Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutza_26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Fetele, am mai creat un cont de poze pe webshots unde sa punem pozele cu cozonaceii. Datele le gasiti pe mailul comun. ![]() Olivia 38+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe |

- imi place ideea!!!!Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
TheodoraPRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ginye55 spune:
Alexutzama bucura vestile bune aduse de la echo! 
FLORE FELICITARI! REFACERE RAPIDA SI UN BEBE SANATOS! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
dandusa spune:
Amalia,
multumesc de intrebare
azi am fost foarte cu morcovu',aseara am dormit groznic
bb nu misca ,asa ca am dat o fuga la cabinet sa-l vada pe bb,totul este ok,ma asteapta duminica dimineata la 8 cu bagajul...deci pana aici mi-a fost...
vom mai face o eco la spital(cica-i mai precis ala...) si abia apoi stabilim daca-i cezariana sau nastere vaginala...zice ca am f mult lichid...
eu i-am zis de pe acum c-o sa ma agat de gulerul lui si pana nu ma taie cu bisturiu,nu-i dau pace...radea...,eu nu!![]()
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Amalia spune:
Oooo, gand la gand cu bucurie!
Dandusa multumim pentru asa o veste minunata!

FLORE felicitari pentru bebelina Emma, refacere cat mai rapida, mult laptic si sa nu stiti de colici!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
nebunica-zapacica spune:
citat din mesajul lui dandusa Flore a nascut azi la 17,o printesa de 3550g,Emma Gabriela![]() bine ai venit pe lume bb Emma ![]() |
Dandusa multumim pentru vesti

Felicitari, Flore, sa-ti traiasca bebelina Emma, sa fie sanatoasa si mancacioasa!!
38+
Victor Nicolas AMR 2 SAPTAMANI!!!!
alexutza_26 spune:
WOOOW - FLORE - sa-ti traiasca bb Emma, sa fie sanatoasa si tie refacere rapida si mult laptic!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Olivia26 spune:
citat din mesajul lui dandusa Flore a nascut azi la 17,o printesa de 3550g,Emma Gabriela![]() bine ai venit pe lume bb Emma ![]() Mamica stralucitoare 39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
Felicitari, Flore si refacere rapida! Bun venit pe lume, Emma!
Felicitari si fetelor cu vesti bune la echo!

Dandu

Olivia
38+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
alexutza_26 spune:
Si acum:
Olivia, Ginye, Amalia, Nebunica-zapacica, Mamiseli -
ca ati fost cu gandul alaturi de mine azi!!1
Am vazut ca a absentat Alexa - unde esti???esti bine???hai da un semn!!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
33+
Theodora
PRINTZUL
AMR 6 SAPTAMANI 
Amalia spune:
Dandusa
ma bucur ca te-ai linistit cu miscarile lui bebe
. Adevarul este ca saptamanile astea, este prioritatea noastra...sa-i simtim ca misca periodic si sa semnalizam doctorului eventualele momente in care n-a miscat!
Parca te si vad la gatul doctorului
...eu sunt sigura ca vei naste frumos, ca si Mav, fara probleme!
Pai tu duminica, eu luni...mergem sa-i tragem de urechi pe bebei daca nu se nasc pana atunci, am zis eu bine astazi
..copiii astia ai nostrii se simt tare bine in culcusul lor!![]()
| citat din mesajul lui dandusa Amalia, multumesc de intrebareazi am fost foarte cu morcovu',aseara am dormit groznic bb nu misca ,asa ca am dat o fuga la cabinet sa-l vada pe bb,totul este ok,ma asteapta duminica dimineata la 8 cu bagajul...deci pana aici mi-a fost...vom mai face o eco la spital(cica-i mai precis ala...) si abia apoi stabilim daca-i cezariana sau nastere vaginala...zice ca am f mult lichid... eu i-am zis de pe acum c-o sa ma agat de gulerul lui si pana nu ma taie cu bisturiu,nu-i dau pace...radea...,eu nu! Mamica stralucitoare 39 + cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
si
39+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Alexutza_26 felicitari pentru rezultatele bune de la eco! Cuminte bebelina ta!

si
39+
Luca Gabriel