Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
mar_ysa_28 spune:
Multumesc Amalia...voi ce ziceti e prea mare 3 kg la 37 sapt? Si oricum Dr Doctor a spus ca piticuta seamana cu mine, o sa fie o dragutica
.
Bine ai venit bebecris...te asteptam cu amanunte!
37+
Leyre Alexandra
elilov3 spune:
dandusa deci pana aici ti-a fost...duminica scoatem pampoanele...abia astept ![]()

Maria k asemeni fetelor recomandare clara caldurica, pat, analize si control la doc...sanatate si numai bine sa speram ca nu e nimic 
37+
Dimitrie
elilov3 spune:
bebecris bine ai revenit ac asa...te asteptam cand poti tu sa ne spui cum a decurs totul...

malinas nu te mai agita atata o sa fie bine ai sa vezi 
![]()
dragele mele de drag, de nedrag azi am aterizat de urgenta pe la un dentist..ma omora o masea...tratat locul respectiv, pus pansament,,,cl ne vedem data viitoare cand o scoatem...what???? ce, cum ,cand....sufletu nu calc pe acolo decat dupa ce nasc 
![]()
37+
Dimitrie
Z_IULIA spune:
BEBECRIS bine ai revenit alaturi de noi pe forum. Ma bucur ca ati ajuns acasa si tu si BB David! Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti si pozici!

pentru tine si David
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Z_IULIA spune:
Eli daca e de scos eu zic sa nu amani! Daca nu a pus plomba medicametul cade destul de repede(nu vreau sa te sperii) si o sa inceapa din nou durerile! Cand o sa vina pe lume Dimitrie crezi ca o sa ai mai mult timp sau curaj? 

sa treaca durerea si eu zic sa te mai gandesti...
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Amalia spune:
Elilov si eu am o experienta similara cu ultima vizita la dentist..undeva prin luna a 8-a...Din pacate, la mine nici pansament nu a putut pune ca nu prea mai are pe ce..in plus, i-a fost teama sa puna ceva, fara sa faca radiografie inainte...si mi-a sugerat sa o lasam asa, daca sunt probleme, sa vin la drenaj (doamne, bine ca n-a fost cazul pana acum de atatea saptamani). Ca sa mi-o scoata, a zis sa vin dupa ce a trecut ceva vreme de cand alaptez, ca sa-mi poata face anestezie, sa ma mulg si sa am lapte pentru o zi sa dau puiutului...ca sa treaca efectul anesteziei..dupa care sa-l alaptez iar..In fine, sper ca ai inteles ceva, ca sunt tare coerenta in seara asta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 dragele mele de drag, de nedrag azi am aterizat de urgenta pe la un dentist..ma omora o masea...tratat locul respectiv, pus pansament,,,cl ne vedem data viitoare cand o scoatem...what???? ce, cum ,cand....sufletu nu calc pe acolo decat dupa ce nasc ![]() 37+ Dimitrie |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
Otiliav spune:
Hello!
Pana revin eu cu un conspect serios va pun un link cu pozele lui Cristian, cozonacelul lui Spiridus.
Il puteti admira aici.
Ea a incercat sa trimita un mesaj de dimineata care insa s-a pierdut si evident ca este ocupata.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
34+
Pozele noastre
wndyctygirl spune:
Good afternoon zanex!intru doar doua minute acum ca sa ii dau ceva detalii ALREI referitor la strep...si vin putin mai tarziu, promit, daaaaaaaaaaa???
ALRA, si eu am strep B, depistat de la inceputul sarcinii, vad ca am apropae 38 de sapta si nu mi-a fisurat membranele. aici nu se da antibiotic pentru el in timpul sarcinii tocmai fiindca se reface rapid si nu are sens sa ne bombardam organismul cu antibiotice daca nu ajuta prea mult.Se da in schimb antibiotic in timpul travaliului obligatoriu, 2 sau 3 doze shoc, intravenos, si asta feresthe bebelusul de probleme,plus ca dupa ce nashti te tin 2 zile in spital sa fie siguri ca tu sau bebe nu aveti probleme.
MIRTHA.........cefata frumoasa, soraaaaaaaaaaa mea....leita madam Alina.....cred ca si la temperament...dupa ce am mirosit in poze, tatiu e lesinat dupa ea....
AMALIA esti o dulce, si o dragutza..si o...n-am cuvinte sa iti descriu ce fiintza minunata esti, stii asta nu?Ma bucur ca esti bine....si merci de apel, sunt vie si miscatoare ca o euglena verde in calduri( dupa cate observi, la fel de stricata la cerebel, nu ma mai fac bine)...
ANES...si tu esti o minunata...am reusit sa vad in sfarist poze cu Remus...superb flacau, sa iti traiasca....
Leeloo, absolut emotionanta povestea nasterii, si fetele au dreptate, ai un talent major la capitolul condei....ma bucur ca totul s-a terminat cu bine insa crede-ma ca cittind povestea ta m-am felicitata ca nu nasc in Romania...bei nene, ce atitudine si conditii, si zau ca nu fac figuri de Raducioiu, insa atitudinea doctorilor ma sperie profund...
gata, plec si mai vin curand....
37+ cu 
cherieactiv spune:
hello...FELICITARI DIN INIMA NOILOR MAMICI,,e super ca totul e ok, de acuma, refacere rapida,liniste...sanatate maxima!!
Cherie
34+
Ale(xandru)
cherieactiv spune:
bebecris,bine ai,ati..venit acasa...cand ai putin ragaz, ne povestesti??
din cate am inteles, citind asa,pe diagonala,numai nasteri super rapide...ce faain
...
si io azi noapte,aproape ca m-am gandit cateva sec...acuma nasc...nu stiu cum, din ce cauza..am niste dureri spate,burta ff jos, ca la menstruatie...de fapt, de 2 zile...sunat azi doctor, nu raspuns doctor..poate ca se pregateste corpul,poate am racit la putzulica..nu stiu...
incepe filmu...byeee..noapte buna
Cherie
34+
Ale(xandru)