Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
Amalia spune:
Wndyctygirl m-ai facut de am ras cu lacrimi!

...incerc sa-mi imaginez o "euglena verde in calduri"
Ma bucur mult ca esti bine si te asteptam pe aici in seara asta cum ai promis!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Otilia multumim mult pentru pozici!
Spiridus sa-ti traiasca puiutul dulce si sa te bucuri de el! Doamne cat sunt de dulci, cum dorm unul langa celalalt!
Ai doi copilasi super reusiti!

si
39+
Luca Gabriel
dandusa spune:
doar ce-am pierdut o ditamai bucata din dop,alba transparenta gelatinoasa,fara pic de firisor de sange...
Lorenaaaaaaa,de cat zile tot pierzi dop?tot transparent?
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Cherieactiv poate reusesti totusi maine sa dai de doctor si sa-i faci o vizita. N-ar strica un control si eventual o analiza sa vezi daca nu ai racit cumva.
Ai grija de tine, multa sanatate si vizionare placuta!
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Dandusa ala e clar dop
...Doctorul ce ti-a spus...poti suna la orice ora..sau sa te duci direct la spital? Ma gandesc doar la faptul ca e vorba de a doua nastere...
..poate nu e similara durata..
Pup!
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa doar ce-am pierdut o ditamai bucata din dop,alba transparenta gelatinoasa,fara pic de firisor de sange... ![]() Lorenaaaaaaa,de cat zile tot pierzi dop?tot transparent? Mamica stralucitoare 39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
si
39+
Luca Gabriel
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Amalia Dandusa ala e clar dop ...Doctorul ce ti-a spus...poti suna la orice ora..sau sa te duci direct la spital? Ma gandesc doar la faptul ca e vorba de a doua nastere... ..poate nu e similara durata..Pup! ![]() |
pai daca-i doar dop fara contractii,sangerari sau apa rupta io zic sa stau cuminte...,daca vine ceva in completare,da! il sun sa-i spun...
la Crinuta mi s-a rupt apa si dopul l-am pierdut in 5 minute...si am nascut in 11 ore...
Lorena a intrat azi?
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Aha, e ok atunci! Eu la David am pierdut o parte din dop dimineata si s-a rupt apa seara cu juma de ora inainte sa nasc!
Da, Loren@ a intrat astazi si era ok.
| citat din mesajul lui dandusa pai daca-i doar dop fara contractii,sangerari sau apa rupta io zic sa stau cuminte...,daca vine ceva in completare,da! il sun sa-i spun... la Crinuta mi s-a rupt apa si dopul l-am pierdut in 5 minute...si am nascut in 11 ore... Lorena a intrat azi? Mamica stralucitoare 39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
si
39+
Luca Gabriel
mamiseli_11 spune:
Spiridus foarte frumose pozele, imi plac mai ales cele in care apar fratiorii.
Bebecris, Brie bine ati revenit. Cum e cu bebe? POvetea nasterii pe cand?
Dea mama, tu si cu Otilia mame eroine va numiti. Tot nu te-ai linistit?
Cherieactiv din cate inteleg eu, durerile alea seamana a travaliu. Tu parca esti odata cu Otilia la nr de saptamani. Poate ar fi mai bine sa mai stea bebe in burtica. Fugi la dr.
Dandusa, nu mai astepti 01 nov? Sau te pregatesti de pe acum?
Otilia o treci tu pe Emma de Flore in listuta? Alte date referitor la bebe Emma mai ai Dandusa?
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
alra spune:
| citat din mesajul lui wndyctygirl Good afternoon zanex!intru doar doua minute acum ca sa ii dau ceva detalii ALREI referitor la strep...si vin putin mai tarziu, promit, daaaaaaaaaaa??? ALRA, si eu am strep B, depistat de la inceputul sarcinii, vad ca am apropae 38 de sapta si nu mi-a fisurat membranele. aici nu se da antibiotic pentru el in timpul sarcinii tocmai fiindca se reface rapid si nu are sens sa ne bombardam organismul cu antibiotice daca nu ajuta prea mult.Se da in schimb antibiotic in timpul travaliului obligatoriu, 2 sau 3 doze shoc, intravenos, si asta feresthe bebelusul de probleme,plus ca dupa ce nashti te tin 2 zile in spital sa fie siguri ca tu sau bebe nu aveti probleme. |
ei, "rapid" asta ma intereseaza pe mine. tu intri mai rar, insa eu am mai zis povestea laurei care l-a luat de la mine chiar cu antibiotic in timpul travaliului caci beleaua de streptococ produce niste enzime care pot fisura membranele. dr mea da antib pt curatare in cazul in care il gaseste insa ea face analiza la 36-37 de sapt, in cazul meu acuma mai devreme caci se zice ca odata avuta prb cu bb infectat la o nastere ai sanse sa repeti figura caci il ai intr-o concetratie mai mare ca restul femeilor (cica 1 din 3 suntem purtatoare, da numa 1 la 500 din nasteri se transmite si la bb). multi nu se ambaleaza din motive de streptococ caci probabilitatea de a fi transmis la bb e mica. sincer ma si mir ca ti-au facut analiza caci citisem ca la americani nu se face.
deci stiu ca tratamentul cu antib acorda o fereastra insa nu stiu cat de mare. asa ca, amalia, e aproape 100% sigur ca dispare pana la urmatoarea vizita la ginec (sambata viit), intrebarea e pt cat timp.
oricum am sa intreb si dr mea, am incredere in ea caci ea si barbata-su "nasc" cam tot satul, in jur de 500 de nasteri pe an amandoi. si pare ca stie ce vorbeste si in situatie critica e stapana pe situatie - pe testatelea
la laura insa nu am stiut ca il am caci mi s-au fisurat membranele exact in saptamana in care urma sa imi ia proba - abia proba din spital de la internare l-a depistat.
in rest am vesti bune: copilu nu mi-a dormit azi noapte de durere de ureche si dr de familie a zis ca e astupat canalul si toata secretia blocata acolo. acu cateva ore avea urechea plina de mizerie, deci s-a deblocat de la sine, chiar inainte de a veni eu de la farmacie cu picaturile. si maine stau acasa din motive de copil bolnav (care nu mai are nici pe naiba, deci super) si vineri am concediu
Vacanta cu Laura in Romania
malinas spune:
Ramo2007, eu am facut analiza pt streptococ B la 32 si la 36 de saptamani.
mar_ysa, se pare ca avem cam aceeasi problema. bebe al meu are 3300 si eu sunt mica in bazin.
Flore, felicitari!!! sa-ti traiasca bebe Emma, sa fiti sanatoase, refacere rapida si sa ai cat mai mult laptic.
Amalia, nu m-am exprimat eu bine. Nu-mi fac griji ca bebe ar fi mic, ci ca am eu bazinul mic. Doctorul a fost cel care a zis, ca sa ma linisteasca, ca bebe e destul de mic. Dar la 3300 consider ca bebe e foarte bine.
Bebecris, bine ai revenit!
elilov3,
multumesc de incurajari.
Steliana, bebe Cristian este tare dulce si pozele in care apare si Alex sunt absolut superbe.
Otilia, multumim pentru pozele lui bebe Cristian de Steliana.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)