Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Dandusa, tin eu pumnii sa fii curajoasa cum ai fost la Crinuta si sa nasti natural si repede. Ti-am zis am tupeu sa fac pariu ca nu are bb 4600 gr, asta a fost asa sperietura de la doctor. Sigur este mare bb dar nici chiar asa. Cumva i-ai spus ca prima data nu a prins epiduarala sau tot cu el ai nascut si te stie. |
din ce stiu eu,chiar nu este adeptul cezarienei...si sincer nu prea cred ca vorbeste aiurea pentru ca si azi la control mi-a zis ca nu-i sigur de ecograf si duminica dimineata asta va fi primul lucru pe care-l facem,o eco in spital ca aparatul ala este mult mai precis decat al lui...si abia apoi stabilim...
si apoi daca-ar fi un pic 'materialist',de ce-ar mai astepta pana duminica?!sant la termen,bb este mare,col deschis de vineri,de ieri pierd dop si stie...baga o cezariana si gata...
in plus toate cunostintele mele care au nascut prin cezariana cu el,au fost motivate...ramane sa vedem cum o fi si la mine...,te tin la curent

Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
wndyctygirl spune:
otilescu ce bine-mi pare ca ai venit la joaca tutzi....ce tonus ai...si ce mesaje babane scrii....ai nervi de otzel nene...io nu pot citi tot, asadar, iertare...
Alra atata stiu si io in niminicia mea..deh..ce sa fac...io stiu ca nu prea se curatza strep B-ul cu antibiotice orale insa barfta bafta...in ce masura a afectat-o pe Laura strep-ul tau??? Am citit si io nishte povesti de groaza, dar am incredere in Doamne Doamne si in soarta...totul va fi bine...
Ai dreptate, in America nu se fac multe analize, asta e una care nu se face pana in saptamana 36, insa doca mea e romancutza....si am dat-o pe brazda...nu poa sa-mi reziste nimnei....moaaaaaaaaaaaaahhhhh...modestia mea e debordanta, nah, molipsiti-va si voi....
Elilov cuscrulitza...nici tu nu mai poti????????????????????????????????????????si io vreau sa ma dedublez odata....
Mirthababy, esti intr-o alta liga acum cherie....io, muritoare de rand ce sunt, inca nu poat ridica ochii...la fiintza ta prometeica....
Glomesc madam, da' urla putin invidia-n mine catu ai scapat si io mai am....sfaturi de alaptat realizezi ca nu-ti pot elucubra, da' pot sa iti spun ca astia au niste chestii din gel pe care le pun peste mamaloane intre alaptari...cica ajuta la vindecare...
37+ cu 
alra spune:
stati ma usor ca va citeam din umbra de pe ifon si nu puteam raspunde ca nu am reusit inca sa scriu ceva citibil de pe beleaua aia.
amalia dea al de sus sa fie ok laura ca azi noapte facuram de garda amandoi intre 1 si 2 cu copilu plangand si neputand sa doarma. pe la 3 s-a trezit iara tipand si abia atunci ne-a dat ideea de geniu in cap sa intrebam ce "doale". gagica a raspuns imediat "ulechea" si a indicat si care
. deh, nu suntem inca obisnuiti cu copil vorbitor ca si-a dat drumul abia de curand si nu am prins inca sezon de boli cu "explicatii"
wndy animalu se curata sigur cu antib orale insa pentru putin timp. daca esti purtatoare revine. politica e sa il cureti inainte de nastere, sau in timpul travaliului - depinde de bordei
mai nene, NU da search pe google cu streptococu ca te baga in boale. tati de laura a facut chestia asta cand eram noi in spital si el singur acasa si s-a albit. informatiile sunt in general pe site-uri medicale care iti zic cu nonsalanta toate complicatiile posibile si, da, se poate complica rau de tot.
laura si-a saltat ritmul inimii la 180 in ultimele 2 ore ale travaliului in conditiile in care maxim era 160 de bipaia monitoru. cam de atunci mi-au dat mie antib in perfuzie insa era clar ca e deja infectata. au scos-o cu nota de trecere (apgar 5) insa la 10 si 15 min apoi a luat 8 si 9 deci s-a dezmortit repede.
in belgia nu se da nimic preventiv, valoarea bacteriei de pe pielea ei a fost 0 la nastere (facusera curat antib din perfuzia mea) deci nu i-au dat nimic (bb de leeloo a stat 7 zile cu perfuzie numa ca a fost suspect, nici macar infectat, da asa e in romania, asa e in belgia). a doua zi madametje era leguma, valoarea a nu's ce indicator de bacterie era 9 in conditiile in care 0.5 era maxim admis ca sa se considere pozitiv => 10 zile antibiotic. ochii i-a deschis abia in a treia zi, sincer meanwhile ne cam apucasera bazdacii, dar dupa aia totul a fost super ok, a mancat bine, a pipilit la fel de bine, la 5 zile dupa nastere deja ma musca de sani cu putere.
ma duc sa ma culc caci noaptea trecuta isi cere tributul.
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
Leeloo,
emotionanttttt
va imbratisam cu mareee drag pe toti trei
Bebecris,Brie,
haideti cu pozele
bine ati revenit sanatosi acasa
Mamiselli,
alte date nu mai am de la Flore,dar o sa aflu curand...ea nu are net de ceva vreme...
Mamica stralucitoare
39 +
wndyctygirl spune:
Alra ishapcialy 4 u baby, si pe urma ma intorc la bratara de aur....munca, haaaaaaa...traiasca invataturile comuniste!
Valeu maica prin ce-ai trecut cu Laura....simt ca leshin....ca si mie mi-e frica de animalul B in ultimul hal....si mi-a iesit si in urina, deci e pe nasoale...
am luat antibiotice la inceputul sarcinii pentru infectie urinara si trebuiau sa clearuiasca si strep b-ul, dar fiind purtatoare s-a reintors dushmanul...lasa ca il inving io!!!!
Am si animal H de la dragutza de soatza ...demukttttttttttt...da' nu scap...insa pentru asta stau pe antivirale sa nu se declansheze vreun atac si nu mi-e asa de frica de el ca de B...am citit povesti de groaza, copii ramasi ....nici nu mai spun...nu vreaaaaaaaaaau sa ma gandesc...vreau sa gandesc pozitiv si limitat, nah...pentru linistea mea proprie si personala de fiintza zaluda...
Nani nani...somn usor, puricii pe-un picior nu ti-i chem darling, dar ma bucur ca Laura e mai bine si tin pumnii sa se vindece repede...
37+ cu 
wndyctygirl spune:
Dandushelmama, vaz ca n-ai somn deloc....da' cu mine nu vrei sa te joci de vreo 10 zile....imi ignori mesajutzele....oh well, treaca de la mine, te iert , ca esti mai fromoasa si dashtapta ca mine...
Alra io n-am rabdare nene sa citesc nimic pe ifone frate...cum de te tin sinapsele?
37+ cu 
Amalia spune:
Dandusa cum iti mai e iubita?
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
dandusa spune:
| citat din mesajul lui wndyctygirl Dandushelmama, vaz ca n-ai somn deloc....da' cu mine nu vrei sa te joci de vreo 10 zile....imi ignori mesajutzele....oh well, treaca de la mine, te iert , ca esti mai fromoasa si dashtapta ca mine... |
plecam la somn...si m-am intors din drum...special pt tine

,cum sa fiu eu mai desteapta si mai frumoasa decat tine huhhhhh?

da' mai bine zis...cum sa te ignor eu pe tine?
am avut asa o stare...cu de toate...stii si tu...si jur ca nu pot sa scriu chiar tot ce simt pt ca v-as plictisi cu ale mele,in plus urasc sa ma plang...,nu-mi place sa ies in evidenta,sa vad toate fetele astea dragute cu floricele si pupicuri...,imi inec amaru' de una singura
meiiii,aberez la ora asta
,estenta este una singura:te iubesccccccccc,nush de ce...da' te iubesccccc

Mamica stralucitoare
39 +
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Amalia Dandusa cum iti mai e iubita? ![]() Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 39+ Luca Gabriel |
esti o draguta
,sant bine,am amortit pe scaun,ma duc la somn ca poate ma apuca ceva in noaptea asta si eu nu mi-am facut somnul de frumuseteo noapte frumoasa fetelor,somn usor

Mamica stralucitoare
39 +
Amalia spune:
Dandusa somnic usor si vise placute!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel