Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 6
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Elle eu as duce-o la Medlife pentru medici. Pentru analize as face investigatiile la alt laborator. Stiu ca pt tine e cam departe insa la Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes eu nu am avut probleme niciodata. Si fetele alea au o mana tare buna. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Sau la Babes e ok ...dar nu Medlife, cand au auzit aia la Cantacuzino cum mi-au facut la Medlife s-au crucit.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monicaa
Si eu zic ca o sa ii fie mai bine dar uite ca aseara parca ma apucasera toti dracii. Sper ca chestii gen hepatita sa nu apara. Aici e obligatoriu atest de la medic ca sa primeasca copilul. Trebuie facut control, analize, toate vaccinurile la zi.Plus ca sunt putini in grupa (10 copii). Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Monica dar de ce nu ii faci vaccin antihepatita A daca iti este teama ?
Asa e protejata.
Si da, trebuie sa te inarmezi cu rabdare, primul an de colectivitate e cel mai greu din punct de vedere imunitar, indiferent de varsta copilului.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Neata, Helene, dak de duci la Victor Babes, tre' sa te duci cu 2 pungutze, in cazul in care vrei si sumar si urocultura - eu asa am patit (m-am certat cu ele, ca numi-au spus la telefon), noroc c aeu ii recoltasem 2 pungutze, inideea sa ma duc cu una la Cantacuzino. Dak te duci la Cantacuzino (ca-i mai aproape de tine), poti sa te duci doar cu o pungutza; pt ambele analize insa, iti trebuie cam 20 ml. Insa tre' s-ajungi pana la 11:00 am. (Dak te duci cu Eva la 7:30 cand deschid si vrei sa-i faci si analize de sange + exudate, intri in fata ca ai prioritate cu bebe) Mai am o sugestie: dak te duci la Gr Alexandrescu cere sa-i faca si STANSFELD-WEBB (cred ca as ase scrie); e o analiza care 'verifica' leucocitele si hematiile - dak sunt prea multe leucocite, clar infectia este urinara; din pacate doar la spitalul asta (si cred ca si la Budimex) se face analiza. Off, fata si pe mami, sa aibe curaj.Grati.ela, sanatate mamei tale! Din auzite, dak are vrsta pana in 60 de ani, recuperarea este mai rapida. Repet, asta am auzit la cineva care a facut o astfel de operatie; nu spun din experienta. Am uitat sa spun c-am vazut-o in poze, pe Amandine - o dulceata de fetita! Na, suna tel; revin! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Copiii au prioritate la orice ora in intervalul de recoltare...eu cu Marc am fost la 9.30 si am intrat in fata
Roli mamica de Andrei
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
emabucuresti spune:
La multe lunite si la multi ani
DARIA
ANTONIA
TUDOR
RAZVAN
LUCA
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
nu gasesc formularul despre petrecere, as fi vrut sa completez si eu
Fetelor am ma intrebat eu aici dar nu mi-a raspuns nimeni, stiti cumva unde gasesc borcanele cu hrana Humana? Nu deserturi ci legume cu carne. Am ametit cautand. Bebe nu mai apreciaza deloc papa facuta de mine. De fapt e mofturos de la dintisori cred, dar i-as da cate un borcanel din cand in cand ca am ametit gatind si el sa refuze. Nestle nu imi plac deloc..
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
cynthia_ spune:
| citat din mesajul lui stancutza Fetelor, poate va mai inveselesc putin...noul stil de gimnastica pt bebei? Cine are curaj???? http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
mai fetelor asa trebuie facut sau e ala nebun?
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui stancutza Fetelor, poate va mai inveselesc putin...noul stil de gimnastica pt bebei? Cine are curaj???? http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
hai ca-mi venea sa plang ... asta e maltratare!!!! eu nu cred ca e adevarat .. cred ca era o papusa ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti nu gasesc formularul despre petrecere, as fi vrut sa completez si eu Fetelor am ma intrebat eu aici dar nu mi-a raspuns nimeni, stiti cumva unde gasesc borcanele cu hrana Humana? Nu deserturi ci legume cu carne. Am ametit cautand. Bebe nu mai apreciaza deloc papa facuta de mine. De fapt e mofturos de la dintisori cred, dar i-as da cate un borcanel din cand in cand ca am ametit gatind si el sa refuze. Nestle nu imi plac deloc.. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Scuze, Eu nu am vazut intrebarea.
Eu ii iau din farmaciile Dona. Uneori gasesc si in Mega Image. Sau in alte farmacii dar mai rar.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
roli25 spune:
| citat din mesajul lui monicaa Buna dimineata mamici Elle off..speram ca ati scapat fara febra azi-noapte. Bafta multa la analize!! Cat despre luat sange, din vena merge mai repede decat din deget. Daca are mana buna doctorul in 2 minute sunteti gata si fara lesinuri. Clarei i-a luat dintr-o vena de pe frunte. A mers foarte repede, nu a ramas semn nimic. Si bubulina a urlat numai pentru ca am tinut-o. Cum i-am dat drumul cum a zambit de unde trag concluzia ca luatul de sange nu a durut-o. Pupici multi si de la noi si tinem pumnii!!! ![]() Gratiela imi pare rau pentru mama ta. Sa dea Domnul sa se recupereze repede si fara complicatii. Eu am avut o noapte grea. Cred ca m-am emotionat prea tare ieri la gradinita ca aseara nu puteam sa adorm. Ma apucase asa o durere in suflet de parca mi-ar fi furat-o cineva pe Clara. M-am tot dus la ea in camera, ce sa mai..am bantuit ca nebuna prin casa. Pana la urma a invins oboseala dar acum sunt cumva bulversata. Sper sa imi revin pana luni ca o sa ii transmit starea si apoi sa vezi urlete. Uff..grea e meseria asta de mamica cateodata Aaa..si apropo de raceli, virusi and co...pediatra mi-a urat ieri nervi tari pentru primul an (asa zisul an de imunizare) iar una din educatoare a remarcat la intrebarea mea "are voie sa vina la gradi daca ii curge un pic nasul de ex" ca ii va curge un pic nasul cam un an de acum incolo Recunosc ca in sufletetul meu tot sper ca nu va fi asa de rau. Pupici Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Welcome in to the club! Anu' asta, incepand din Aprilie de cand merge Marc la gradi au muci amandoi permanent cu mici pauze. Marc aduce balaurii de la gradi si Andrei, constiincios, ii ia pe toti.

Roli mamica de Andrei
BAIETII MEI IUBITI
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Am intrat si eu pe fuga sa vad ce a facut Eva azi noapte - din pacate am citit vesti proaste
... Ellenuta o sa fie totul bine!
Fa-i toate analizele si tb sa descoperiti cauza febrei...Sanatate multa!
Stancuta am ras cu lacrimi la filmulet! Sincer nu as avea curaj sa o dau pe Daria pe mainile lui...![]()
Monicaa imi inchipui ca iti este greu sa o lasi la gradinita, dar o sa va obisnuiti amandoua...
LauraI o
si un
ca sa iesi din butoi!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)