Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete!!!

bine mai liana, te culci la 3 si ma lasi sa balauresc singura pe aici??? coana mimo mi-a alungat somnu'!!! si m-a lasat asa, cu ochii-n lamp!

clau, spal-o cu un tampon de vata cu apa cu bicarbonat...daca nici asa nu trece, aplica metoda "dura": albastru de metil...eu asa "i-am dres" pe amandoi copchilashii cand i-am adus acasa de la maternitate cu funduletze de maimutza!

ceva fain: http://www.youtube.com/watch?v=EDNcTPOBXTI

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau ai incercat cu galbenele?...la noi merge de fiecare data, oricat de rau ar fi eritem sau altceva..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau eu i-am dat mereu teodorei cu alifie de galbenele (MELKFETT - nemteasca, cutia aia mare si galbena); super buna a fost, niciodata nu a avut probleme cu iritatia; am luat si eu bephantene dar e neanceput, numai asta am folosit; ma gandesc ca daca e iritata tare, fa cald in camera si las-o cu "dansa" goala pe o aleza, sa nu stea tot in chilotel sufocata; poate ii e un pic mai bine; si apoi daca ai, da-i cu galbenele.

mimo, ca tot suntem la capitolul "oblojeli" , pai daca nu mai tuseste la ce sa ii mai dai eurespal....de ce nu ii faci tu niste aerosoli cu ser fiziologic 2 ml si 1 ml flexotide sau fluimucil, dimineata si seara si apoi cate o picatura in fiecare nara de ophtamesone-N timp de 5 zile? la teo a prins tratamentul asta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

pai mai ariel "balaurel" ...am scris pana pe la 2 noaptea, si daca am vazut ca iar ma jelui singura pe forum, am inchis, mai ales ca se trezise teo, plansete, laptic..... ce face te(r)o al tau? cum mai sta cu mucozaurii? s-a mai invatat cu masinaria?

luny pai hai frate sa facem o trupa cu "maimutelele" noastre, mai scoatem si noi un ban

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri. Am incercat cu crema de galbenele, dar nu a mers...De vina sunt eu ca i-am schimbat servetelele de fundulet, foloseam mereu Pampers senzitive si acum i-am luat servetele cu ulei de la Sanosan. De altfel ele sunt foarte bune, dar cred ca ea face alergie la ceva caci de schimbat am schimbat-o mereu la timp si de vreo 2 saptamani de cand le folosesc a inceput usor, usor sa se irite pana cand ieri am vazut ca e chiar nasol si le-am aruncat! Acum trebuie sa dreg gogosica ca mor de mila ei cand o vad asa rosie...

Si o mai las si cu dansa goala ( Liana ), dar ea nu sta linistita pe aleza, nici gand, misuna intruna...Deja masa de infasat n-o mai folosesc ca riscam sa-mi cada de acolo...Iar in pat , cum ii dau pampersul jos, gata, nu mai sta, pleaca pe unde are ea treaba! E un chin pana o schimb!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

clau stiu cum e cu misunatul ...ma gandeam ca poate merge la voi, desi ma asteptam la raspunsul asta ....stiu ca mai e foarte buna (cel putin pentru teo a fost foarte buna cand a avut alergie de la intepaturi de insecte) si pentru iritatii CICALFATE de la AVENE

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

liana buna idee, taiem bilete la intrare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau...s ainteleg ca Rebe este rosie asa ca un oparit sau are si bubite???Ca si Antonia mea a patit de la Pampers,daca este doar rosie eu i-am dat cu crema de la Nivea-sensitve, este o cutie de metal asa cum erau inainte dar cu bleu si este speciala....imi palce mult ca este grasa.
De fapt, eu d ela 2 luni nu-i mai dau cu bephantene, ci cu cea de la Nivea din tub vertical.Dar acum cu iritatia asta dr. mi-a zis de asta Sensitive care mi se pare tare buna numai dupa 2 zile de la folosire.
IAr daca face bubite...sa-mi zici ca iti zic ce ne-a dat noua.
Cea de galbenele mi se pare si mie buna, dar numai in situatia in care "dumneaei" sta la aer nicidecum in pampers.
Si eu o mai las pe Antonia fara pampers, dar surprizele se tin lant.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, e rosie si are niste brobonele mici...De cand am vazut ca se irita , cca 2 saptamani am incercat mai multe variante, printre care si Nivea, cea cu zinc si n-a mers. Si galbenele si bepanthene...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Bitza, e rosie si are niste brobonele mici...De cand am vazut ca se irita , cca 2 saptamani am incercat mai multe variante, printre care si Nivea, cea cu zinc si n-a mers. Si galbenele si bepanthene...

POZE

POVESTEA NASTERII

aaa, am uitat..ar mai fi violetul de gentiana!!

Mergi la inceput