Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
cris30 spune:
Al meu doctor din luna a-7-a te vede la 2 saptamani.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+
Doamne ai grija de bebelina mea.
DarkBendis spune:
Pai cam tot asta imi fac astia si aici, Criss: analizat sticloanta cu urina (azi iar era sa uit sa i-o dau si sa ma duc cu flaconul dupa mine la servici
), luat tensiune, palpat burtoiul, verificat maini/glezne (sa vada daca nu am edeme), ascultat inimioara lui Huckleberry, o intrebare-doua de sanatate, cum ma simt si gata drum bun cale batuta! De vaccin nu m-a intrebat, de cantar nici atat
... Cand i-am zis ca uneori dimineata ma mai ia cu ameteala pe autobuz in drum spre servici (bineinteles, eu sperand ca o sa-mi zica moasa sa stau acasa si sa-mi vad de laptop, romane politiste si pisici si sa las sistemul financiar scotian sa se descurce singur) cucoana mi-a recomandat sa mananc bine la micul dejun...mie imi venise sa o intreb daca arat eu cumva a infometata
.
Anca, inca nu ne-am decis ce carucior sa luam... ca nu am avut timp. Saptamana viitoare sunt libera si eu si sotul si printre milioanele de lucruri care trebuie rezolvate/montate/cumparate, e si asta. Va tin la curent![]()
Fetelor care intrebau de plapumioare, pernute etc, aici se recomanda ca pana implineste bebe 1 anisor, sa nu aiba nici perna, nici plapuma, nici jucarele in pat, aparatoare etc. Cel mai bun e sacul de dormit, ca asa nu se poate dezveli, iar pozitia recomandata e "picioare la picioare" adica piciorusele sa atinga capatul patului. Si... in nici un caz pe burtica. Tot la capitolul asta, cica temperatura ideala e 18-20 grade, in nici un caz mai cald... dar nici mai frig. 

Dark Bendis
30+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 10 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
cris30, astea care le iau eu sunt tot mici, usor de inghitit, dar nasoale la gust...iau doar una pe zi..si mi-a zis sa le iau pana la nastere...in schimb vitaminele prenatale le iau pana termin cu alaptatul...
M-am uitat si la FEOSOL, concentratia de FE e la fel ca si la astea care le iau eu..
Si la mine de la 28 de sapt incep sa merg la fiecare 2 sapt la control, iar de la 36 de sapt in fiecare saptamana..
27+
anca_ spune:
Vin si eu cu o intrebare tampita, da' ce sa fac: aparatoarele de patut de care vb voi sunt de fapt chestiile alea care se pun pe interior in jurul patutului, care vin la set cu lenjeria? cred ca aici le zic crib bumpers ...sau sunt altceva?
27+
miereamara spune:
Da Anca, aparatoarele sunt crib bumpers.
Cris si aici se face testul pt bolile metabolice, numai ca nu se testeaza toate bolile, care sunt cam in jur de 50. Pe unul din linkurile date de mine, poti vedea exact care boli se testeaza in statul tau si care nu. Uite ce scrie despre New Jersey, de exemplu:
http://www.savebabies.org/states/newjersey.php
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
anca_ spune:
miere, m-am uitat si eu pe link-ul dat de tine la WA, dar sincer nu inteleg mare lucru de acolo...ar fi interesant de aflat care e gravitatea/efectul si probabilitatea bolilor pt care nu se fac teste...Am sa intreb si eu pediatrul sa vad ce recomanda...
27+
cris30 spune:
Anca ei zic aici ca nu a voie sa pui nimic in patut inafara de bebe
, paturi nu, jucarii nu sau bumpers.Eu am sa pun bumperele ca prea frumoase sunt, dar altceva nu mai pun nimic.
Iry mersi pentru link, am sa-l intreb si pe pediatru.
By the way v-ati ales pediatru ?
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+
Doamne ai grija de bebelina mea.
anca_ spune:
La mine cu pediatrul e simplu ca va fi acelasi pe care il are si Alex...mi-a zis ca ori el ori altul care e "on call" in ziua in care nasc va veni la spital pt a examina bebe-ul si ii va face vaccinurile..cred ca asta e procedura standard aici..pediatrul trebuie sa vina la spital, dupa care se mai face o programare la el cam intr-o sapt dupa nastere pt inca un control..
27+
anca_ spune:
Eu am primit un set de asta de lenjerie de pat, inclusiv aparatoarele de la o prietena care le-a folosit la baietelul ei...Acum eu ma gandeam sa imi mai iau si eu un set nou...dar daca astia zic ca nu e safe ma gandesc serios sa nu le mai pun deloc...si nici sa nu mai cumpar altele, si asa setul nu e tocmai ieftin....
27+