Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mie nu mi-a dat nimeni sa imi fac toxo pana acum

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna seara fetelor!

Fetelor am o intrebare...probabil v-ati obisnuit sa scriu doar cand am ceva de aflat .Intrebarea de data asta ar fi: la 30 sapt,pot intra in prenatal?
Sunt deja in acasa...e super bine,cand stiu ca nu tre' sa ma trezesc dimineata sa plec la serv. Bebelusa mea,se misca din ce in ce mai puternic,deja se vede si prin burta cand loveste...are program de joaca dupa ora 22 cand ma bag in pat....si se joaca asa cam toata noaptea.
O seara placuta tuturor!

24+ cu Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Nici eu nu am facut toxo...si am mancat la prostii
Miere, ma bucur ptr rezultatele bune.
Lisa iar trage chiulul.
Am vrut sa scriu mai multe, dar am uitat
A,, am incercat mingea aia de exercitii pe care stai..e geniala, azi noapte nu m-a mai durut spatele, ca aseara am facut ceva exercitii pe ea. V-o recomand cu incredere.

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss
A,, am incercat mingea aia de exercitii pe care stai..e geniala, azi noapte nu m-a mai durut spatele, ca aseara am facut ceva exercitii pe ea. V-o recomand cu incredere.

Crisss 27+

Se gaseste de cumparat minge dintr-aia si prin Bucuresti pe undeva? prin tzara? stie cineva?

Pup si pt raspuns si in general!

Ira 29+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna la burtici,

Mire, FELICITARI pentru rezultatul bun la analize :-) Ma bucur ca esti OK.

Daipori, merci, ne chinuim cu regimul si sper sa nu aiba Rotavirus...Acum mai este si racita si a inceput sa si tuseasca...sper sa nu dea in vreo bronsiolita..:-(

Eu am un burtoi din ce in ce mai mare...simt ca sunt in luna a 9-a si mai am putin...CLAR e mai mare ca la primul bebe! Se pare ca si bebe-le asta e mai grasan ca primul :-)
Oricum, declar oficial ca am intrat in perioada nasoala a sarcinii (obosesc repede, nu ma mai pot apleca, ma misc in reluare)...si mai am 2 luni!!!

Alina31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Crisss 27+

Se gaseste de cumparat minge dintr-aia si prin Bucuresti pe undeva? prin tzara? stie cineva?

Pup si pt raspuns si in general!

Ira 29+ mami de Lizuca

Ira, prin 2005 imi spunea cineva ca se gaseste la Carrefour. Poti incerca si acum. Sau poate la magazinele cu articole sportive.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976
Oricum, declar oficial ca am intrat in perioada nasoala a sarcinii (obosesc repede, nu ma mai pot apleca, ma misc in reluare)...si mai am 2 luni!!!

Alina, parca ma citesc pe mine. Exact asa ma simt si eu, si la fel ma plang ca mai sunt 2 luuuuuuni...
Cred ca acum e mai deranjant pentru noi pentru ca avem si copii si vrem sa fim in forma in continuare pentru ei.
La sarcina trecuta ma incheia sotul la sireturi de muuult, si stateam foarte mult prin pat. Acum...

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Alina, parca ma citesc pe mine. Exact asa ma simt si eu, si la fel ma plang ca mai sunt 2 luuuuuuni...
Cred ca acum e mai deranjant pentru noi pentru ca avem si copii si vrem sa fim in forma in continuare pentru ei.
La sarcina trecuta ma incheia sotul la sireturi de muuult, si stateam foarte mult prin pat. Acum...

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Andrea_ea si eu eram mult mai menajata la sarcina anterioara...acum am mai multe responsabilitati, in plus facem santier in casa, zugravim, mutam mobile...si ma enerveaza ca nu mai am forta, putere sa fac si eu mai multe. Obosesc prea repede si ma doare jos la perineu...ma apasa deja capul. Sincer eu simt ca voi naste undeva in decembrie...

Alina31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

LAs' fetelor ca nu mai avem mult.Gravitatia asta e de vina, ne trage in jos..si eu asa as sta mai mult in pat, dar cu serviciul nu se poate
Azi mi-a venit masina de facut paine-e cadou ptr ziua sotului(mai nou cadourile ptr el sunt de fapt ptr mine) si am si comandat drojdie online, ca e mai ieftina...sa vedeti ce o sa ne distram deseara.
Ira, uita-te la magazinele de sport, acolo s-ar putea sa o gasesti.

Crisss 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Andrea_ea. Crisspolis, sar'na de idei.

Ira 29+ mami de Lizuca

Mergi la inceput