Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
cristi_2003 spune:
mie mi-a zis deja ca au la spital vaccinul - faza cu seringa mi s-a parut si mie aiurea, ca o sringa de 5 cum duc eu costa 2-3 mii de lei vechi, dar ...
of, si mocheta trebuie sa ii fac la puiut
29+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI
Ciufik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Hip! Hip! Ura pentru Alexandra mica! Chiar asa, cand v-a zis ultima oara ca e baietel? Al meu a fost baietel si la 12 si la 18 saptamani. Acum o sa merg la 28 si sper sa ramana tot asa, ca ne-am obisnuit cu ideea si fetita avem deja. Dar stii cum e, cum vrea Dumnezeu, numai sanatos sa fie. Asta e cel mai important. Ciufika si eu ma tot la rezerva, dar am aceeasi dilema cu tine. Daca nasc natural, cand sa o rezerv, ca pot naste si la 36,37,40,41 saptamani... Plus ca data trecuta am stat singura intr-o rezerva, asa s-a nimerit si era sa nasc singura in salon. S-a facut schimb de tura si cred ca ptr o perioada au uitat de mine sau nu stiu, ca eram si departe de camera asistentelor...si m-am tarat mai mult sa le zic ca nu mai pot..m-am dilatat si foarte repede, in fine. Apoi ma gandeam ca daca eram mai multe fete in salon, m-ar fi ajutat si ele, chemau asistentele, mai vorbeam, mai ne tineam de urat...nu stiu cum e mai bine...rezerva e buna dupa ce nasti, sa stai singura cu bebe, sa te odihnesti...cat poti... Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S) |
Anuc la municipal ai nascut prima data? Iarta-ma dc ai scris si nu am fost pe faza. iar ce pov tu suna naspa, singura cuc? mai bine la gramada
Andreea 29+ cu Andrei
roxanaz spune:
citat din mesajul lui cristi_2003 numai sa ma lase cu laptop sa am film seara sa pot sa dorm. |
hehe iepuras tu glumesti, zau . o sa fii asa obosita de o sa dormi in picioare, pe jos, in pat... oriunde . da laptop-ul e bun la trimis mesaje pe DC in schimb cand ai 3 minute libere .
Andreea (ciufik) multumesc, tu esti o draguta . cam rar prind eu timp liber la job in ultimul timp sa mai vb cu voi...uite azi imi scot parleala
Alina nici eu nu am anticorpi de toxo.... mai repet odata peste 2-3 saptamani analiza si atat. convinge-o pe dr ta sa te mai sara cate o tura
Selene, e ff bine 8.5kg, zau.
Ciufik spune:
citat din mesajul lui Alina1976 Fetelor, pentru ca nu am anticorpi de toxoplasma, pe mine ma pune Dr. mea sa repet analiza din luna in luna :-) Cred ca s-a dilit La voi cum e?? Alina30+ cuADINA-IOANA AMR 10 saptamani! Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Alina, eu am facut analiza de toxo in primul trim si in al 2 lea si cica dr meu o recomanda si in al 3 lea. De unde trag concluzia ca dra ta nu e chiar dilie, sau putzin doar . Mie dr-ul mi-a zis ca nu imi da mai des sa o fac, ca l-am eu intrebat eu paranoica de mine, ca manac la cantina la serv si mi-e frica, ca si asa dupa 1 luna iese in analize, so..
Dar mai bine sa stii ca esti ok.
Andreea 29+ cu [baietel} Andrei
dalma spune:
fetelor, cosmonaut e asta?????
http://www.marksandspencer.com/gp/product/images/B0019FJWZE/ref=dp_product-image/276-1357189-9096869?ie=UTF8&n=75584031&mnSBrand=core
Roxana, acestea sunt salopetele de care vorbeam:
http://www.marksandspencer.com/gp/product/images/B001160G38/ref=dp_product-image/276-1357189-9096869?ie=UTF8&n=75581031&mnSBrand=core
Sub astea se da body? Sincer habar nu am...vai ce varza sunt
Voiam sa va intreb si de lenjeria pentru patut...
am vazut cearceaf cu elastic care parea ok, dar plapuma parea sintetica si nu prea stiu ce sa cumpar.
Nu vreau sa fiu snoaba si sa dau o gramada de bani pe ceva "de marca" dar nici nu vreau sa iau ceva nashpa sub care sa transpire si sa fac mai mult rau decat bine...
Doamne ai grija de Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
justme25 spune:
Mama dalma, nu stiu cum stai tu fara chiloti si fara tamponase d-alea de zi cu zi..eu schimb cel putin 2 pe zi. Altfel m-as simti uda toata si nu in sensul bun al cuvantului
Justme 30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
cristi_2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanaz
hehe iepuras tu glumesti, zau . o sa fii asa obosita de o sa dormi in picioare, pe jos, in pat... oriunde . da laptop-ul e bun la trimis mesaje pe DC in schimb cand ai 3 minute libere . Andreea (ciufik) multumesc, tu esti o draguta . cam rar prind eu timp liber la job in ultimul timp sa mai vb cu voi...uite azi imi scot parleala Alina nici eu nu am anticorpi de toxo.... mai repet odata peste 2-3 saptamani analiza si atat. convinge-o pe dr ta sa te mai sara cate o tura Selene, e ff bine 8.5kg, zau. |
nu glumesc - sa cad in cap de obosita, fara film nu pot sa dorm decat in cateva ore de chin. si poate in prima si a doua seara cand o sa fiu mai anesteziata dorm - da in a sasea???
chiar care va pricepeti - ce sa fac sa am net cu mine? nu mi-as face abonament la zapp sau connex numai pt o saptamana, ca acasa am si normal si wireless (il fur de la parcul din fata)
29+ cu T. Carol
AMR 9 SAPTAMANI
Ciufik spune:
Cristi esti asa de scumpa! Mi=a placut faza cu laptop-ul
Eu dc n-as fi vazut la sor'mea ce inseamna bebe mic, cred ca gandeam ca tine, ca bebe o sa doarma toata ziua, ca o sa manance mult si bine, si ca in concluzie o sa ma cam plictisesc, dar nu e deloc asa. asta in conditiile in care nepotzica mea a fost un copil cuminte, fara colici sau alte probleme.
Eu sunt convinsa ca asa cum in "gravidenie" nu ne sta capul decat la burtica, contractii si ce mai simtim, asa e si cu bebe mic: cat mananca, de ce se intinde, de ce se uita crucis, de ce are "nu stiu ce", e ok, nu e ok si tot asa, plus marea oboseala fizica si psihica, zic si eu.. Ne confirma acum Rox, Naty, Alina, Ariya...
Andreea 29+ cu Andrei
cristi_2003 spune:
si eu vroiam sa intreb de lenjerii -astea din magazine au si fata de perna si de pilota. da daca nu-l invelesti si nu-i dai perna iti trebuie doar cearceaf, nu?
29+ cu T. Carol
AMR 9 SAPTAMANI
Anuc spune:
Ciufika, da, mama, la Municipal, dar n-a fost nasol pana la urma. Chestia a fost ca eu m-am internat sa nasc si s-a trezit matusi-mea ca o stie pe asistenta sefa de acolo. A sunat-o si a "aranjat" ea sa fie bine. Si m-au mutat singurica intr-o rezerva, cu baie, frumos. Numai ca de unde nu ma dilatam deloc, mi-au facut nu stiu ce injectie cu scobutil parca si m-am dilatat dintr-o data prea mult. Nu stiu sa-ti zic, dar mie mi s-a parut mult timpul in care nu a venit nicio asistenta si asta am banuit eu, ca era schimb de tura.In chinurile alea poate doar mi s-a parut, nu stiu. Nu trebuie sa-ti faci griji, asa a fost cu mine si s-a terminat totul cu bine. Moasele au fost super, m-au ajutat mult, au stat cu mangaieri si vorbe bune cat m-am chinuit si asta conteaza f mult, sa le simti aproape. Si asta nu ptr ca "intervenise" matusi-mea. asa se purtau din ce am vazut cu toate mamele. Plus ca eu vroiam sa le mai indes cate ceva in buzunar si au zis ca nu primesc nimic inainte (mi-au dat de inteles ca daca vreau sa le dau ceva dupa nastere, e ok). Acum nu stiu cum o mai fi, au trecut aproape 4 ani de atunci, dar sper sa am parte de acelasi tratament.
Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)