Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

hai ca azi am timp de scris. va ziceam acum fro 2 saptamani ca imi ramasese inima la o salopeta cosmonaut de iarna ptr mandra... pe care nu am luat-o initial pentru ca e mica. ei bine,... vinerea trecuta am luat-o ca nu mai puteam . chit ca o imbrac in ea doar cand o scot din spital si tot imi fac nebunia

Nu-i faci si poze sa-l vedem si noi?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Cristi mama nu sari asa, ca ma sperii.
Eu din comoditate am facut analiza la cmu, ca e aproape de serv, ca e moka, ca stiu alea sa ma intzepe, ca am facut si la municipal, spital de stat dar am platit (!) si a durat mai putzin e drept daaar mi-a luat sange o baba , scuzati, si nu a vazut prea bine unde baca acu', plus a avut un ac f gros si am ramas cu ditamai vanataia si tot asa, motiv pt care a doua oara m-am dus la cmu, adica acu' la 28 sapt...
Eu am mai facut "vaccinul" (pun in " ca nu e vaccin propiu-zis) si la amnio, pt ca exista riscul ca sangele mamei sa intre in contact cu sangele fatului, plus dr meu recomanda PROFILACTIC sa il faci la 28-30 sapt si nu e singurul, parca si Lisa e in aceasi situatie.
Dar exista si dr-i, ca al tau, care il fac numai dupa nastere, si sor'mea are rh- si i l-a facut in primele 72 h dupa nastere, so..nu stiu cine are dreptate, dar rau nu-ti face. numai dc nu-l faci e naspa, eu cel putin asa am inteles.

In alta ordine de idei, cu totul alta, Andre_ea si eu am [rimit de la sor'mea, care are fetita 2 saci de lucruri, cam pana la 6 luni, nu toate groase, ca e nascuta in mai, si cu exceptia celor ffff roz le-am luat chiar dc sunt de fetita. Acum sper ca pe al 16 ani sa nu-l aud cu "la naiba" sau alte asemenea expresii.

Andreea 29+ cu Andrei

eu nu la tine am sarit mai

da 3 saptamani? poate am eu noroc si am dat peste asistente cu mana usoara - nu platesc nimic, ca e la stat, dar trebuie sa imi duc singura seringa si ac de fiecare data (da asa stiu sigur ca e subtire)

mi se pare mult sa dai 4 mil pe veccin - mai ales daca deja ai facut o data si mai faci si la nastere. adica de 3 ori la aceeasi sarcina? dar daca doctorul zice sa il faci si ca nu il afecteaza cu nimic pe bebe si tu vrei sa il faci fa-l. da nu-l poti gasi de cumparat mai ieftin?

of of, sau ca sa zic mai bine "la naiba!!!"

stiu alina si roxana - o saptamana in spital mi se pare enorm, chiar daca is eu pasionata de spitale si doctori si chestii... da tot eu mor daca nu ma spal zilnic pe par . o sa fie nasol un pic da ne trece. numai sa ma lase cu laptop sa am film seara sa pot sa dorm.

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ttentzica, felicitari pentru fetita! Interesanta schimbare de situatie.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dalma, iti mai trebuie ceva body-uri totusi.. ca salopeta se pune peste un body.
Andre_ea, tot zic ca pozez minunea ca prea am visat la ea. pun poza cand o fac, promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mai am 3 ore de munca, dupa care sunt oficial in prenatal...youpiiiii!!!!

Justme 30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Chiar, Roxana, fa-ne poza la salopeta sa o vedem si noi!! SWa o poarte sanatoasa printesa

Spic de grau, MULTUMIM! A fost foarte emotionant! Cred ca cel mai frumos lucru de pe lumea asta este sa simti cum iti creste in burtica un sufletel si apoi sa-l aduci pe lume si sa-l simti la pieptul tau, cum te vrea, cum depinde de tine, sa-l hranesti....este EXTRAORDINAR!

Lavini, ai dreptate si te inteleg perfect!! Si eu am fost cu Ana cand avea un an si 3 luni pe avion si a fost GREU frate...nu avea stare, a si plans ca nu o lasam sa faca ce vrea ea...UF! Am zis ca pana nu ma inteleg cu ea nu o mai iau.

Fetelor, pentru ca nu am anticorpi de toxoplasma, pe mine ma pune Dr. mea sa repet analiza din luna in luna :-) Cred ca s-a dilit
La voi cum e??

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

just - ce bine de tine

eu am cumparat un cosmonaut alb alb - da imi place ca are 2 fermoare de sus pana jos

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Vroiam sa zic si eu ceva, dar nu mai stiu ce, azi am dormit foarte mult, pana la ora 13...

Am luat in greutate, pana acum, 8,5 kg.

Maine implinim 32 de saptamani, deci AMR 8...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Hip! Hip! Ura pentru Alexandra mica! Chiar asa, cand v-a zis ultima oara ca e baietel? Al meu a fost baietel si la 12 si la 18 saptamani. Acum o sa merg la 28 si sper sa ramana tot asa, ca ne-am obisnuit cu ideea si fetita avem deja. Dar stii cum e, cum vrea Dumnezeu, numai sanatos sa fie. Asta e cel mai important.

Ciufika si eu ma tot la rezerva, dar am aceeasi dilema cu tine. Daca nasc natural, cand sa o rezerv, ca pot naste si la 36,37,40,41 saptamani... Plus ca data trecuta am stat singura intr-o rezerva, asa s-a nimerit si era sa nasc singura in salon. S-a facut schimb de tura si cred ca ptr o perioada au uitat de mine sau nu stiu, ca eram si departe de camera asistentelor...si m-am tarat mai mult sa le zic ca nu mai pot..m-am dilatat si foarte repede, in fine. Apoi ma gandeam ca daca eram mai multe fete in salon, m-ar fi ajutat si ele, chemau asistentele, mai vorbeam, mai ne tineam de urat...nu stiu cum e mai bine...rezerva e buna dupa ce nasti, sa stai singura cu bebe, sa te odihnesti...cat poti...

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Cristi ziceam si eu as, nu am interpretat ca ai sarit la mine.
Ce-mi place mie tzara asta in care traim, ca ne ducem la spital cu ac, seringa, vaccin..bine ca platim o gramada de bani la stat.
"Vaccinul" e f greu de gasit, cel putzin in Buc, la amnio am avut noroc ca am facut-o la medlife si mi l-au asigurat ei (contracost bineinetels, dar la cat a costat amnio, vaccinul a fost mizilic), as ca Cristi incearca sa ti-l procuri din timp dc nu ti-l dau de la spital Se tzine la frigider, cica.

Andre_ea, hai sa facem schimb de cosmonauti sau de copii?

Rox, ce-mi place cand mai pov si tu despre tine, ca rar o faci. asteptam poze.

Eu am primit tot de la sor'mea si niste lucruosare de baieti, luate special pt bb Andrei, bleu bineinteles, in rest eu nu i-am luat nimik de imbracat, inca.
In schimb ne-am apucat de camera. Am luat patut de la barza, masa de infasat (se fixeaza pe patut), dulapul as vrea sa-l iau de la ikea in we, am luat covorase si lampa cu mickey mouse + abtipilduri cu aceleasi personaje, perdea cu "cars" + abtipilduri (asa se scrie?) tot cu cars, ca ne-am gandit sa fie 2 teme in camera, pe pereti dif : mickey si cars. Acum ce ar vrea copilu', cine stie.

Andreea 29+ cu Andrei

Mergi la inceput