Puiuti de Randunici 2008!!! (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

si de la mine.de cand nu m-am mai trezit la ora asta, dar avand in vedere ca s-a culcat aseara la 6 era normal sa se trezeasca la 7.....asa ca la treaba!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Vreau si eu cafea, muuuulta cafea!!!
Bubu meu s-a trezit la 4, a stat treaz si m-a marait pana la 5.30 si de atunci 5 min de somn, 5 min de maraiala
Sunt chiauna de somn, ma declar invinsa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, vin si eu la cafea!

Cami, imi pare rau de tine si sper din suflet sa fie doar o perioada scurta. Eu m-am obisnuit cu noptile astea, dar la mine se intampla de multe luni . M-am obisnuit cu foarte putin somn si de multe ori spre dimineata cand doarme Rebecca cate o ora , eu stau si astept sa se trezeasca! Asta e, creste fata...

Tuchi, cum se mai simte Seb? Spune-mi si mie te rog, ce mai papa Sebaceu in perioada asta? Vreau sa ma mai inspir si eu...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI VLAD DE MAIA SI ANDRA DE MIHUTZA, SA FI-TI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII 100 DE ANI!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

S-a culcat Rebecca, asa ca merg sa vizionez poze ca-s restanta rau...

Revin..., poate mai apar randunici intre timp .

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut..
si noi aceeasi noapte cu treziri cam la o ora, dar vorba lu' Clau, deja-s obisnuita, nu mai e asa tragic..au trecut 3 luni jumate!
sunt aici cu voi pana pe la pranz..cu inima cam stransa..iub a plecat cu soacra-mea la intitutul oncologic sa faca o mamo..a gasit un nodul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Doamne, fetelor, fata mea se trezeste o data pe noapte si tot mi se pare greu. Cand ma gandesc la voi...

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Luny, sa iasa bine mamo..., stai linistita, nu te ingrijora pana nu sti ceva clar.

Am vazut poze frumoase de puiuti, Luca de Cami in parc si apoi pe salteluta de joaca, nu am gasit pozele de Vio, oare pe unde-or mai fi ca am cautat in capitolul anterior...
montajul lui Sovi din Delta este deosebit..., Teo de Liana este mortala si sigur mai am de vazut ...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! si Tudor a fost foarte matinal, s-a trezit la 6...si la 8 si ceva l-am adormit ca era somnoros...acum tocmai l-am auzit ca s-a trezit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

neata neata
M-am trezit si eu intrebarile de dimineata? Cum sunt bebeii care au fost muciosi fara febra cam in aceeasi perioada cu Vladutz? Clau,Luny,Puca, Olgutza...Nicoleta parca...ai vostri cum sunt acum? Ca Vladutz e mai bine nu zic nu, dar in continuare are muci , in continuare aspir, uneori imi pare putin ragusit , alteori nu...am terminat sticla de Eurespal si nu stiu ce sa fac...sa sun iar la doctor, sa mai stau?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput