Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cherieactiv

si io azi noapte,aproape ca m-am gandit cateva sec...acuma nasc...nu stiu cum, din ce cauza..am niste dureri spate,burta ff jos, ca la menstruatie...de fapt, de 2 zile...sunat azi doctor, nu raspuns doctor..poate ca se pregateste corpul,poate am racit la putzulica..nu stiu...

eu ieri la servici mi-am monitorizat durerile ca incepusera sa se consecutivizeze. eu nu le bag in seama, zic ca sunt braxton hicks - sunt mai degraba enervante decat sa ma indoaie. contractiile dor al naibii, ma gandesc ca ma prind daca ajung asa departe. si eu sunt in acelasi nr de sapt ca si tine. oricum ieri cand eram cu ochii pe ceas sa le numar m-am gandit foarte serios ca e timpul sa imi dau valiza jos din pod si sa imi bag catrafusele in ea.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Aha, e ok atunci! Eu la David am pierdut o parte din dop dimineata si s-a rupt apa seara cu juma de ora inainte sa nasc!

adica ai nascut intr-o jum de ora???dumnezeuleeeee,iti doresc din suflet sa se repete si acum

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra pai e bine daca dispare pana atunci!
Ma bucur ca incepe sa se rezolve problema cu urechiusa Laurei! Multa sanatate si pupici dulci sa treaca cat mai repede! Ma bucur ca stai si tu acasa si te mai odihnesti!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Ah, okidoki Malinas, am inteles asa!. Poate nu va fi totusi cazul de cazariana, va stii doctorul care va fi decizia cea mai buna cand va fi cazul! Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Amalia, nu m-am exprimat eu bine. Nu-mi fac griji ca bebe ar fi mic, ci ca am eu bazinul mic. Doctorul a fost cel care a zis, ca sa ma linisteasca, ca bebe e destul de mic. Dar la 3300 consider ca bebe e foarte bine.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

38s + poate Vlad (dar mai negociem)

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Nuuu...as fi vrut eu.....ziceam ca dopul l-am pierdut dimineata...iar apa s-a rupt inainte de nasterea efectiva, cu juma de ora inainte.. Contractii am avut de pe la ora 15 si am nascut la 21:45..dar dureroase de la 19 incolo.... Tot n-a fost rau, oricum!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Aha, e ok atunci! Eu la David am pierdut o parte din dop dimineata si s-a rupt apa seara cu juma de ora inainte sa nasc!

adica ai nascut intr-o jum de ora???dumnezeuleeeee,iti doresc din suflet sa se repete si acum

Mamica stralucitoare
39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Amalia iubito, ma bucur ca ti-am contribuit la aparitia ridurilor...din cauza rasului, a-ha....
imi aerisesc si io imaginatia ca altceva n-am ce...io nu stiu frantz cum esti tu as acalma si rabdatoare, ca io nu stiu ce sa fac sa vina rasfatzica mai repede...nu mai rezist...am fost ieri la doca si mi-a tras de membrane...ca cica figura asta grabeshte nashterea...aiurea, bebeica n-are nici un gand sa iasa...s-a speriat ori de mine ori de tacsu....sau poate sta pana iese Obama presedinte...mai stiti????Vorba amicilor mei de prin zona, pentru ca e fii-mea, toata lumea se asteapta la ceva figuri de stil...de exemplu sa se nasca de Halloween, caci sambata avem petrecere mascata ( nu mai am nevoie de costum, sunt deja imbracata in nebuna gravida)si zic ei ca vom merge cu mic cu mare la spital mascati si pictati...
Io zic ca fata va fi a playboy bunny de noiembrie...preconizez intre 2-4...am io asa un feeling....drept pentru care l-am extras pe fericitul tata din "fara plata" l-am trimis la produs...asa ca am ramas iar singurica, dar zau ca aveam nevoie de o pauza...o zi -doua macar....nu ma mai suport nici pe mine, darmite pe altii...
desi recunosc ca mi-a fost bine o saptaman cu tati, rasfatata, iubita, ingrijita...oh well!
Dandushica stai listinita ca tu nashti tot pe 1 noiembrie..observ ca-ti place tie ziua aia stralucitoareo...si vine Caludiu si ne spune , cum a facut si data trecuta...io asha am citit...ai pierdut dopul im mod sigur, caci asha am patit si io...da' uita-te la mine, au trecut doua saptamani si situatiunea e neschimbata...deci, cu dop sau fara dop, mergem inainte...
Cherieactiv baby, bine ai revenit pe portativ..pe unde umblasi Scufitza Rosie?????OOOOOOOOOOOOOOOO...si stai linistita ca nu nashti tu asha repede, oi fi facut vreo infectie urinara...sau poate te-au ajuns blestemele soacra-tii...glumesc, hooooooooooooooooooo.....io ti-am spus sa o arunci de pe vechea stanca, dar te-ai incapatzanat sa o tii pe langa casa omului...acuma domesticeste-o...sau fa-o ciorba!!!!

BEBECRIS ce bine-mi pare ca ai revenitttttttttttttttttttt...asteptam cu interes povesti...
Gynye ce mai faci iubito...ce pui frumos si cuminte ai....lasa ca se rezolva toate problemele, vei vedea...sotzul tau e ok?????

37+ cu

Mergi la inceput

Wndyctygirl ii invidiez pe prietenii vostrii ca au parte de asa o graviduta langa ei! Lasa ca bebelina ta sta bine unde sta, nu mai ai nici tu mult!
Cat priveste calmul meu...e necesar, mai am un copilas acasa care n-a gresit cu nimic sa fie la toanele unei gravide..si straduindu-ma sa fiu echilibrata pentru el,...bafta celorlalti..ca-mi iese si cu restul

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Amalia iubito, ma bucur ca ti-am contribuit la aparitia ridurilor...din cauza rasului, a-ha....
imi aerisesc si io imaginatia ca altceva n-am ce...io nu stiu frantz cum esti tu as acalma si rabdatoare, ca io nu stiu ce sa fac sa vina rasfatzica mai repede...nu mai rezist...am fost ieri la doca si mi-a tras de membrane...ca cica figura asta grabeshte nashterea...aiurea, bebeica n-are nici un gand sa iasa...s-a speriat ori de mine ori de tacsu....sau poate sta pana iese Obama presedinte...mai stiti????Vorba amicilor mei de prin zona, pentru ca e fii-mea, toata lumea se asteapta la ceva figuri de stil...de exemplu sa se nasca de Halloween, caci sambata avem petrecere mascata ( nu mai am nevoie de costum, sunt deja imbracata in nebuna gravida)si zic ei ca vom merge cu mic cu mare la spital mascati si pictati...
Io zic ca fata va fi a playboy bunny de noiembrie...preconizez intre 2-4...am io asa un feeling....drept pentru care l-am extras pe fericitul tata din "fara plata" l-am trimis la produs...asa ca am ramas iar singurica, dar zau ca aveam nevoie de o pauza...o zi -doua macar....nu ma mai suport nici pe mine, darmite pe altii...
desi recunosc ca mi-a fost bine o saptaman cu tati, rasfatata, iubita, ingrijita...oh well!

37+ cu

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

z-iulia si amalia multumesc de raspunsuri..eu una nu accept s o scoata pur si simplu din motivul anesteziei..nu o sa mai mor macar o saptamana...trag nagejde sa creasca cozonacelul mai mult
oti multumim de poze ...alt bb alta dorinta in crestere de a ma intalni cu bb balacila...vreau si eu bb
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl
ANES...si tu esti o minunata...am reusit sa vad in sfarist poze cu Remus...superb flacau, sa iti traiasca....

Deea,

bebecris, bine ai revenit! Asteptam amanunte...stiu ca nu ti-a fost usor!

FLORE, SA FITI SANAOTOASE AMANDOUA! FELICITARI!

Cherie , mie nu imi suna prea bine durerile alea! Insista la doctor!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Malinas ce sa zic...o sa merg maine la dr la control si sa ce zice...se pare ca de acum pot masura bazinul in interior si pot vedea daca pot naste natural.

37+Leyre Alexandra

Mergi la inceput