Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, Rebe nu mai are nimic de ceva vreme, au trecut si mucii si tot. Eu i-am dat tratament doar 2 zile, nici gand sa termin sticluta de eurespal, nici pe sfert ...Dar parca mucii au mai stat cateva zile si dupa ce nu i-am mai dat nimic. Vladutu sa treaca mucozaurii de tot.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo Mufa e bine de cateva zile si nici nu l-am mai aspirat,nici nu i-am dat nimic, cred ca-s vreo 5 zile..parca mai are o fornaiala, dar il las, eventual apa de mare..i-am dat nurofen/panadol 3 zile si am oprit

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neatza! of, ce agitatie la puiutii astia de pe crenguta! am reusit sa ma culc si eu la 3 si la 7 teo a dat trezirea ...ne-am jucat in pat pana acum, s-a catarat pe tablia patului, pe mine, a stat sprijinita in maini si picioare si se uita la mine printre picioare , era haioasa rau, da' nu aveam aparatul langa mine...la unul din canini gingia e mult mai crapata (mai in alte 3 locuri)...inca e calma si vesela acum....sper sa nu o mai doara asa rau ca ieri ca ......mai nu o fac deloc sa manance fructe de ceva vreme (iar branzica nu-i place deloc, nici facuta de mine, nici cumparata, in nicio combinatie, cate de pasta ar fi)...acum e ca un porcusor si ea si scaunelul de masa, sta in picioare in el, se tot invarte si ii roade spatarul, sta cu fundu-n sus peste masuta sa se uite sub el ....si eu, dupa domnu' goe cu lingurita.....dar gata, am capitulat....a papat vreo 3-4 lingurite.....
am vazut ieri filmuletul cu copilul ala de-l arunca in toate directiile ....in nici un caz in halu' ala, dar cred si teo ar fi incantata de niste "jocuri" din astea ....ii place sa o arunc in sus si sa o prind, rade de se ineaca, sa o tin liliac, cu capul in jos (scoate limba si se uita in oglinda, ca o tin in fata oglinzii ), sa o duc in spate ca pe sac.....va mai spun, sau deja ati sunat la nr.9 si nu mai vorbiti cu mine?
ma duc sa mai fac cate ceva cat e gingia calma si copilul vesel (deja are o usoara scartaiala, ca de la 7 tot hlizeste pe aici, semn ca tre sa ma grabesc)
sper sa avem toate o zi mai calma decat cea de ieri si sa n-o mai dezamagim pe mimo cu sangira aia, s-o bagam iar in depresii si la somn

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

liana n-am sunat la nr. 9, dar vrem sa vedem exemplificari

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

maria am sa incerc sa si imortalizez ...suntem singurele pana seara tarziu, asa ca nu are cine sa ne "surprinda in flagrant" , dar gasesc eu o metoda

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata'

Mihatp
...am citit si povestea ta....de cate oir ma uit la amprentele Antoniei ma gandesc la tine....multumesc mult inca o data

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianahai ca esi tare Chiar va doresc o zi mai buna, dar nu va faceti griji pentru mine ca eu oricum am intrat in zodia lenei si d-aia n-am mai scris si nici altceva n-am facut Dar nici de relaxat nu ma relaxez, ca stiu ca am treaba
Am sunat la doctor, cica n-are ce sa-i faca...tot eurespal si sa-i pun olinth picaturi....o sa-i pun, sa vedem ...s-a trezit la 8 cu gura mare, a mancat a chirait nemultumit ca doar nu-si facuse somnul si la 10 a inclinat iar steagul...iar eu iar nu fac nimic si pe urma iar ma crizez Omu' si copilu' mare sunt aproape de Belgrad dupa ce au innoptat la Turnu Severin intr-un hotel fara caldura Sa speram ca nu se intoarce iar racita Teo, ca d-abia o pusesem pe picioare ....

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Noi am mai tras un pui de somn pana acum.

Miha, f frumoasa povestea

puiutilor nascuti azi!!!!!!

Mimo, lasa nene lenea si treci si scrie!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Rebecca e rosie mai mult decat trebuie la gogosica desi o ung cu bepanthene la fiecare schimbat de pampers . Cu ce sa o mai dau ca mi-e ca o ustura saraca, poate si din cauza asta nu are stare deloc zilele astea!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

maria am sa incerc sa si imortalizez ...suntem singurele pana seara tarziu, asa ca nu are cine sa ne "surprinda in flagrant" , dar gasesc eu o metoda

Liana, mami de Teo

ha, sa-l vezi si pe Liviu ce-i face lui mufa, cam ca si tine!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput