Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

DARIUCA

ANTONIA

TUDOR

RAZVAN

LUCA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

da, ii fac. nu am ce sa mai astept. episoadele astea de febra sunt multe si uite ca nu trece febra asta.

o sa merg la medlife. acolo recolteaza la orice ora??? ca eu as merge dupa-amiaza.

lala, elia, ramo, ali, cristina

Eva creste mare
Eva

Elle eu as duce-o la Medlife pentru medici. Pentru analize as face investigatiile la alt laborator.
Stiu ca pt tine e cam departe insa la Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes eu nu am avut probleme niciodata. Si fetele alea au o mana tare buna.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

VELA

Luca Gabriel (miki_mamika),Razvan Gabriel (raca),Tudor Gabriel (grati.ela), Daria Maria (nemary),Antonia Izabela (cristacoman) SA FITI SANATOSI SI VOIOSI

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Helene, dak de duci la Victor Babes, tre' sa te duci cu 2 pungutze, in cazul in care vrei si sumar si urocultura - eu asa am patit (m-am certat cu ele, ca numi-au spus la telefon), noroc c aeu ii recoltasem 2 pungutze, inideea sa ma duc cu una la Cantacuzino.

Dak te duci la Cantacuzino (ca-i mai aproape de tine), poti sa te duci doar cu o pungutza; pt ambele analize insa, iti trebuie cam 20 ml. Insa tre' s-ajungi pana la 11:00 am.

(Dak te duci cu Eva la 7:30 cand deschid si vrei sa-i faci si analize de sange + exudate, intri in fata ca ai prioritate cu bebe)

Mai am o sugestie: dak te duci la Gr Alexandrescu cere sa-i faca si STANSFELD-WEBB (cred ca as ase scrie); e o analiza care 'verifica' leucocitele si hematiile - dak sunt prea multe leucocite, clar infectia este urinara; din pacate doar la spitalul asta (si cred ca si la Budimex) se face analiza.

Off, fata si pe mami, sa aibe curaj.

Grati.ela, sanatate mamei tale! Din auzite, dak are vrsta pana in 60 de ani, recuperarea este mai rapida. Repet, asta am auzit la cineva care a facut o astfel de operatie; nu spun din experienta.

Am uitat sa spun c-am vazut-o in poze, pe Amandine - o dulceata de fetita!

Na, suna tel; revin!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da , are dreptate Roxana. La Babes vor doua recipiente de urina. Si la copii si la adulti.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Noi am facut Stansfeld-Webb la euroclinic, unde am facut si restul. Credeam ca e ceva standard si se fac peste tot. De-asta m-au si foit 3 zile sa duc probe pentru ca nu ajungeau pentru toate.Acum nu stiu cat sunt de bune rezultatele, tot mai bine sa mergi la laboratoare de incredere.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Noi am facut Stansfeld-Webb la euroclinic, unde am facut si restul. Credeam ca e ceva standard si se fac peste tot. De-asta m-au si foit 3 zile sa duc probe pentru ca nu ajungeau pentru toate.
Acum nu stiu cat sunt de bune rezultatele, tot mai bine sa mergi la laboratoare de incredere.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Uite ca nu stiam de EUROCLINIC; eu am intrebat la MEDLIFE, CANTACUZINO si VICTOR BABES.

O sa intreb si la CMU.
Am inteles ca pt analiza asta le trebuie niste reactivi (sau cum s-or nimi subsbstantele alea) speciali care le au doar anumite spitale. Prostii de-ale lor

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

analiza asta Stansfeld-Webb se face si la cantacuzino?? m-am uitat in lista lor si nu am vazut-o ..

sange ii ia din deget sau vena??? pai io cred ca lesin acolo daca ii ia din vena ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Elle, ce noapte ati avut! Pup si sa-i dati repede de cap si sa se faca bine Bitzilina dulce!

Cu recoltatul...cel mai mare succes il ai daca o prinzi chiar in momentul cand face, e mai bine in picioare intr-adevar ca minimizezi pierderile, dar si culcata merge, cu conditia sa nu fie pus pampersul, ca se turteste punga si continutul ajunge tot in pampers. Asta din experienta mea.

Eu ultima oara i-am suflat Sofiei aer rece pe burtica, si a facut mititica...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput