ca la ciclu, bebe incearca sa iasa pe undeva..dar nu s-a decis pe unde
.
Mi-am adus aminte de o chestie de azi de la spital (este vorba de CFR2)...cand asteptam in fata usii de la ecograf, am auzit in incaperea de alaturi 2 doctorite stand de vorba (asteptau sa se stranga toti la raport)..." ce ne facem azi..eu am 2 cezariene programate, plus ce facem cu lauzele, cu gravidele?"
Problema...nu curgea apa in spital!!
Din pacate, n-am apucat sa intreb care era problema si de cand, cand am intrat cu doctora la control, ca era grabita sa mearga si ea la raport. Asa ca am plecat fericita acasa ca nu s-a decis sa ma opreasca astazi la spital pentru inducere si a lasat-o pe luni...sper sa aiba si apa pana atunci!![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
alexutza_26 spune:
Amalia - presimt ca se apropie cu pasi repezi![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
nature spune:
Fetelor ce bine ca puteti dormi, pe mine cum se apropie seara ma apuca panica, stiu ca iar o sa vina ore de nesomn si de oboseala. Nu pot deloc sa dorm, ma fatai in pat, prin casa, si asta de vreo doua luni, de sunt acum total cheauna...Insomniile astea-s cumplite. Si adorm ca un prunc pe la 5 dimineata, iar la 7:30 suna ceasul sa ma apuc de pregatit trimis dra Ilinca la gradinita. Plecatul ei la gradi dureaza si cate o ora si jumatate, io n-am vazut o mai mare mojmondeala decat la noi, in fiecare dimi, avem atatea ritualuri si tabieturi....si mai nou avem discutii interminabile despre imbracamintea pe care sa o poarte, despre rucsacel versus posetuta, ghete versus pantofiori, etc, de simt ca ma lasa nervii. Dar e asa de scumpa, ca ma ratoiesc io la ea si fac pe dura, dar sunt topita toata....adineaori m-am trezit cu ea langa mine, la ora asta, s-a trezit sa vina sa-mi spuna cat de mult ma iubeste, ne-am pupat si a plecat singurica din nou la culcare. Cum sa ma mai supar? Oricat de obosita as fi....a, si sa ma laud, in seara asta Ilinca a spalat un body pentru surioara ei
, nu mai stie ce sa faca sa vina barza asta odata mai repede, cu surioara cu tot.
Hai, duceti-va la culcare, ca raman eu aici de paza. Noapte buna.
nature spune:
Amalia si Alexuta, credeam ca doar eu mai sunt cu bleaga pe receptie, da' vad ca si voi la fel ![]()
Ank83 spune:

...eu m-am trezit acum cu o mancarime groaznica pe partea dreapta in gat..CAnd m-am uitat ce sa vad...
... 3 bubite de puroi pe amigdala dreapta.. Na treaba e asta??!!!
... Si asa ca o baba ce sunt ... mi le-am frecat bine cu sare si vad ca s-au m-ai dus mancarimile... sper sa nu ajung la antibiotic ca inebunesc 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
alexutza_26 spune:
Ank - ia preventiv ceva pastilute de supt...ca mai calmeaza durerile si ceaiuri multeee...poate n-o fi cazul de antibiotic..
Nature - si eu fac din cand in cand greseala sa mangai burta noaptea...si uite ce se intampla...o trezesc pe mandra si apoi avem bairam
...daca asa va fi si live...inseamna ca serile voi bea tonee de cafea sa-i fac fatza
, la cum o simt eu de agitata in burtik!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
alexutza_26 spune:
Nature - cat poate fi de scumpik...asa da o fetita lipicioasa si mamoasa 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Ank83 spune:
Sperrrr... sa nu fie cazul...
Am vazut ca intreba Anes de enterocolita si fisurarea membranelor..Nu stiu daca neaparat se fisureaza membranele.. dar de ajuns in travaliu ai sanse mari... Iti spun din propria experienta... si am mai auzit cateva cazuri.
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Am vazut si eu minunea spiridusului azi si nu am reusit sa zic nimic ...cu timpul asta al meu incarcat
... E un scumpicc 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Diana ... imi pare rau ca nu am fost pe faza cand ai nascut
fericit-o ..Am sa merg sa mai citesc putin din spate ...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia