Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Anuc, chiar e OK rosul, zic eu. Una, ca il fereste de deochi, a doua - nu stiu cand nasti, dar de Revelion, se recomanda sa se poarte un articol de imbracaminte rosu, plus sa ai bani in buzunar, ca sa ai noroc la bani si iubire si fericire tot anul urmator.

Acum, referitor la deochi: nu e chiar o superstitie, sa stiti. Eu am patit-o, iti da niste stari naspa... O cunostinta de-a mea, mamica de baietel (un baietel extraordinar de frumos, am poze pe computer cu el, o dulceata) a patit-o cu copilul, a zis ca i l-a deochiat cineva cand era micut si a plans copilul de s-a invinetit, mai sa-l piarda, si niciun remediu n-a functionat, parca numai ceva rugaciune sau ce se mai face... O baba de la biserica i-a recomandat unei prietene sa poarte ceva pe dos, chilotii, sosetele, ca asa nu se mai leaga deochiul...

Nu ca pun eu pret pe toate bazaconiile pe care le aud, dar, cum am zis, pe asta l-am trait pe pielea mea, aia stare de rau, dureri de cap, ameteli... Se face descantec, cu chibrite stinse si rugaciunea "Tatal Nostru", chiar functioneaza...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Just mersi mult de sfaturi

Anuc draga mea, din cate stiu eu rosu este o culoare neutra in ceea ce ii priveste pe bebelusi. Adica poti imbraca si fetita si baiatul in rosu. Am citit in multe chestii ca daca vrei sa faci un cadou si nu stii ce e copilul trebuie sa ii iei rosu. Asa ca draga mea....ai noroc

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

si eu zic ca e ok un pantalon rosu mai spre grena sau un tricou rosu, dar in costumul ala o sa arate ca o capsunica de toata frumusetea :))

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

da, vedeti eu nu prea apuc sa ma duc la medicul de familie, ca ar tb sa ma invoiesc si mi-e cam tarseala, dar o sa ma duc. Plus ca trebuie sa intru si peste puzderia de mamai si tatai care se stau la coada cu orele ptr compensate...dar las rusinea de-o parte, scot burta in fata si ma bag sa vad ce mai zice si ea...

Draga mea, gravidele au voie la 16 ore libere pe luna (fara sa fie afectat salariul) pentru analize..deci lasa tarseala..fa ce e mai bine pentru bebe

Justme 30+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

O sa fie o dulceata, deja mi-l imaginez....doamne ca nu mai am rabdare sa il vad si eu pe al meu. A zis cineva la un moment dat ca ar fi bine sa il putem scoate cate 5 minute pe luna sa il iubim un pic...cata dreptate avea...Eu cred ca noi mamicile suntem duse cu capul putin....

25+ Vlad

Mergi la inceput

Si eu am vrut sa zic acelasi lucru ca si Just referitor la zile libere...nu te mai stresa si arata-le legea daca se stramba. Daca nu o ai mi-o ceri mie si ti-o dau.

25+ Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alina, dr. meu recomanda refacerea analizei de toxoplasmoza la 2 luni. Dr. de la Medsana mi-a zis lunar. Deci pe acolo pe undeva.
Personal am facut analiza de 2 ori, si eventual o mai fac in trim. III impreuna cu toate celelalte.

Roxana, chiar asa obosita ai fost in spital? Eu n-am putut sa prea dorm in spital. Nu eram in patul meu, nu-mi era prea bine, galagie (nah, nu e ca acasa). Eu am avut insomnii inca 2 luni dupa nastere, ceea ce mi-a prins bine. Abia apoi am inceput sa pic de somn in orice moment al zilei.

Dalma, pastreaza body-urile cu maneci scurte. Sunt perfecte. Peste poti sa-i dai hainute cu maneci lungi. Sincer, mie mi se par putine hainutele tale. Doar 2 costumase? Ele se pot murdari repede, bb poate regurgita, sau mai scapa ceva din pampers, trebuie sa ai hainute sa-l schimbi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Sa va mai intreb ceva, dar nu radeti, asta apropo de costumul de cosmonaut. Eu am unul f mistocut de la Ioana, dar problema e ca e rosu...are ceva daca imbrac baiatul in rosu? Ma gandeam sa nu mai dau banii pe unul nou, mai ales ca asta e aproape nou....si nici n-o sa-i spun pana s-o insura ca l-a imbracat mama-sa in rosu la 1 luna...

Eu am dar deja toate lucrusoarele de fetita, am pastrat doar ce se preta purtat si de un baietel (de cosmonaut nu m-am indurat). Oricum Ioanei i-am luat de multe ori hainute de la baieti ptr ca nu am prea suportat pantalonasii si gecutele cu strasuri, inflorituri si aplicatii...

Eu i-am cumparat salopeta de iarna rosie si am baiat,dar eu nu am probleme vizavii de problema asta.Bine nici nu ma apuc sa iau roz(ca nici nu-mi place de altfel) sau haine cu floricele sau strasuri la copil,dar nici nu-l imbrac numai in albastru/bleu.
Evident ca la cumparaturi au existat divergente cu al meu,dar pana la urma a cedat el :)))Iar eu l-am lasat in pace cand a inceput cu salteluta,ca ii trebuie salteluta la copil,desi nu-i trebuie acum!Dar,l-am lasat in pace,ca oricum la 5-6luni imi trebuia si macar nu mai dau banii atunci.

Minunica mea
29+ cu David Christian sau David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Selene, copilul meu nu s-a deochiat si nici nu se va deochea vreodata. Stii de ce? Pentru ca ma-sa nu crede in deochi.
Ledi, super salopeta! Sa stii ca e buna si mai devreme salteluta. Mai ales daca are culori vii. Mai schimba copilul decorul si mai sta putin linistit.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200529+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vesti bune, mi-au venit rezultatele si nu am diabet! Doar glicemia un pic marita, sa am grija ce mananc si sa fac sport. Mi s-a luat o piatra de pe inima.

Mai eu am hainute pt baiat in toate culorile posibile, rosu, albastru, galben, vernil, crem...Doar nu o sa-l imbrac acum doar in bleu...

Aici se recomanda sacii de dormit in locul pilotelor sau paturicilor. Pilotele pot mari riscul de SIDS. Ei spun ca in patut nu tb sa fie nimic in afara bebeului (fara aparatori, fara paturici, jucarii, etc).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput