Puiuti de Randunici 2008!!! (124)
Raspunsuri - Pagina 6
clauclau spune:
Mimo, Rebe nu mai are nimic de ceva vreme, au trecut si mucii si tot. Eu i-am dat tratament doar 2 zile, nici gand sa termin sticluta de eurespal, nici pe sfert ...Dar parca mucii au mai stat cateva zile si dupa ce nu i-am mai dat nimic.
Vladutu sa treaca mucozaurii de tot.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
mimo Mufa e bine de cateva zile si nici nu l-am mai aspirat,nici nu i-am dat nimic, cred ca-s vreo 5 zile..parca mai are o fornaiala, dar il las, eventual apa de mare..i-am dat nurofen/panadol 3 zile si am oprit
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
neatza! of, ce agitatie la puiutii astia de pe crenguta! am reusit sa ma culc si eu la 3 si la 7 teo a dat trezirea
...ne-am jucat in pat pana acum, s-a catarat pe tablia patului, pe mine, a stat sprijinita in maini si picioare si se uita la mine printre picioare
, era haioasa rau, da' nu aveam aparatul langa mine...la unul din canini gingia e mult mai crapata (mai in alte 3 locuri)...inca e calma si vesela acum....sper sa nu o mai doara asa rau ca ieri ca 

......mai nu o fac deloc sa manance fructe de ceva vreme (iar branzica nu-i place deloc, nici facuta de mine, nici cumparata, in nicio combinatie, cate de pasta ar fi)...acum e ca un porcusor si ea si scaunelul de masa, sta in picioare in el, se tot invarte si ii roade spatarul, sta cu fundu-n sus peste masuta sa se uite sub el
....si eu, dupa domnu' goe cu lingurita.....dar gata, am capitulat....a papat vreo 3-4 lingurite.....
am vazut ieri filmuletul cu copilul ala de-l arunca in toate directiile
....in nici un caz in halu' ala, dar cred si teo ar fi incantata de niste "jocuri" din astea
....ii place sa o arunc in sus si sa o prind, rade de se ineaca, sa o tin liliac, cu capul in jos (scoate limba si se uita in oglinda, ca o tin in fata oglinzii
), sa o duc in spate ca pe sac.....va mai spun, sau deja ati sunat la nr.9 si nu mai vorbiti cu mine
?
ma duc sa mai fac cate ceva cat e gingia calma si copilul vesel (deja are o usoara scartaiala, ca de la 7 tot hlizeste pe aici, semn ca tre sa ma grabesc)
sper sa avem toate o zi mai calma decat cea de ieri si sa n-o mai dezamagim pe mimo cu sangira aia, s-o bagam iar in depresii si la somn 
Liana, mami de Teo
underqueen spune:
liana n-am sunat la nr. 9, dar vrem sa vedem exemplificari ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
lianam spune:
maria am sa incerc sa si imortalizez
...suntem singurele pana seara tarziu, asa ca nu are cine sa ne "surprinda in flagrant"
, dar gasesc eu o metoda ![]()
Liana, mami de Teo
bitza037 spune:
Neata'
Mihatp

...am citit si povestea ta
....de cate oir ma uit la amprentele Antoniei ma gandesc la tine....multumesc mult inca o data
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
Lianahai ca esi tare
Chiar va doresc o zi mai buna, dar nu va faceti griji pentru mine ca eu oricum am intrat in zodia lenei si d-aia n-am mai scris si nici altceva n-am facut
Dar nici de relaxat nu ma relaxez, ca stiu ca am treaba
Am sunat la doctor, cica n-are ce sa-i faca...tot eurespal si sa-i pun olinth picaturi....o sa-i pun, sa vedem ...s-a trezit la 8 cu gura mare, a mancat a chirait nemultumit ca doar nu-si facuse somnul si la 10 a inclinat iar steagul...iar eu iar nu fac nimic si pe urma iar ma crizez
Omu' si copilu' mare sunt aproape de Belgrad dupa ce au innoptat la Turnu Severin intr-un hotel fara caldura
Sa speram ca nu se intoarce iar racita Teo, ca d-abia o pusesem pe picioare ....
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Noi am mai tras un pui de somn pana acum.
Miha, f frumoasa povestea
puiutilor nascuti azi!!!!!!
Mimo, lasa nene lenea si treci si scrie!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
clauclau spune:
Rebecca e rosie mai mult decat trebuie la gogosica
desi o ung cu bepanthene la fiecare schimbat de pampers . Cu ce sa o mai dau ca mi-e ca o ustura saraca, poate si din cauza asta nu are stare deloc zilele astea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam maria am sa incerc sa si imortalizez Liana, mami de Teo |
ha, sa-l vezi si pe Liviu ce-i face lui mufa, cam ca si tine!..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!