Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetelor, poate va mai inveselesc putin...noul stil de gimnastica pt bebei? Cine are curaj????

http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna dimineata mamici

Elle off..speram ca ati scapat fara febra azi-noapte. Bafta multa la analize!! Cat despre luat sange, din vena merge mai repede decat din deget. Daca are mana buna doctorul in 2 minute sunteti gata si fara lesinuri. Clarei i-a luat dintr-o vena de pe frunte. A mers foarte repede, nu a ramas semn nimic. Si bubulina a urlat numai pentru ca am tinut-o. Cum i-am dat drumul cum a zambit de unde trag concluzia ca luatul de sange nu a durut-o.
Pupici multi si de la noi si tinem pumnii!!!

Gratiela imi pare rau pentru mama ta. Sa dea Domnul sa se recupereze repede si fara complicatii.

Eu am avut o noapte grea. Cred ca m-am emotionat prea tare ieri la gradinita ca aseara nu puteam sa adorm. Ma apucase asa o durere in suflet de parca mi-ar fi furat-o cineva pe Clara. M-am tot dus la ea in camera, ce sa mai..am bantuit ca nebuna prin casa. Pana la urma a invins oboseala dar acum sunt cumva bulversata. Sper sa imi revin pana luni ca o sa ii transmit starea si apoi sa vezi urlete. Uff..grea e meseria asta de mamica cateodata

Aaa..si apropo de raceli, virusi and co...pediatra mi-a urat ieri nervi tari pentru primul an (asa zisul an de imunizare) iar una din educatoare a remarcat la intrebarea mea "are voie sa vina la gradi daca ii curge un pic nasul de ex" ca ii va curge un pic nasul cam un an de acum incolo deci poate veni. Recunosc ca in sufletetul meu tot sper ca nu va fi asa de rau. Vom vedea.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Citat:
Fetelor, poate va mai inveselesc putin...noul stil de gimnastica pt bebei? Cine are curaj????

http://www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Wow..cam extrem..dar lui zapacita asta mea mica sigur i-ar place!! Cu cat o zmotocesti mai mult cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

sunt amarata...mama mea trebuie sa-si puna proteza totala de genunchi. are gonartroza si in urma rmn-ului a reiesit ca genunchiul e distrus total. Stiu ca recuperarea este f.grea. mai mult ca sigur ca va sta o luna la mine pt ca am lift si poate cobora pt a merge la gym de recuperare. Tre sa caut bona sa stea si cu Tudor miercuri si joi cand am ore...poate se da legea cu 85% si reintru in CIC. revenind la mama la celalalt genunchi are ruptura de menisc...azi era foarte deprimata...of fetelor, mama este o persoana activa...ea ma ajuta enorm si cu gospodaria, cu copiii...sa va spun ca dupa o viata petrecuta la Braila acum 5 ani a vandut tot (si locul de veci!) si s-a mutat in Bucuresti pt a fi alaturi de noi...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Grati am un doctor extraordinar de bun. Eu mam operat acum 5 ani la genunchi cu artroscopie. Nu vrei s-o vada?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Lasa, Monica, e mai bine pentru ea, o sa fie mai sociabila si nici n-o sa ai scandalul pe care l-ai fi avut daca o dadeai pe la 3 ani.Eu vreau sa o dau pe la 2 ani la gradi daca gasesc prin apropiere.Mie nu mi-e de raceli, mi-e de hepatite, imi amintesc cand eram mica a venit o fetita cu hepatita vreo cateva zile pana si-au dat seama. Nu-mi mai amintesc exact cine si cum si-a dat seama(sigur nu parintii) si dupa aia am stat toti cu frica sa nu facem si noi.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Danonique nici la mine nu mai sta Clara de mult, nici la imbracat, nici la schimbat pampersi. Chiar saptamana trecuta mi-a tras un calcai in san de mi-a facut vanataie.

Ca sa o tin totusi cat de cat pe loc ii dau chestii "interzise": cutia de crema, telefonul, telecomanda. Dar sa nu iti imaginezi ca asa chiar sta cuminte. Relativ cuminte ar fi mai corect, unde relativ e cu mare mare indulgentza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

da, ii fac. nu am ce sa mai astept. episoadele astea de febra sunt multe si uite ca nu trece febra asta.

o sa merg la medlife. acolo recolteaza la orice ora??? ca eu as merge dupa-amiaza.

lala, elia, ramo, ali, cristina

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ellenuta mie analize loa Medlife mi le-au facut varza...Roxanei la fel, iti recomand sa i le faci la Cantacuzino

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle of imi pare tare rau ca Eva face febra, sper sa aflati cat mai curand cauza si sa actionati. sanatate multa frumoasei tale!

Grati sanatate multa mamei tale! de incurajare iti spun ca o bunica de-a mea a avut probleme mari cu genunchii si cu operatie s-a rezolvat, pe rand la interval de cateva luni la fiecare genunchi, acum e sprintena . Cu descoperirile medicale de azi se rezolva si se recupereaza usor aceste probleme ortopedice ale femeilor mai in varsta.Bafta multa sa gaseasca un medic bun!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hai ca v-am zapacit ..

lala, roxanici

ok, i le fac la cantacuzino. trebuie s-o duc nemancata, nu? adica ii dau masa de seara si nu ii mai dau nimic apoi, nici ceai macar, nu? daca ii fac si exudate si sange .. urina cat de "proaspata" trebuie sa fie? din dimineata respectiva, nu??

iar la sange cer .. hemograma completa, vsh si aslo? mai trebuie ceva??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

La exudate trebuie sa aiba gatul uscat, deci nimic de baut inainte, altfel e contaminata proba.
Daca tot o intepi cere si o calcemie si o analiza de fier. Astea oricum trebuie facute la un an, asa ca impusti 2 iepuri.
La urina : e de preferat sa fie de maxim 2 ore proba.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
Lasa, Monica, e mai bine pentru ea, o sa fie mai sociabila si nici n-o sa ai scandalul pe care l-ai fi avut daca o dadeai pe la 3 ani.
Eu vreau sa o dau pe la 2 ani la gradi daca gasesc prin apropiere.
Mie nu mi-e de raceli, mi-e de hepatite, imi amintesc cand eram mica a venit o fetita cu hepatita vreo cateva zile pana si-au dat seama. Nu-mi mai amintesc exact cine si cum si-a dat seama(sigur nu parintii) si dupa aia am stat toti cu frica sa nu facem si noi.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Si eu zic ca o sa ii fie mai bine dar uite ca aseara parca ma apucasera toti dracii. Sper ca chestii gen hepatita sa nu apara. Aici e obligatoriu atest de la medic ca sa primeasca copilul. Trebuie facut control, analize, toate vaccinurile la zi.
Plus ca sunt putini in grupa (10 copii).

Mergi la inceput