Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
cristi_2003 spune:
stiti cumva daca produsele de la bubchen sunt bune? ca l-am trimis pe cristi sa-mi ia ulei antivergeturi si din asta mi-a luat (e specil pt gravide da sa stiu daca e bun sau apa de ploaie)
29+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 9 SAPTAMANI

dalma spune:
[quoteDalma, pastreaza body-urile cu maneci scurte. Sunt perfecte. Peste poti sa-i dai hainute cu maneci lungi. Sincer, mie mi se par putine hainutele tale. Doar 2 costumase? Ele se pot murdari repede, bb poate regurgita, sau mai scapa ceva din pampers, trebuie sa ai hainute sa-l schimbi.
[/quote]
Pai...vorbeam de ce duc in spital si nu sunt 2 ci 4 salopete...ma gandeam ca pt 3-4 zile ajung
Pt acasa am destul de multe ( vre-o 10 body, alte salopete in seturi de cate 3, + costumase)E adevarat ca sunt 3-6 luni, dar m-am gandit sa cumpar si mai marisoare, ca sa nu fie toate 0-3 luni ![]()
Dar o sa mai cumpar ca mai este ceva vreme, + colegele mi-au zis sa fac lista cu ce vreau...
Mai pun acolo, ca doar nu o sa las copila fara haine....
Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
dalma spune:
Miere, felicitari pentru rezultatele bune
Si multumesc pt pontul cu sacul de dormit, cred ca ma voi orienta si eu spre asta.
Doamne ai grija de
Daria Maria
Poze cu burtica si Daria
cristi_2003 spune:
miere - felicitari pentru rezultatele bune
ce dragut e aidan - eu nu mai am nici o poza cu bebele dupa dvdul de la 22 de saptamani 
29+ cu
T. Carol
AMR 9 SAPTAMANI

Daiopri spune:
Miere felicitari de rezultat.
Anca, succes si tie. Tinem pumnii.
Chiar tuchi cum mai esti?
Naty bine ca se termina cu bine. De cate ori citesc pe aici ma intreb cum m-as fi descurcat eu acolo. Aici zic mersi astia sa stea parintii cu copilul, ca ii ajuta si e si copilul mai cooperant. Am fost tare impresionata de cum este dotat la spitalul de copii. Bine ca sa nu ajungi acolo, dar pana si vizitatorii pot veni mai mereu, li se dau masti si se desinfecteaza pe maini.
Miere, chiar discutam cu sotul, ce se intampla in state cu cei cu boli grave si care nu au asigurare si nici venituri stralucite? Sotul meu zicea ca ii lasa sa moara, da mie parca nu imi vine a crede.
Roxana, tot tuseste:((( Multumesc de intrebare.
De mi-am gasit ieri 2 fire de par albe aparute instantaneu…. Ca luni m-am enervat la gradinita ca tot imi cer sa aduc de la dr desi deabia i-am dus acu 2 saptamani. In plus doar il stiu de 3 ani de zile ca el peste toamna/iarna incepe cu tusea si nu mai termina. Apoi ma tot enervez si cu siropurile, ca zic astia ca nu sunt eficiente (ce e drept nu ii trece cu ele) dar macar mai atenueaza cat de cat. El dealtfel e ok, numai ca tusea nu il lasa si pace (ca si pe mine dealtfel). Si cand ziceam s anu ma mai vopsesc ca nu am par alb:))
Incepe si mie sa imi fie mai greu parca, cand il spal pe dinti asa raman in pozitia aia veeo 4 min pana ma pot indrepta. Da e normal zic eu la kg am adunat. Ca sa va simtiti bine va zic: 16 bucatele…..
Maine si poimaine merg la un curs asa ca macar mai schimb peisajul, plus ca ne dau aia papica asa ca mare bucurie pe mine (apoi ma intreb de ce ma ingras…)
Asa ca sa nu scrieti prea mult pana luni ca dupa aia iar stau 3 zile sa prind din urma:)))
A nascut ieri o prietena cu cezariana, ca asa facuse si in tara si are ceva probleme cu uterul ceva cu forma ciudata, si are un minunel de 4 kg si oleaca:))) Abia astept si eu sa-l vaz pe al meu.
Ma ambitionez in wk asta sa spal perdele si geamuri cu sot cu tot ca mi-e ca dupa aia nu mai pot. Si asa vai de curatenia mea de Craciun, ca nu-s in stare de nimic.
Ma rezerv pt gatit ca si ala inseamna efort la mine:))
Ei frumoasa faza cu schimbare de carut:)) Felicitari inca o data pe roz de data asta.
Selene cum mai esti?
Alina succes cu regimul. Aici cand e cu rotavirusul ala iti zice sa nu ii dai mai nimic, decat apa si pedialite parca. Si clar fara lapte. Doar uscaciuni:)) Da tu nu esti sigura inca.
Michelle am vazut ca ai mai scris. Ma gandesc la tine si sper ca esti mai binisor. Daca poti mai intra si pe la noi. Si iti tin pumnii sa fie cum va doriti voi, cand o sa se poata.
Cristi 2003 da vrei carut roz?:)) Data viitoare, ti-am zis metoda:))
A, si noi am folosit sac de dormit si fara nimic altceva in patut. Si in spital l-au tinut infasat si daca ati fi vazut ce caciulita i-au pus nu o sa credeti. Era un fel de pansament din ala la sul pe care il inodau la un capat si gata. Noua ni s-a parut asa de comic ca asa il tineam, fara sa ii punem caciulita de acasa:))) Si am si pastrat-o pe aia din spital:)
Fetelor va doresc sanatate multa si aveti grija de bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
anca_ spune:
Miere, felicitari pt rezultatele bune!
Si eu am luat o multime de haine pt bebe si am si primit o gramada...
nu ma pot abtine cand merg prin magazine si aici sunt destul de ieftine...suntem cam gata cu cumparaturile, ce-i drept am primit f multe lucruri, noi am cumparat doar carutul si un cos pt scutece murdare, in rest patut, masa de infasat, carseat, bouncer, swing si multe altele le-am primit....
mai avem de luat cateva: carusel muzical, sterilizator, o geanta pt pus stuff-ul lui bebe, si cam atat cred...Am cumparat inclusiv pampersi pt prima luna..
Roxana, imi vin rezultatele in 2-3 zile asa au zis..sper sa le am pana la sfarsitul saptamanii...
Tentzica, felicitari pt fetita! Eu am si eu facuta programare pt eco la 32 sapt, sper sa nu se mai schimbe sex-ul de acum
cristi_2003, eu de la bubchen obisnuiam sa folosesc o crema pt bebelusi..stiu ca a fost f buna, am fost f multumita...acum nu stiu daca toate produsele lor sunt la fel de bune..
Naty, ma bucur ca Ioana e bine si vine acasa! Cred ca sunteti amandoua f fericite.
27+
IRINA.C spune:
Mda...bine ca discutati de toxoplasma ca io am matza si in trim 1 nu aveam Ig G si nu am mai avut curajul sa repet analiza asta.Am evitat contactul cu fecalele lui matz care e doar de apartament ...dhhhh nici nu vreau sa ma mai gandesc
bb mic
POZE
28+
cristi_2003 spune:
daiopri - sora mea in kilograme. eu am 15!!! da am inteles metoda - de fapt vroiam sa o aplic si prima data da nu am avut atata rabdare sa incerc cateva luni si sa nu iasa cumva asa ca...
de mirosit miroase foarte frumos bubchen asta - si costa numai 20 de lei
29+ cu
T. Carol
AMR 9 SAPTAMANI

miereamara spune:
Daiopri, eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa fii sarac si sa nu ai insurance, pe bune, te califici la Medicare, Medicaid. Daca esti middle class si treci peste limita de income, nu te mai califici la asigurarea de stat si nu iti permiti nici una privata, apoi atunci e cel mai nasol.
Nu ii lasa sa moara, dar se aduna billurile, te dau in judecata si incearca sa isi recupereze banii. La urgenta sunt insa obligati sa te primeasca no matter what. Si daca nasti, la fel. Dar e mai nasol dc ai un cancer, sau o alta boala cronica, nu am idee ce se intampla, banuiesc ca nu mai primesti tratament.
Atatia bani circula in sistemul asta, de exemplu ecografia pt care m-am luptat eu cu asigurarile. A costat 1300 de dolari, atat ar fi tb sa platesc dc nu mi-o acopereau ei.
Dar discountul pt asigurare a fost de 870 de dolari si in final costul real a fost de numai 430 de dolari, atat a trebuit sa plateasca asigurarea, conform unor protocoale incheiate intre spital si companie. Deci pe mine m-ar fi pus sa platesc 1300, desi costul real era de numai 430 de dolari. Asa se intampla cu toate billurile.
Eu o sa raman fara insurance din ianuarie, ca termin scoala si imi voi face una privata pt mine si bebe. Ne costa in jur de 250 de dolari pe luna, eu zic ca e acceptabil.Nu as sta nici macar o zi fara asigurare, nu am curajul asta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Irina, vezi ca poti testa si matza (sau macar aici eu am putut). Astia nu se prea streseaza cu toxo aici, de fapt ei nu se prea streseaza cu nimic
.
Dar mai bine repeta IgG si IgM, ma rog IgG nu stiu dc mai e concludent in conditiile in care ti-a iesit negativ. Ca dc ti-ar iesi pozitiv acum ar insemna ca ai dezvoltat anticorpi intre timp si asta nu prea se poate fara sa faci boala, nu?
Dar in mod sigur nu e cazul, mai ales dc e matza de apartament si schimba nisipul sotul.
Ti-am trimis si PM.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan