Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu mi-am ales pediatru, dar aici bebe este evaluat in spital imediat dupa nastere, apoi se merge la pediatru cand bebe are 2 zile, 2 luni, 4 luni, 6 luni si asa mai departe.

Anca, eu zic sa nu mai dai bani pe un set nou, mai bine cumpara niste cearsafuri separat (din alea cu elastec) si gata.

Am vorbit si despre health insurance cu un agent, ca mie imi expira pe 31 dec, o sa-mi fac la Blue Cross Blue Shield, eu si bebe, ne va costa pe amandoi 266 de dolari/luna. Daca am fi intrat pe insurance-ul lui Luc ne-ar fi costa dublu.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ma uitam si eu acuma pe lista de pediatri si am gasit un cuplu de romani aproape de casa si cred ca saptamana viitoare fac un appoiment cu ei.
Iry ai avut deja intalnirea cu pediatru?? cum a decurs??

Mai e o chestie cu bumperele, nasa lui bebelina imi spunea ca la baietelul ei nu le-a pus si copilul se lovea des de barele de la crib, deci poate exista si o astfel de situatie.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vorbit doar la telefon cu receptionera, mi-a spus cum decurg lucrurile si o sa fac un appointment pt saptamana viitoare, pana acum am tot cerut recomandari in stanga si dreapta de la diverse cunostinte, am vrut mai multe alternative.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

,am revenit! aseara am ajuns acasa,am citit si am un-doi!
criss ...sa stapanesti masina de facut paine!
ttenika,, felicitari pt alexabrda...tare ma bucur pt tine.
asa e si la doctorita mea,exact aceleasi lucruri:tensiune,kg,cm pt burtica,etc. si eu de saPT viiitoare voi incepe sa merg de 2 ori pe sapt. la control.
eu am inceput de azi sa beau un ceai pt gradive,ca sunt tare constipata. l-am cumparat cand am fost in tara de la un magazin naturist. sper sa functioneze.
naty,ma bucur ca totul a trecut si imi pare rau si nu pot sa imi imaginez ce ai simtit cand ti-ai vazut fata in chinuri...offf,asta e cea mai grea meserie:A FI MAMA!
oare care dintre voi avea probleme cu soacra?...nu conteaza,oricum nu trebuie bagate in seama,clar!
fata mea are zile si zile,acum 2 zile a fost atre linistita,chiar m-am sperita,ieri a fost normala,dimineata mai lenesa(seamana cu ma-sa),la amiaza si seara baga spectacol!
apropo de culoare rosie la baieti, eu sunt topita dupa barbatii care poarta rosu.cred ca celor vruneti le sta fff bine.
selene,bafta mare la Cluj daca mergi pt eco
mie imi e si frica sa ma pun pe cantar. sincer! luna asta m-am ingrasat,plus retin apa,la baie nu mai merg cum mergeam...m-am umflat la fata,imi e tot mai greu sa fac miscare ca gafai un-doi.
voi cum stati cu constipatie,cum o combateti?
va doresc o seara placuta

27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, eu nu am probleme cu constipatia...inca...nu prea stiu ce sfat sa iti dau...incearca si tu combinatii de fructe cu lapte..la mine astea mai functionau...sau poate putina cafea cu zahar..

Selene, pleci la Cluj pentru a sta pana dupa nastere? Cand vrei sa pleci? Intrebai de eco, aici daca sarcina a decurs normal nu se mai face nici o eco dupa cea morfologica de trim 2...pt a vedea cum e pozitionat bebe-ul nu trebuie eco, e suficient sa te palpeze doctorul si isi da seama...Daca vrei sa salvezi niste bani eu zic ca nu are rost sa mergi la eco, dar daca te face sa te simti mai linistita, atunci du-te...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! am reusit sa citesc tot capitolul, yupii!
fetele cu probl cu socra/sotul/iubitul, mult succes! tinem pumnii sa se rezolve. incercati sa nu mai puneti la inima chiar tot!

Naty, ma bucur ca a iesit Ioana din spital! Sanatate si sa nu mai treceti niciodata prin asta.

Multumesc pt raspunsurile cu privire la nume. Mai ramane tati sa se decida. La voi, au si nasii cale libera pt numele bb-ului?

Roxi, abia astept poza cu cosmonautul.

Lisa, felicitari, casa de piatra!

Azi beblina mi-a facut un supershow. Cred ca e asezata transversal. Asa valuri facea, mai ales in partea stanga. Am vrut sa o filmez, dar s-a calmat cand am adus camera.

Si eu am impresia ca fetitele conduc.

Sambata merg la conntrol si apoi la cursul Lamaze, sunt curioasa ce ne vor zice si daca sunt lucruri pe care mi le voi reaminti de la Stef.

sicut, imi pare rau! Sa dea D-nul sa vine bb mult asteptat cat mai repede si sa ai o sarcina exemplara 40 de sapt!
flowerbee, ai grija de tine!

ce schimbare, din Alexandru in Alexandra, sa fie sanatoasa cumintica si mancacioasa! Felicitari. Si eu am emotii la fiecare ecografie, sa nu se schimbe sexul.

face cineva exercitii pt gravide? cum e?
V-am pupacit!

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Buna fetelor

29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 9 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata fetele,

Eu adorm pe tastatura, ieri am fost libera dar Francesca a avut o zi de dracusor si seara au venit prieteni la noi la masa.... (evident cand au venit prietenii domnisoara s-a transformat in ingeras, a mincat-aproape mereu- cu lingurita si a fermecat lumea). Adica o zi incarcata si acum o resimt...inca nu mi-am baut cappuccino (mai vrea cineva?) si poate ma trezesc dupa aceea...
Naty, tare ma bucur pentru Ioana ta! Sa fiti sanatoase, dragelor!
Alina, multa sanatate Anei, e mai bine acum?

Celelalte fete, nu am timp sa scriu tuturor dar trimit ganduri bune la toate burticile si visuri puiutilor dragi din burtici! Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

neataaaa...azi suntpt ca am ramas acasa sa ma ocup de menaj.Nu mai avem papa, nu mai e curat , aseara am adormit prabusita dupa cele cateva zile de stres cu bunicu, apometre, termopane...multumesc tuturor pr incurajari

Ma bucur ca a iesit Ioana din spital, era de asteptat au tinut-o deja prea mult.

Nu inteleg ce a patit Sicuta cum naiba, cate sapt avea ea...sigur ca imi pare rau, dar sunt si ingrozita.Trebuie sa fie daramata si tot ce pot sa-i transmit este ca numai in ea si in familie va gasi sprijinul si dragostea de care are atata nevoie.

Carmen Marieta multumesc pt cuv bune , pt ceea ce ai spus cu soacra, eu nu ma astept la nimic bun dar parca ar fi fost cazul de un break , adik ma asteptam sa nu mai aud de rele macar, dc oricum le sunt fff simpatica.
Si da Radu pleaca la Boston duminica la pranz ,fiti sigure ca va asasinez, o sa ma urati...Ba in plus cursul va fi intr-o locatie fff departe de centru , langa un teren de golf , cel mai apropiat mijloc de transport de un tren la aprox 3.5 mile, vreo 6 km.Era f amarat pt ca si masa e o caraghiosenie le asigura pranz in ziua 1, 2 si 6 de parca in rest nu mananca.In plus diurna e 200 dolari si cica doar pe taxi de la aeroport va da 45$.Teoretic isi va recupera banii investiti, practic asta dureaza si 9 -10 luni si in plus nu avem acuma atatia bani, deja numai un geam termopan la dormitor ne-a luat 11 milioane(trebuia sa ma fac termopanist ,pe bune)

In fine nu va mai aburesc, azi mergem si la o dr sa-i repare Radu calc motiv pt care eu am ramas acasica sa deretic fiind un maaare balamuc.Eu intru in concediu legal de luni , pt ca nu mi l-am luat pn acum , dar voi continua sa merg la spital pt binele piciorului meu trombozat si a faptului ca inca pot si ma ajuta moral, imi trece timpul mai usor.

Va pup si va invit la cafea pe toate , mai ales pe cele care beti , ca mie nu mi-a placut niciodata

Aaaa si pt Alina , pn la varsta fetitei tale cred ca a intrat in ctct cu rotavirusul.Infectia se manifesta cu scaune muuulte si apoase si varsaturi incoercibile.E ca un mic tzunami asa , deci cred sincer ca nu e.Eu recomand Smecta sau Hidrasec(mai bun ca gust, dar mai putin eficace ca Smecta), Enterol plicuri pt refacerea florei intestinale mai ales spre sfarsitul episodului si dc apare si febra mai vbim , pt ca e semn de boala infectioasa si trebuie si antibiotic.Si nu uita de regim, e de baza.
Bafta si astept vesti , poate te mai pot ajuta

bb mic

POZE
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Cristi esti asa de scumpa! Mi=a placut faza cu laptop-ul
Eu dc n-as fi vazut la sor'mea ce inseamna bebe mic, cred ca gandeam ca tine, ca bebe o sa doarma toata ziua, ca o sa manance mult si bine, si ca in concluzie o sa ma cam plictisesc, dar nu e deloc asa. asta in conditiile in care nepotzica mea a fost un copil cuminte, fara colici sau alte probleme.
Eu sunt convinsa ca asa cum in "gravidenie" nu ne sta capul decat la burtica, contractii si ce mai simtim, asa e si cu bebe mic: cat mananca, de ce se intinde, de ce se uita crucis, de ce are "nu stiu ce", e ok, nu e ok si tot asa, plus marea oboseala fizica si psihica, zic si eu.. Ne confirma acum Rox, Naty, Alina, Ariya...

Andreea 29+ cu Andrei

pai asta ziceam - ca aici la spital iti aduc ei copilul din 3 in 3 ore sa-i dai lapte, in rest nu sta cu tine (poate ziua imi imaginez ca te lasa sa stai acolo la bebei cu el cat vrei tu... sper)adica nu tu te ocupi de pampersi, spalat, ... (asta nu e tare bine ca acasa te trezesti cu bebe in brate si nu stii sa ii faci nimic)si de asta nu e asa de mare oboseala. unele isi duc televizor - da fara cablu e bun de aruncat pe geam.

da stiu ca seara e regim sever si nu te lasa la copii - ti-l aduc asistentele, ii dai laptic si repede il duc.

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Brr...mie nu mi-ar place, si cum adica din trei in trei ore, e robot? Poate bebe vrea o data dupa 2 ore, o data dupa 1,5 ore sa pape... eu am stat (dupa nastere) cam 13 ore in spital si nu am lasat-o pe Francesca o secunda fara mine. Aici bebe e pus imediat dupa nastere la piept la mami (nu e spalat decit dupa cateve ore, cica e bine sa ii intre in piele substanta aceea protectoare cu care se naste). Apoi merge cu mami intr-un salon. Si dupa citeva ore vine o asistenta sa il imbaieze si schimbe si eu si atunci am mers cu asistenta la sala de imbaiat, unde eram singura mamica si era plin de asistente si bebelusi. Eu aveam insa fixul (obsesia) sa nu imi las pruncul de sub observatie. Si am stat toata noaptea si ne-am uitat una la alta, eu eram oricum superhigh dupa nastere si nu puteam dormi, prunca nu stiu de ce, era curioasa si ea...

Mergi la inceput