Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 21
Iris2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Cristi, sa stii ca in perioada in care nastem noi nu prea lasa taticii si rudele foarte mult in spital. Eu am nascut pe 10 ianuarie si nu-i lasa ptr ca era deja epidemie de gripa. Iti dai seama ce-ar fi sa plece bebeii deja raciti din spital. Limitau vizitele cat mai mult. Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S) |
Eu am nascut pe 7 decembrie, cu tati linga mine, si la juma` de ora dupa nastere Francesca era in brate la bunicul ei
Iris2002 spune:
Miere, ma bucur de rezultate bune!
Si aici tot cu sacii de dormit, Francesca si acum doarme in sac de dormit.
mvb spune:
Si la noi in maternitate nu te tine mult.....la cezariana te tine 3-4 zile, in functie de recuperarea mamei......iar lacto-barul se deschide din 2 in 2 ore.
29+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 9 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
cristi_2003 spune:
buna dimineata fetelor
ce fac burticile?
astazi il vedem si noi pe bebe - abia astept, ca nu mai stiu in ce pozitie sta. cred ca exerseaza intorsul de cateva ori pe zi...
si am schimbat prefixul - suntem baieti mari
cristi a visat ca ii facea baie la bebe si-i tot spunea cum sa isi sapuneasca si spele manutele si cica ala mic numai se uita la el la inceput si era tare nedumerit, dar dupa cateva incercari ale lui tati a fost si bebe cuminte si a ascultat...
30+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI

roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
rapid un raport inainte de intratul in trebi. aici e caaaaaald si umezeala si 16 grade. cui ii e frig sa vina incoace ![]()
dalma body-urile alea de 0 luni sunt ok... vreo 2 saptamani. sau poti avea surpriza ca nu intra deloc in ele
(cum o avui eu la Pat). asa ca mai ia cateva. nu conteaza ca sunt cu maneca scurta, ca oricum le dai pe sub o bluza sau salopeta.
Selene, da se face o ecografie la 32-33 saptamani, si apoi control ginecologic la fiecare 2 saptamani.
Anuc si eu zic ca Andre_ea.. ce, baietii nu au voie in rosu?
Andre_ea eram obosita... si dormeam cate 10 minute, ma trezeam, ca de, piticania era langa mine. saream din somn la orice miscare... desi el dormea
(ma rog pe asta am pastrat-o si acum.... barbata-miu face misto de mine ca am arcuri...[:d])
Miere, Anca_ felicitari pentru rezultat, excelent!
Daiopri, maaah... tot tuseste? gasisi ceva ridichi negre sau pun cateva pe dhl?
fa-i macar o scarbosenie din aia ce ceai de ceapa... cu lingurita si tot daca bea nitel si e ok. supccese la curs
Andre-ea, Alina... asa cred si eu, eram mult mai menajate si cocolite la prima sarcina. uite ca acum se aduna mult mai repede oboseala. dar hai... ca trec si astea ![]()
mvb spune:
Eu nu am luat sac de dormit....am niste asternuturi pt patut tare dragute si calduroase plus 4 paturici supererbe si groase....nu cred ca lui BB ii va fi frig, pt ca noi avem si centrala.
AMR 9 saptamani
mvb spune:
Cristi la cate sapt te-ai nascut tu?
AMR 9 saptamani
lavini spune:
Neata!
Eli, io nu i-am intrebat pe nasi nici prima data, nici acum...bine, nici ei nu au ridicat vreo pretentie, sunt tineri ca noi...dar copilul e al meu, nu inteleg de ce trebuie sa decida altcineva ce nume o sa poarte...asta tine de mine si sotul meu.
Anca, Miere, felicitari pt rezultate, ati scapat de o grija!
Irina, da-i cu ignore soacrei tale si gata...pe mine nu ma prea mai afecteaza multe lucruri, desi la inceput ma jeleam de mama focului...De ex, de cand a plecat sotu de 2 luni, nu a sunat nici macar o data sa intrebe ce face nepotul ei...si se lauda ca nu mai poate de dragul lui..dar ne-am descurcat si fara ea, ba chiar a fost mai bine...Dc ti-e urat de duminica incolo, te astept pe la mine, tot singura sunt, ne tinem de urat :))
Vorbeati de aparatori de patut...io le-am pus cand Andrei avea vreo 5 luni si incepuse sa se rostogoleasca prin patut si se dadea cu capul de gratii...pana atunci nu a fost cazul si nici nu am vrut sa le folosesc, ca fara ele puteam sa il vad printre gratii fara sa ma mai ridic din pat.Legat de faptul ca cel mic s-ar putea sufoca cu ele, eu nu vad cum, in primele luni, cel putin la noi asa a fost, nu se misca, ci doarme unde il asezi...nu o sa il vedeti deplasandu-se prin pat...Poate dc il puneti pe o parte, sa reuseasca sa ajunga cu fata in sus, da o miscare mai ampla ca asta io nu am sesizat ![]()
Mai spuneati de dormitul pe burta...au tot fost controverse si la odiseea lui Andrei...io l-am pus pe burta cand avea vreo 2 saptamani, la inceput doar ziua, apoi am vazut io ca e super asa, doarme mult mai bine, si ce e mai important nu mai tresare cum fac bebelusii de obicei.Cand il tineam pe spate, dormea putin, tresarea si se trezea...pe burta am rezolvat problema.Pe gaza mica o sa o pun de la inceput, macar acum stiu cum sta treaba.
Lavinia, 24+
si Andrei (11 iunie 2007)
mvb spune:
Eu ieri am terminat cu cumparaturile....am luat TOT! si pt mine si pt BB.....am un sentiment super cand vad toate lucrusoarele lui BB.....o sa ma apuc intr-o zi sa le spal si sa le calc
AMR 9 saptamani