Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ttenzica, super tare, sa iti traiasca printesa!!!Am si eu o intrebare:la cate saptamani ti s-a spus ca o sa ai baietel? sunt curioasa daca se mai schimba si la mine....Voi va doreati mai mult fetita sau baietel??

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ttenzika, felicitari pt pasarica!Imi place Alexandra, se afla cumva si pe lista mea, ca tac-su e Alexandru si mi-ar place sa mosteneasca...

Alina, nu il iau pe Andrei, ca nu pot sa zbor 3 ore jumate cu el in brate.Am fost in vara asta cu el cu avionul si parca a avut limbrici, s-a foit continuu...nu am avut probleme, doar ca m-a epuizat...Acu cu burtica e ma greu sa ii fac fata.
Cred ca ar trebui totusi sa ii scoti laptele fetei din alimentatie, chiar dc o sa ii fie greu si o sa mai faca fitze, dar important e sa se faca bine cat mai repede.

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Andreea, stiu ca ti-ai luat... te-am chitait si atunci . eu o sa o imbrac pe maimuta in salopete bleu de exemplu.. cu animalute si alte goange... nu vad de ce nu.

Mey, mie mi-a plasat sor-mea si niste costumase (tricou cu pantalon scurt) clar de baieti, cu minge de fotbal si aspect de echipament sportiv de baiat. Chiar asa n-am de gand s-o imbrac pe biata fata. Nu "tusesc" la culori, da' macar sa aibe aspect unisex.
Plus ca multe lucruri nu se vor potrivi cu varsta si anotimpul. Tocmai ce am vazut printre hainute un maieut superb de 3 luni, dar ma indoiesc ca va putea sa-l poarte fi-mea la 6 luni.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Cristi mama nu sari asa, ca ma sperii.
Eu din comoditate am facut analiza la cmu, ca e aproape de serv, ca e moka, ca stiu alea sa ma intzepe, ca am facut si la municipal, spital de stat dar am platit (!) si a durat mai putzin e drept daaar mi-a luat sange o baba , scuzati, si nu a vazut prea bine unde baca acu', plus a avut un ac f gros si am ramas cu ditamai vanataia si tot asa, motiv pt care a doua oara m-am dus la cmu, adica acu' la 28 sapt...
Eu am mai facut "vaccinul" (pun in " ca nu e vaccin propiu-zis) si la amnio, pt ca exista riscul ca sangele mamei sa intre in contact cu sangele fatului, plus dr meu recomanda PROFILACTIC sa il faci la 28-30 sapt si nu e singurul, parca si Lisa e in aceasi situatie.
Dar exista si dr-i, ca al tau, care il fac numai dupa nastere, si sor'mea are rh- si i l-a facut in primele 72 h dupa nastere, so..nu stiu cine are dreptate, dar rau nu-ti face. numai dc nu-l faci e naspa, eu cel putin asa am inteles.

In alta ordine de idei, cu totul alta, Andre_ea si eu am [rimit de la sor'mea, care are fetita 2 saci de lucruri, cam pana la 6 luni, nu toate groase, ca e nascuta in mai, si cu exceptia celor ffff roz le-am luat chiar dc sunt de fetita. Acum sper ca pe al 16 ani sa nu-l aud cu "la naiba" sau alte asemenea expresii.

Andreea 29+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
In alta ordine de idei, cu totul alta, Andre_ea si eu am [rimit de la sor'mea, care are fetita 2 saci de lucruri, cam pana la 6 luni, nu toate groase, ca e nascuta in mai, si cu exceptia celor ffff roz le-am luat chiar dc sunt de fetita. Acum sper ca pe al 16 ani sa nu-l aud cu "la naiba" sau alte asemenea expresii.

Andreea 29+ cu Andrei

Mey si nu-s jumatate din ele ffff roz?

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andre_ea nu mai... normal ca nu cu bluze cu fotbal. Patrick fiind nascut in iulie... si eu am probleme de nepotriviri de marime, normal. dar sa vedem cat o fi de lunga sor-sa si care or merge si care nu. restul.... se dau, ca sunt destui copilasi care au nevoie de ele, mai ales ca sunt extrem de bune.
Cristi, oh my, 7 zile la cezariana.... brrr.. oribil. eu am stat 4 ca era musai sa imi faca radiografie si fiind duminica nu se faceau... dar cum acum s-a scos impedimentul asta... in 3zile am zbughit-o de acolo. ma rog, daca nu exista probleme, bineinteles... eu zic ca nu or sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Andre_ea, sunt roz pal .
AAa, si salopeta aia de cosmonaut e mov.

Andreea 29+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai ca azi am timp de scris. va ziceam acum fro 2 saptamani ca imi ramasese inima la o salopeta cosmonaut de iarna ptr mandra... pe care nu am luat-o initial pentru ca e mica. ei bine,... vinerea trecuta am luat-o ca nu mai puteam . chit ca o imbrac in ea doar cand o scot din spital si tot imi fac nebunia

Mergi la inceput

Evident ca ce nu se potriveste se da. Nici prima oara n-am pastrat. Eu i-am dat surorii mele tot, plus pe ici pe colo cate ceva.

Si noi avem cosmonaut bleu, frumos foc. Initial vroiam sa cumpar unul nou, fara picioare, pentru ca la Tudor am avut doar de la 3 luni in sus, dar am primit de la sora mea unul de nou nacuti si n-are rost o noua investitie.

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Naty, bine ca aideschis subiectul cu secretiile ca eu deja am devenit obsedata de ele. Sincer abia astept sa merg marti la medic sa-l intreb ce-i de facut...daca e ceva de facut.
La mine treaba sta astfel: au devenit galbui, vascoase si abundente + dmineata cand ma ridic din pat, desi nu simt ca imi vine sa fac pipi, ma trezesc ca simt cum scap cateva picaturi....Acum nu-mi dau seama daca e pipi sau secretie, cert este ca daca nu dorm cu chiloti ( si nu-mi place sa dorm cu chiloti) schimb pijama zilnic
In rest nu am mancarimi, nu miroase urat aceasta secretie, nu am nici un fel de disconfort ...daca pot zice astfel...decat acela de a ma simti permanent "umeda"

Referitor la lucruri pt bebe, noi am cumparat (de fapt sotul cu ocazia unei delagatii in Praga) 3 salopete cu capse de sus pana jos (se deschid complet) si am mai primit 1 salopeta de la nasi cu aproape 1 an in urma ( la sarcina pierduta)
Culoarea e crem ( ca eu am oroare de roz si numai roz) si rosu cu stelute albe.
Astea + 2 caciulite o sa duc in spital si cred ca va fi deajuns ca imbracaminte pt bb.

Mai avem cateva hainute pt 3-6 luni, o salopeta groasa pt scos afara, carucior primit, patutul din copilarie si o salteluta. Nu cred ca mai cumpar altceva...

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput