Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ira, daca o cumperi, vezi ca au marimi diferite in functie de inaltimea ta(aici e in inchi inaltimea ta, dar poti face tu conversia)
Your Height Ball Size (max. height/diameter)
less than 5' 0" 45 cm (18 in.) read before ordering
5' 0" to 5' 5" 55 cm (22 in.) read before ordering
5' 6"- 6' 1" 65 cm (26 in.)
6' 2" - 6' 8" 75 cm (30 in.)
6' 9" and up 85 cm (34 in.)

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Mi-au venit rezultatele la analize...nu am diabet, dar a zis sa reduc consumul de dulciuri ...ma bucur ca nu e diabet, altfel ar fi fost nasol tare..din cate citisem afecteaza si bebe-ul..

27+

Mergi la inceput

crisspoliss, de unde ai luat mingea? m-ar interesa si pe mine una...

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_

crisspoliss, de unde ai luat mingea? m-ar interesa si pe mine una...

27+

Anca, ce bine ca ti-au iesit analizele bine.
Incearca sa o iei de la Walmart, e mai ieftina acolo decat in alte parti(in Target e aproape dublu la pret).Eu o folosesc si ca scaun la calculator(acasa) si face bine. Vezi ca au mai multe marimi, alege-o pe aia care e a ta, altefl risti sa cazi de pe ea.
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=4346670

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara la toata lumea,

Tare harnice ati fost azi...inca nu am citit ce ati scris, sper sa recuperez, daca nu astazi, maine probabil. Hai sa dau si eu raportul. Am avut azi "intalnirea" cu moasa si am aflat ca bebelina mea s-a intors in pozitie cefalica...acu' inteleg si eu de ce imi trebuie la toaleta toata ziua-buna-ziua. Mi-au luat si probe de sange sa-mi verifice nivelul de fier din sange... si sa ne vedem sanatosi peste o luna!

Toate-s bune si frumoase, la banca liniste si pace (managerul e gripat, trai pe vatrai neneaca). Luni am avut "intalnirea lunara" in care omul m-a anuntat ca inca nu am facut destule traznai ca sa pierd bonusul pentru la anul (aici daca "suntem cuminti" in martie primim bonus 10% salariul anual) - ma rog, cu criza asta financiara ma indoiesc ca ne mai da cineva ceva la primavara da' tot e bine ca inca "ma calific". Oricum, saptamana viitoare sunt in vacanta iar dupa aceea...4 saptamani de slujba si gata! Sper sa nu fac vreo nefacuta (mai ales ca i s-a facut mila de mine si m-a scapat de "managerial responsibilities" deci cel putin o sursa de stres a disparut )

Va pup... si ma pun pe citit capitolul

Dark Bendis

30+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 10 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Dark, peste o luna? pe mine a inceput sa ma cheme la 3 saptamani acuma, si de data viitoare tot din 2. Dar e drept ca nu face nimic, ma pune sa ma cantaresc singura, imi ia tensiunea, asculta inima la bebe, ma pune sa fac pipi in borcan si imi masoara burta cu metrul. Si m-a intrebat de vaccin antigripal, am zis sa nu mi-l dea( ca nu am fcaut in viata mea vaccin din asta, ce stiu eu cum reactionez). Off, de-abia astept vacanta......sau in fine, concediul..dar mai e asa de mult pana la Craciun. Vreau sa stau acasa ca sa pot gati toata ziua, sa stau pe net si sa ma lafaiesc in pat uitandu-ma la filme. Asta da viata.

Crisss 27+

Mergi la inceput

crisspoliss, mersi de link..cred ca am sa imi iau si eu o minge ca a inceput sa ma doara spatele...mai ales cand stau la servici, unde stau mai tot timpul la calculator..

aaa, am uitat...cand au facut testul cu glucoza (primul), au facut si analizele pt fier...am iesit prost si m-au pus sa iau supliment de fier..se cheama Slow FE..mai ia careva fier? vor de care luati?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare si de la mine, ce active sunteti as vrea si eu sa fiu ca m-am facut ca o leguma nu alta.
Anca si Iry ma bucur ca analizele au iesit ok si nu aveti diabet.
Criss sa stapanesti masina sanatoasa si sa iasa painea buna.
Daioprii sunt multe probleme in sistemul de sanatate de aici, nu te lasa sa mori dar daca nu ai insurance platesti de te usuci, ca pe nimeni nu intereseaza daca ai de unde sau nu.Grav este in cazul unei boli cum e cancerul sau alte boli care necesita tratament indelungat, boli care te opresc a te mai duce la servici si daca lipsesti prea mult esti declarat inapt pentru munca si iti dau papucii si asa ramai si fara asigurare si de aici un intreg lant de probleme.Sa vedem ce o face noul presedinte cu sistemul sanitar ca luna viitoare sunt alegerile.

Eu fusei azi la doctor, l-am intrebat ce fel de vaccin mi-a facut si a zis ca fara mercur, l-am intrebat de doua ori ca sa fiu sigura, m-am linistit si cu asta.Testul pentru bolile metabolice la bebe aici se face automat dupa nastere deci nu trebuie sa cer eu si mi-a zis sa vorbesc cu pediatru ca sa-i faca lui bebe vaccin pentru HEPATITA B. Peste doua saptamani mai imi face un set de analize de sange sa vada cum stau .Luni ma duc iar la eco, acolo am eu emotii sper sa fie bine si de data asta.
La noi s-a lasat un frig spre ger asa, ca m-am imbracat cu nu stiu cate de teama sa nu-mi fie frig cand ies afara.La doctor am avut un mic accident cu pompa de medicament ca atunci cand am intrat la baie sa fac pipi in borcan, s-a dezlipit si mi-a cazut.Si uite asa am stat cam o ora si ceva fara medicament ca trebuia sa vin acasa sa pun alta pompa.Eram cam agitata de teama sa nu ma apuce contractiile si sa ajung cat mai repede acasa, parca intrasem in sevraj de terbutalina , binenteles totul era in capul meu.

Ma duc sa mai citesc

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

darkbendis, v-ati hotarat la carut? Parca oscilai intre Quinny si Bugaboo...eu daca as avea de ales dintre astea as alege Bugaboo-ul...desi ambele arata super..

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca eu iau FEOSOL, cutia e rosie cu alb si pastilutele sunt mici si verzi, sunt usor de inghitit.Cam 2 pe zi mi-a recomandat doctorul.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
28+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput