Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
si eu sunt de acord cu NU cantar ptr bb... e instrument de tortura pentru mame. nici umidificator daca stiti ca nu e excesiv de uscat in casa sau excesiv de cald... dar daca e vreuna din situatiile astea atunci e util ptr ca bebelusii au niste nasucuri fenomenal de mici si care se infunda imediat.
in rest... sterilizator da, babyphone da, termometru de baie.. l-am primit cadou, a fost util in cateva dati, dupa aceea m-am obisnuit cum ii place domnului apa si nu l-am mai folosit. termometru ptr el da, din cel de ureche.
eu am sortat ieri din hainutele ff mici ale lui Pat, o parte o sa le foloseasca si mandra, o alta parte le dau.... ca au nevoie si altii
cam atat....

Eu mi-am luat "instrument de tortura". O chinezarie, vorba sotului, da' vreau sa chem dr. acasa si copilu' trebuie cantarit lunar.
Eu hainute am ceva de la sora mea, dar probabil nu voi folosi nici jumate din ele pentru ca ea a avut baietel si s-a nascut vara.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea, stiu ca ti-ai luat... te-am chitait si atunci . eu o sa o imbrac pe maimuta in salopete bleu de exemplu.. cu animalute si alte goange... nu vad de ce nu.
Ira dar de ce imi dadusi bulina neagra??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

si mie imi plac copiii imbracati in toate culorile - pt al meu am multe albastre, da am si rosii, galbene,verzi - cel mai tare imi place o salopeta portocalie foc.

cred ca la aia care au decompensat medicamentele le-a dat ira bulina neagra, nu tie roxana

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

ttenzika - sa iti traiasca Alaxandra si astfel iar fetele conduc uraaa ;

Mai fetelor eu chiar ma gandeam ce imi trebuie mie umidificator cand Belgia e atat de umeda...deci il tai linistita de pe lista si nici cantar special de bb nu mai iau iau, termometru de baie mi-au cerut la spital deci tre sa iau...mai vedem..., merci de sfaturi.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Roxana, Ana ia acum MUCOSOLVAN, NUROFEN, POLYVITAL. Ce este complet nou pt ea este Mucosolvanul, in rest a mai luat....si nu imi aduc aminte de asa ceva...

Ttenzikaaaa, SUPER TAREEEEEE!!! Maxima surpriza! Sa va traiasca fetita. Tatii cum a reactionat?!

Cristi, 7 zileeee!! Nu mama draga! Acum se sta cam 2 zile pentru o nastere normala si 3 zile pentru cezariana. Deci nu o sa fie nevoie de atat de multe haine dupa tine. Nu stiu ce sa-ti spun cum si de cat e nevoie legate de hainute, pt ca la Euroclinic unde o sa nasc eu nu ai nevoie de nimic pt bebe! si nici pentru tine ca mama. Iti dau aia tot...

Alina30+ cuADINA-IOANA
AMR 10 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

alina - stiu ca in alte parti te lasa mai repede acasa, aici dupa cezariana se sta 7 zile obligatoriu. pe nasa mea a tinut-o inca 4 ca s-a innecat fetita cu laptic (asa am inteles de la nas asa ca nu-s foarte sigura daca asta a fost motivul sau nu). ea a nascut joi, trebuia sa iasa joia urmatoare si a iesit abia luni acuma.

29+ cu T. Carol

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

salutare burtici!

M-am ingrozit ce am citit! Naty multa sanatate puiutei, bine ca se intoarce acasa! Ne-ar ajuta teribil sa stim cine e de garda in perioada 22 dec - 6 ian, ca si asa imi e frica de necunoscut: nastere, municipal etc, macar stiam dr-ul...totusi sper ca bebe Andrei sa nu se grabeasca si sa vina in sapta 40.
L-am intrebat pe Badiu de rezerva, mi-a dat un nr d etelefon, mi-a spus ca e cam tarziu acum sa sun, dar sa o fac totusi..dar nu o pers de contact, o pila, ceva..m-a cam dezamagit la ultima consultatie la cmu, ca dupa mine asteptau sa intre finii lui fara programare si nu mi s-a parut prea rabdator si deschis.
Bine ca nu paltesc nimik, ca m-as fi ofticat de-a binelea, asta in conditiile in care dc tu ai o urgenta, te cheama la municipal si stai pe holurile alea cu orele...
Inca nu am sunat pt rezerva..ca ma gandesc de unde stiu eu cand nasc? o rezerv pt 11 ian, cand am DPN-ul? habar n-am..sper sa stau in spital cat mai putin , important e sa fie bebe sanatos, ca 2-3 zile rabd in salon cu 2-3 perosane, ca sunt fire sociabila

Eu imi astept rezultatele de anticorpi Rh, ca mi-a recomandat sa fac "vaccin" dc sunt absenti si cica dureaza 3 sapt!!! sper sa fie gata pana la sf sapt, ca cel mai tarziu pot sa il fac pana in spat 31. Fetele cu rh-, voi ce stiti? Si cica la nastere s-ar putea ca acest vaccin care costa 4.5 mil sa fie oferit gratuit de municipal (zise dr).

Azi stau acasa, ca de 2 zile am si eu contractii cam dese, nedureroase, care nu cedeaza la no-spa forte. E posibil sa fie cauzate de un puseu de crestere al bebe-ului? ca mi s-a mai intamplat asa pe la sapt 22 si dupa cateva zile burta s-a marit vizibil.

Hai ca m-am lungit cam mult, citesc si mai revin.

Andreea 29+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna,

Eu va citesc din umbra...
Am gasit ceva ce sigur o sa va placa:

http://www.latelevisiondesparents.com/video/m2Rw

Mergi la inceput

cine zice astea cu vaccinul si cu rh?

deci

1. eu merg sa imi ia sange azi de dimineata - primesc rezultatul maine la ora 13.00 (adica nu dureaza 3 saptamani). mergi la un centru de colectare sange sau la institutul de hematologie daca esti din bucuresti - daca ai anticorpi trebuie sa afli imediat, nu dupa 3 saptamani!!!

2. atata timp cat anticorpii sunt ABSENTI nu ai nevoie de nici un vaccin , asta se da numai daca apar acesti anticorpi de rh.

3. imediat dupa nastere, in orice maternitate, ti se va face vaccinul respectiv ca sa nu ai probleme la sarcina viitoare. daca mergi la spital de stat ar trebui sa fie gratuit!

29+ cu T. Carol

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Buna,

Eu va citesc din umbra...
Am gasit ceva ce sigur o sa va placa:

http://www.latelevisiondesparents.com/video/m2Rw

shupetzico... am eu impresia sau ai si un motiv de 20 si ceva de saptamani pentru care ne citesti?
foarte expresiva animatia, multumim!

Mergi la inceput