Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Anuc, rosu e perfect pt baietei, mie imi place mult, sigur bebelinul tau va arata foarte chic...

Selene, nici io nu cred in deochi..io nu i-am pus funda rosie lui Andrei, nici ata pe la maini sau mai stiu io ce alte minuni...si am avut o multime de vizitatori, si l-am scos in parc zilnic cate 2-3 ore de cand avea 4 zile si nu a patit nimic...nu ma stresez nici acum, ca nu vad rostul...

Lavinia, 24+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si mai voiam sa zic ceva :
Lisa cu intarziere si scuzele de rigoare,felicitari si casa de piatra!

Ttenzika,felicitari pt bebelusha Alexandra.Sa fie santoasa.

Bebelusi,pt hemoroizi intreaba dr.Pot sa-ti spun ca eu am si am facut tratament si cu pastile si cu creme(local) si degeaba.Acum astept un colet cu Preparation H,sa vad ce rezolv si cu asta,ca prea mi-a fost laudata.:)

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Eu am o tona de haine pt bebe....pur si simplu nu ma pot abtine de la cumparaturi.

Cred ca am vreo 15 salopete de tinut in casa,cu totul, vreo 10-12 body-uri, costumase cu pantaloni si bluzite, pantaloni si bluzite separate,saci de dormit, haine mai groase de iesit afara, gen pulovere, pantaloni, salopete....sunt sigura ca nu va ajunge sa le poarte pe toate pt ca vor ramane prea mici, o sa le pastrez pt ceilalti copii, ca eu vreau trei copii...Toti prietenii care vin in vizita imi aduc hainute, mi-e jena sa le spun ca am prea multe.

Mey, e un frig aici, azi dimineata era 1C si in casa vreo 18, am dat drumul la caldura.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miericico, felicitari pentru rezultatul bun!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Leditia, e bun Preparation H,cel putin asa am auzit, eu am scapat de Mr. H, fara nimic. S-a dus la fel cum a venit

Andreea, da,ma simt asa de usurata!

Tentzica, felicitari pt fetita, ce surpriza!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Aveti dreptate. Oricum pe Ioana nu am prea imbracat-o in roz decat daca mi-a placut f mult un lucru.

Aveti grija cand luati hainute, mai ales de la firme scumpulite...sa fie 100% bumbac, mai ales cele care au contact direct cu pielea, dar nu numai. Eu am dat o raita pe la Mothercare si pe langa faptul ca erau ff scumpe, nici nu m-au dat pe spate materialele.

Tot imi pun frana la cumparaturi, ca intr-o luna incep reducerile si ma gandesc ca le pot lua la juma de pret.

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere felicitari pt rezultatul bun!
Si felicitari ca ai scapat de Mr.H.Eu nu stiu de ce nu scapnici cu tratament.Astept crema aia sa vad ce se mai intampla,insa sarcina mea e mai joasa,apasa pe bazin(am si niste dureri de bazin..off) si mai stau si in pat mai toata ziua.

Analize,eu numai ce am facut hemograma completa,sideremia,sumar urina si urocultura.Insa dr mea mi-a recomandat repetarea unora,plus altele in plus,dar in nov ma apuc sa le fac ca-s si alea destui bani.
Apoi in dec.o sa mai repet o urocultura poate si secretia.Despre cultura de col nu stiu ce sa zic,nu am discutat inca cu dr despre asta si avand cerclaj habar nu am ce si cum.Deja ma gandesc cu groaza ca peste 6 sapt mi se scoate firul si de atunci Dzeu cu mila.
Mi-as dorii ca bb sa stea in burtica pana dupa Sarbatori,dar pot spune ca si daca vine pe 22-23 dec sunt ok,ca as fi in sapt 38 si bb ar fi ok si atunci.O sa vedem ce si cum,dar in nov clar trebuie sa-mi cumpar toate cele necesare pt spital,ca nu am luat nimic pt mine.

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Leditia nu stiu dc la mine a avut vreo influenta faptul ca am folosit supozitoare cu glicerina in zilele mai....dificile..daca intelegi ce vreau sa spun. Coincidenta sau nu, s-a rezolvat problema.

Martin Luther King Jr.

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Salut burtici!!
ma chinui de nu stiu cate zile sa va scriu si nu mai apuc!! Oricum n-am apucat sa citesc tot, poate reusesc maine!
Lisa - felicitari!!!! Casa de piatra!! si un bebe sanatos!! Ma bucur foarte tare pt voi! E frumos sa vezi ca se intampla si lucruri bune in lumea asta!!
Naty - nu mi-a venit sa cred ce am citit!! Slava cerului ca totul e ok si vine mandra acasa!! Sa dea Doamne Doamne sa nu mai treceti nici voi, nici noi prin asa ceva!!
Bee - ai grija de voi!!
Irina - lumea e plina de oameni rai, nu-i mai baga in seama! Bucurate de ce ai!!!
Selene - tu cum mai stai cu sufletelu??
Miere - frumos bebe!!
Multumim tuturor pt raspunsuri!!!
Noi ne laudam cu implinirea a 30 de saptamani: "La multi ani!" agitatului mic din burtica! si cu un AMR la fel de rotund:10! :)))
Nu ne-a fost prea bine zilele astea, da' va povestesc alta data!
Pupam mamicile!

30+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 10 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - ce mai faci?

tu ai net acasa? daca nu - iti pui? ca ce ne facem dupa ce nu mai mergi la birou?

29+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput