Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
anes spune:
alra
, bertha
, da, stiu ca se consuma din rezervele acumulate in timpul sarcinii, dar la mine nu au fost prea mari, deja s-au duuus!! 
Amalia
, si eu m-am intrebat de nenumarate ori despre Catalina! Doamne ajuta sa fie bine!
Amalia
, chiar ma tineam sa-ti raspund la o postare de-a ta... spuneai ca tu nu ai avut probleme mari cu sarcina, doar amniocenteza... ca au fost fete cu probleme mai mari! Doamne, dar draga mea... sa iti iasa TT prost si sa faci amniocenteza este putin lucru?
esti o fiinta atat de blanda si buna... nu iti ceri osanda de la Dumnezeu! Chiar esti deosebita! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flowers Asa de tare ador povestile....multumesc Leeloo ...ca un copil inainte de .O secretie normala cu cateva firicele mici, rosii inseamna dop? Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani |
Eu zic ca da, poate insemna dop. Mai multe iti pot spune felele carora le-a cazut dopul!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am reusit sa mai intru si eu...sotul a luat pauza.
Feicitari si refacere rapida fetelor care au nascut!
Eu am de vreo 2 zile intepaturi sub burtica, nu mereu, daca stau mult in picioare sau in fund...
Fetelor, la cate sapt. se face secretia pt strptococul de grup B?
Nu stiu ce naiba sa fac, ca noaptea ma trezesc de multe ori dormind pe spate
oare ce se intampla cu bebe daca dormim pe spate, auzisem ca nu e bine, dar nu stiu de ce.
Ramo
33+ 
Puiutul meu scump
mar_ysa_28 spune:
Fetelor...bine v-am gasit
Am schimbat si noi semnatura si sper sa ca pitica sa mai stea acolo cel putin 2 saptamani. Astazi am fost si noi la ecografie si ce sa vezi...pitica are de fapt 3 kg...asa ca sper sa nu mai creasca asa mult ca cine stie poate nu mai putem naste normal...si asa dr nu stie daca voi putea, se pare ca sunt prea mica in bazin. Am reusit si eu sa intru in posesia nr vostre de telefon pt ca sa va anunt in caz de ceva.
De maine o sa spal si eu lucrusoarele bebelinei...sa le gaseasca curate si aranjate![]()
37+
Leyre Alexandra
ginye55 spune:
Flowers si eu cred ca este vorba despre faimosul DOP.![]()
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Mirtha spune:
In saptamana 35 sau 36 . La alegere. Unii recomanda in sapt.35 altii in sap.36. - Edit.
Eu zic sa nu te panichezi. Dormi cit poti si in ce pozitie poti. Oricum in somn nu ai cum sa controlezi pozitia.
Pina la urma tot in opzitia in care ieti este bine vei reveni.
| citat din mesajul lui Ramo2007 Buna fetelor, Am reusit sa mai intru si eu...sotul a luat pauza. Feicitari si refacere rapida fetelor care au nascut! Eu am de vreo 2 zile intepaturi sub burtica, nu mereu, daca stau mult in picioare sau in fund... Fetelor, la cate sapt. se face secretia pt strptococul de grup B? Nu stiu ce naiba sa fac, ca noaptea ma trezesc de multe ori dormind pe spate oare ce se intampla cu bebe daca dormim pe spate, auzisem ca nu e bine, dar nu stiu de ce.Ramo 33+ ![]() Puiutul meu scump |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
dandusa spune:
| citat din mesajul lui Amalia Avem 3 gravidute pe lista carora le-a trecut DPN-ul deja...Vrajitoarea, Flore26 si Je grigo! Fetelor, ati nascut deja? ![]() |
Flore a nascut azi la 17,o printesa de 3550g,Emma Gabriela
bine ai venit pe lume bb Emma

Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
carmendu spune:
despre catalina stiu ca a inceput inhibarea si ca este in grecia. probabil ca o sa stea acolo si pentru tratament.
poate brie stie mai multe. ii uram multa sanatate si sa se intoarca cu cu bebe. 
brie- bine ai revenit. felicitari pentru moro androniki (sper ca am scris corect
). sa fie sanatoasa si voioasa.
leeloo- frumoasa poveste. felicitari. mi-au dat cateva lacrimi, dar de fericire. pentru tine
si de emotii pentru mine ![]()
36+
Victor
pozele noastre
alexutza_26 spune:
Hellooo
Am revenit si noi in sfs....ooff, tare aglomerat e drumu'...
Fusei la control, m-am intalnit cu Malina - care e atata de calma(comparativ cu mine
), si vesela si optimista si sunt sigura ca va fi ff bine cu bebe Vlad si mai ales cu modalitatea de nastere, am incredere in Dr nostru 
Sa va zic vesti despre noi:
Bebelina s-a intors, e cu capu' in jos
, are 2,4kg, e mai grasuna
...col inchis si luuung , 5 cm, - citez: De Craciun vei naste
..placenta gr2, lichid destuuul...deci suntem ok 
Acum ma apuc sa recuperez ce s-a mai scris..ce care a mai nascut....revin![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Amalia spune:
Anes esti o scumpa, ca de obicei!![]()
![]()
Iti multumesc, esti prea draguta!
Flowers si mie imi seamana a "dop". Cam asa a iesit si la mine la prima sarcina.
Mar_ysa felicitari pentru semnatura! Sa stea bebelina acolo cuminte pana la termen!
Ramo analiza pentru streptococ am facut-o in saptamana 35-36. Cat priveste dormitul, vorba Mirthei nu poti controla cum dormi noaptea. Eu cred ca daca ai face rau la bebe sau tie, te-ai intoarce din instinct intr-o parte. Si eu am momente noaptea, cand ma intorc pe spate fara sa vreau. Explicatia pentru care nu e bine sa stai mult asa, este pentru ca bebe apasa pe vena cava superioara si opreste din nutrientii care merg inspre el. In conluzie, fii pe pace!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel

.
Julia Alessandra 6 ani